magyarfutball.hu

Szombathelyi Haladás - Ferencvárosi TC 1 : 0 19:30

   
   
Upload your own photos! »
  1. Szombathelyi Haladás - Ferencvárosi TC 2018
  2. Szombathelyi Haladás - Ferencvárosi TC 2018
  3. Szombathelyi Haladás - Ferencvárosi TC 2018
  4. Szombathelyi Haladás - Ferencvárosi TC 2018
  5. Szombathelyi Haladás - Ferencvárosi TC 2018
  6. Szombathelyi Haladás - Ferencvárosi TC 2018
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 2 (2 szavazat)

játékvezető: 2 (2 szavazat)

hangulat: 3.5 (2 szavazat)

1...5
betting game
tippek
  1. 0 : 2 (1)
OTP Bank Liga, NB I 2018/2019, 14. forduló
referee : Farkas Ádám
attendance:
  1. fradi.hu: -
  2. haladas.hu: 8.294
  3. nso.hu: 8.294

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2018.11.11, 11:38 (szerk.: 2018.11.18, 13:50)
    Egy a baj! Mikor erre készül az ember vasi fradistaként napok óta!!! És ezt a kilátástalan szart kapja az vicc... ez mi votl??? Felcsut ellen detto ugyanez a játék ezt nem akarom
    Elhinni ekkora csalódást

    Pont az a bajunk, hogy Lanza tök lassú, szinte vánszorog. Nem Petyával van a baj, hanem, az a baj, hogy Rebrov kirakta szélre, és ott is kell maradnia, azóta szinte nem is került helyzetbe. Doll alatt sorozatban teremtette a helyzeteket, vagy a középpályán átvette a labdát és tényleg gyors támadást tudtunk vezetni általa.

    én nagyon bízom Rebrovban, de nem véletlenül mondtam már akkor, amikor megtörtént, hogy borzalmasan rossz időben zajlott le az edzőcsere.

    Mert szinte lehetetlen helyzetbe hozta Rebrovot.

    Ha egy meccsen elalszok, az régen rossz. Pia-nista. Már az elején, mikor a labda méterekre pattogott, megölt az agyba. Annyira rossz volt az első félidő, annyira látszott az elszúrt taktika és dekoncentráltság.A 20. perc környékén cserélni kellett volna.

    És nem megy a foci, ha utazni kell? akkor csoportkör esetén két csapat is kell, mert 2-3 naponta lesznek a meccsek. .Rebrov jól teszi, hogy szerdánként meghajtja az edzéseket, előkészítve a szerda-szombati napokat, de mi lesz itt, ha meccs előtt mondjuk utauni kell spanyolokhoz, máskor Kazahsztánba, majd Izlandra, stb.

    Csak valamért az jutott eszembe, hogy próbálunk több teret engedni az ellenfélnek, és gyors letámadásokból gólt lőni, de egy olyan csapat ellen amelyik teljesen visszaáll tanácstalanok vagyunk. És néha azt hiszem, hogy Rebrov mégsem illik a csapathoz. De remélem rosszul érzem.

    Annyi a különbség, hogy Doll kalimpált, Rebrov meg csak pislog. A csapatjáték meg egyre szarabb!

    Évek óta ugyanez megy az ehhez hasonló meccseken, pedig a játékosok között és most már az edzői poszton is történtek változások. Ennek ellenére nem tudjuk kezelni a feszült meccseket, amikor az ellenfél vagy még a bíró is nyomást helyez ránk, vagy a tabellán tudnánk ellépni. És a nemzetközi meccseink is hasonlóak. Ilyenkor jönnek a veszélytelen támadások, erőlködés, pocsék beadások. Ma még büntetőből sem ment, ráadásul az a kapus védte ki, aki a múlt héten az ellenfélnek adott gólpasszt. Mi pedig szurkolóként idegbajt kapunk a csapat teljesítményét látva. Ha Rebrov ezeken a dolgokon tudna javítani, hogy ilyenek ne nagyon forduljanak elő hazai és nemzetközi szinten se, akkor nagyon érti a dolgát. Az az érzésem a hasonló meccsek után, hogy a Fradi edzőjének lenni a világ egyik legnehezebb dolga.

    Ahogy épülgetnek fel a sérültjeink,egyre rosszabbak vagyunk.

    Rossz formában játszóval nem szabad büntetőt rúgatni.
    Amúgy,ez egy ilyen meccs volt.

    A tizit miért nem egy higgadt játékos lőtte. Lanza holt ideg volt az egész meccs alatt. Végig szívták a vérét.

    Amit ma a támadók a 16-oson belül mutattak az vígjátékba illő. Mindent eltörtek, elpattant, elpasszoltak. Tökéletes oktatófilm, hogy ne focizzanak.

    Mi van itt bakker? Szarok voltunk, de mentünk, próbálkoztunk csak majd mindenki balfasz volt magához képest is. Sokan úgy gyalázkodnak meg adatják le a mezt mintha futás nélkül hoztuk volna le a meccset! Szar volt, nem ment, de a temetés még korai

    Ha igaz, hogy előző nap Bükfürdőn relaxált a csapat, akkor aki kitalálta az fizesse be a havi bérét a kasszába. Egy relaxáló forró fürdőzés utáni napon nem csoda, hogy lelassult, dekoncentrált az egész társaság. Nagyjából holnapra lennének megint meccsre készek fejben, de ma kellett volna nyerni.

    Két játékos volt dícsérhető ma. Heister és Frimpi. Mindkettő a védelemből és ez mindent elmond..

    Érdekes cserék voltak, mert Frimpong és Gorriarán is jól játszott, és alapvetően kezdőnek kéne lenniük, de szerintem hiba volt Vargát csak a 80.percben behozni, Finnbogason meg be sem állt... A másik meg az, hogy a bekapott gól után megszűnik a taktika, pánikszerű megoldások, ebben kell a legtöbbet fejlődni.

    Ugyanazt tudom mondani, mint Felcsút után:
    Amikor majd májusban megint bíróztok meg videotonoztok, majd ezeket a meccseket idézzétek fel. Továbbra is képtelenek vagyunk lehozni a tuti meccseket, ezt a meccset szigorúan tilos volt eladni, mégis sikerült.
    Lanza jó játékos, de amennyit fizettünk érte, egyelőre rohadtul nem dolgozott meg és ha lélektanilag ilyen fontos pillanatokban ekkorát hibázik, akkor nem tudom mit képzelünk mi a nemzetközi porondról. Irányító meg csatár meg továbbra sincs, elképzelésem sincs hogy ez a jelenlegi csapat hogyan tudna bármilyen sikert is elérni nemzetközi szinten. Ilyen megingások egyszerűen nem férnek bele a modern futballba. Nem a mai vereség fáj, mert vezetjük még a bajnokságot, hanem az a bajom, hogy ebbe a csapatba bele van kódolva az összeomlás.

    Nevetséges, hogy évről-évre folyamatosan az van, hogy beállt védelem ellen nem tudunk mit tenni. Vééééééletlenül sem távolról lőnénk, vééééééletlenül sem gyakorolnánk rövidpasszos, háromszögelős, beindulós játékot, nem baszdmeg, ívelgetünk tíz-tizenkét ember közé. Aztán az rúgja a tizenegyesünket, aki lassan már Cukic-szinten gyűjti a lapokat, feleslegesen, aztán ideges mert nem kap jó labdát meg belehal a védőkbe.
    De elcsalt bajnokság, meg bunda, igen smileyDDD

    Frimpi,Heister jól játszott,Dani veszélyes volt,szerencséje nulla,Leo adott néhány jó passzt.Bátortalanok,esetlenek,tanácstalanok voltunk.A játékvezető meg elmehet a picsába!

    Fejelt egy szépet kapura,volt egy jó lövése,fejelt egy gólpasszt érőt Lanzának stb.

    Amúgy Roli ,,lövése" után, amikor Rebrov arcát mutatták, látszott, hogy Roli nála nemigen lesz kezdő.

    Azért most már várnék valami váratlan vagy bátor húzást Rebrovtól, mert egyelőre Doll kezdője, Doll cseréi és a Doll féle ötlettelen játék, kaotikus védelemmel, nulla középpályával. Ha Daninak és Lanzának szar napja van, akkor a csatársor is egy vicc. Van 4 gyors szélsőnk és mégsincs szélsőjátékunk. Hamarabb meg kellett volna húzni a Frimpong cserét és amikor látja, hogy nagyon nem megy akkor küldjön be egy Rui Pedrot. Mit veszthetünk ? Hátha most lesz jó napja. De nem, ugyanaz a sablonos játék, sablonos cserékkel.. Nem lesz mindig szerencsénk, nem lehet ilyen játékkal bajnokságot nyerni..

    A Fradi ellen mindenki nagyot akar teljesíteni, mindig 3x annyit adnak ki magukból- És a bíró is. Lanza ellen sárga lap, majd elenged egy lerántást 16-oson beül, közben pedig egy helyzet nélküli Haladás büntetőt rúg. Ezzel együtt szar a csapat, szarok voltak a kulcsemberek. Rebrov nem borotválkozott, olyan volt, mint Doll másnaposan.

    Van itt azért pozitívum. Frimpong nagyon jól szállt be. És tényleg feltűnő volt, hogy nem is az alibi passzokat választotta. Telejsen jogosan villant be a kommentátornak is, hogy nagyon jól játszik. Jól megmutatta magát Rebrovnak. Csak így tovább.

    Heisternél meg kell követnem magam, nem olyan rossz. De tegnap a középpályán állandóan legalább kétszer kellett hozzáérnie Spironak és Sigérnek is a labdához, mire fel tudott nézni, hogy hová kéne passzolni. Addigra pedig már le voltak támadva. Aranyos gyerekek, de ahol az ellenfél nem a saját 16-osuk előtt várja, hogy menjünk, hanem a középpályásokat már a labdaátvételnél megtámadják, ott nem fér bele két igazítás . Irgalmatlan lassú volt a középpálya tegnap. És az ilyen meccseken érzem leginkább Lanzafame kárát-amit egyébként nem annyira-hogy ő itt minden labdát elkér, ő akarja megoldani a gondot, aztán vannak még rajta kívül a pályán. De emiatt elég ideges voltam tegnap, hogy minden ladbával őt keresték, vagyis nem is kellett keresni, mert széles mozdulatokkal mutatta, hogy "adjad mán". Elfogadom, hogy jó játékos, de ennyire nem.

    Ez a biro nem fujt ellenunk hanem hulye volt.
    A legnagyobb gecisege az volt hogy Lanzanak az otodik percben sargat adott. Ugyanez a biro ugyanennek a jatekosnak egy ugyanilyen muesesert fel eve sima tizit adott.

    Nem egy teljes bunda volt ez, csak egy többféle részletből összeratkott rongykabát. Volt benne a szoksásos bírói genny, egy gólnélküli és helyzetnélküli csapatnak fújtak egy alighogy tizenegyest - belenyúlva a mérkőzésbe. Volt benne a foghatatlan, kezelhetetlen, lerántogatásra és lerugdosásra ítélt driblikirály felé aljasul kiosztott sárgalap, állítólagos műesésért. Volt benne a szokásos fanatikusan védekező kiscsapat, amelyik halálra maszturbálja magát a saját tizenhatosa előtt, majd veri a mellkasát is, hogy "mekkora alfahím is vagyok" egy épphogycsak 1:0-ás győzelem után.
    És volt egy óriási hiba: a golkirálynak készülő olasznak hagyták rúgni a tizenegyest, aki ekkorra már síkideg volt. Ugyanis az olasz bunda mindig sokkal egyértelműbb, azt már a meccs előtt tudják. Itt pedig bírói gecizmus, falusi fanatikusok és fővárosi elbizakodottság párosul a betonvédelmet locsolgató fantáziátlansággal. A betont ilyenkor törni kéne nem locsolni.

    Rebrovnál azért a sok hiányzó ellenére eléggé összeállt a védelem, sokkal szervezettebbek vagyunk. Gyakorlatilag alig van az ellenfélnek helyzete, a diósoknak is csak Leó és Lovre folyamatos bénázása miatt volt. A támadójátékunk teljesen más lett, sokkal több a bemozgás a védők mögé, a mélységi indítások, stb. A baj az, hogy ha nincs terület, mert bunkerezik az ellen, akkor Petrijak, Bőle és Varga semmit nem ér. Nem tudnak cselezni, mint pl. Lamah, vagy Paintsil. Nincs meg az egyéni kvalitás a szélen és középen, így Lanza és Böde is halálra van ítélve. Kellene legalább 3-4 igazán jó játékos.

    Böde ötös sarkáról lecsúszott lövése, Roli rossz dropis lövése, Dani ziccere, amikor át akarta pöcizni a kapus felett, Nando fejese, Dani fejese, Lanza lecsúszott lövése. Ez csak 6 komoly helyzet, ami hirtelen eszembejutott.

    A két tizenegyes nem volt tizenegyes, de a meg nem adott az volt. A meg nem adott gólunk is szabályos volt, ketten ütköztek, nem volt szándékos lökés. A bíró nagyon beleavatkozott, de nem is játszottunk jól. Vargát előbb kellett volna behozni!

    A hiba: Rebrov az ellenfél meccseit nézi, és nem az ellenünk játszott meccseiket. Ellenünk vért isznak, nyers, még mozgó csirkehúst esznek. Danit wuduval igézik meg, Lanzát szándékosan hergelik, Ő meg ugrik.
    Az összes játékosunk képtelen 1:1 ellni párharcokat megnyerni,. A labdákat szélről ívelgetjük, és nem belőjük,- Többen pedig egy-egy közepes teljesítmény után azt hiszik, övék a pálya.

    Végezetül, de nem utolsó sorban gyors játékban képtelenek labdakezelésre, birtoklásra.

    Kb. 5-6 év után ismét kimentem a Haladás-Fradi meccsre (a közelben lakom). Pedig emlékeim szerint legutóbb is szar meccs volt, akkor se nyertünk, viszont hideg volt. Gondoltam most az idő is jobb, a csapat is bajnokesélyes, jó lesz.
    Nem lett.

    Jegyvásárlás:
    Van nékem jó kis szkenneres kártyám, még sose használtam. Meccsjegy.mlsz.hu gyors e-mail címes regisztráció, majd a hely kiválasztása. Kártyaszám megadásán kívül más nem kellett. Bárhova vehettem volna jegyet, a vendégbe a kötöttségek miatt így 57 évesen nem akartam, így a mellette levő D35 szektorba vettem a jegyet, kinyomtattam szumma 5 perc volt az egész.

    Bejutás:
    Gondoltam sokan lesznek – ez így is lett nyolcezer párszáz ember – 7 előtt kiértem. Egy felületes motozás, jegyrápillantás után egyedüliként kerültem a forgókapuhoz, lecsippantottam a vonalkódot és bent is voltam.

    Stadion:
    A régi Hali pályához képest ég és föld, de semmi extra. 14 széksor körbe, ahogy láttam itt nincs egész oldalas VIP rész, legalábbis tele volt mindkét oldal leszámítva a tudósítói részleget és mellette egy-két lézengős szektort részt. A kapu mögötti szektorok előtt lévő háló engem nagyon zavart, a túloldali kapunál lévő történéseket nem nagyon láttam. A grupiban sokkal jobb a helyzet.

    Szurkolók:
    Ahol én voltam, kb. 30 40 en voltunk a 196 helyre, vegyesen. a halisták zsigerből utálják a Fradit, de ez nem új dolog. A táboruk vagy minket szidott, vagy mindenki szombathelyi. Ezen kívül egyszer volt zeg, zeg, zeg … és sokszor Hali olé, ami azért volt bájos, mert sokszor vele párhuzamosan nyomták a mieink a Fradiolét Viszont amikor csak kis lehetőségük is adódott akkor megszólalt szinte az egész stadion. A mieink végig dalolásztak valamit, viszonylag megfelelő hangerővel, szinte szünet nélkül. Így viszont egy monoton megszokható zümmögés lett az egész, a játék alakulása cseppet sem befolyásolta a repertoárt. Szhelyiek szidalmazása persze előjött, néha számomra indokolatlanul, de többször válaszként. A hangosbeszélő persze kizárólag a vendégszurkereket figyelmeztette. Régen persze minden jobb volt, de nekem erősen hiányzott az hogy a tábor megdörrenjen, főleg akkor amikor nagynehezesen sikerült kicsit fölénybe kerülni a pályán, nyomásgyakorláshoz kellett volna a szurkolói támogatás.

    A meccs:
    Ezt Ti jobban láttátok, sajnos mást nem tudok írni; szar volt.

    A csapat:
    Az első félidőben nem csináltunk semmit. Labdatuszkolás ment előre hátra, jobbra balra. Az olaszt én nagyon nem csípem, talán egy jó meccse volt eddig nálunk. Dobálja magát, reklamál, (7. sárgánál tart), látszik hogy a bírók utálják, már akkor se fújnak, ha jogos lenne. A kapura veszélytelen volt, sajnos még 11-esből is. Szélsőjátékunk megszűnt, néhány teljesen átlátszó háromszögelés, majd egy általában használhatatlan beadás. Danink őrlődött a védőkkel, ha nagy ritkán megtalálta a labda, akkor vagy rosszul vette át, vagy elpattant. Irányítónk nincs, elképzelést, tudatosan felépített támadásvezetést én nem láttam. A védelemnek sok dolga nem volt, de ha labdaügyesebb emberek lettek volna a túloldalon elől, akkor lehetett volna a kontráknál több galiba.Leo hátul életveszélyes, feljebb tolva talán még elvan egy darabig. Frimpong magabiztos, határozott volt, nem értem miért nem vele kezdtünk. Dibusz meg tényleg mintha átugrotta volna a labdát a 11-esnél, de nem hinném, hogy ilyet lehet direkt csinálni.
    Összességében rossz volt nézni a csapatot, se hajtást, se akaratot nem láttam, hogy Fradi szívről már ne is beszéljünk.

    Az ellenfél:
    Hozták amit tökutolsóként egy csapatnak hoznia kell, betolták a buszt a kapu elé, előrevágott labdákkal kísérleteztek, különösebb veszély nélkül.
    Egyszer kapura is lőttek, 11-esből. Sok alattomos fault, ellenfél hergelés. De a céljukat elérték, a bírót meg különösebben nem zavarta.

    Bíró:
    Teljesen felesleges vele foglalkozni. Semmi újat, mást nem mutatott, mint amit eddig megszokhattunk. Igenis fel kell készülni erre, hogy bármikor befújhatnak ellenünk egy (vagy több) tizit, amit nekünk nem adnak meg. Ráadásul így visszanézve fújható volt mindkettő, amit nekünk megadott az inkább volt meglepetés, hogy megadta. Volt egy elmaradt, de az az olasz előzetes „teljesítményének” sajnos betudható volt.
    Összességében ugyanaz történt, mint Felcsúton. Lebecsültük az ellenfelet, nem tudtunk a védekező felállásukkal mit kezdeni, nem volt hajtás, nyomásgyakorlás.
    Látszik, hogy ha az első félórában nem rúgunk gólt az ilyen csapatoknak, akkor baj van. Ahhoz viszont sokkal határozottabban menni kéne az első perctől kezdve.
    Semmi különbséget nem láttam a Doll féle korszakhoz képest. :(

    Asszem 5-6 évig megint nem megyek, főleg, hogy a Hali valszeg megy az mb2-be.

    kép
    A mindössze 49:20 tiszta játékidejű meccs 72%-ában mi birtokoltuk a labdát, amikor a labda nálunk volt, 3.3 mp-ként passzoltunk, összesen 643-szor, 87%-os pontossággal. A hazaiaknál mindössze 14 percig volt a labda és 68%-kal passzoltak. A mieink 16-szor lőttek kapura, 6-szor találták el, a hazaiak hatból egyszer – az sajnos becsúszott Dini combja alatt. A párharcok 52%-át is megnyertük.

    A legjobb InStat-indexe Rózsa Dánielnek volt (320), őt Gaál Bálint (277) követi, majd három Fradi-játékos, Lovrencsics Gergő (261), a mindössze fél órát játszó Abraham Frimpong (246) és Leó (245) következik.

    Rózsát mi tettünk naggyá szombaton. A hat kapuját érő lövés xcG-je (várható bekapott gólértéke) 2.47 volt. Az első hatvan percben mindössze két kísérlet tette próbára: Leó 9. perces szabadrúgása (0.13), Heister 24. perces 24 méteres lövése (0.01) sem volt védhetetlen – a következő kaput érő próbálkozásunkra a 62. percig kellett várni (Gorriaran ívelt fejese (0.37)), majd Böde 73. perces csúsztatott fejese következett (0.32), illetve Lanzafame tizenegyese (0.81), a legnagyobb védése pedig a 87. percben volt, Lanzafame 10 méteres lövésénél (0.87).

    Dibusznak vele szemben kétszer volt dolga, egyszer Ofosu beadásába/gurításába vetette bele magát (26. perc, 0.05), a másik a bekapott gól volt (0.81)…

    A passzrajzból is kiderül, hogy ezúttal klasszikus 4-4-2-öt játszottunk, Lanzafame és Böde ugyanazt a területet kellett bejátssza, az elképzelés szerint a védők mögé beemelt labdákkal kellett volna valamit kezdeniük. Ez magyarázza a viszonylag nagy területet a középpályások és a csatárok közt is.

    Mint fent már kiderült, veszélyt a Haladás kapujára a meccs utolsó harmadában, a csapat átszervezése után jelentettünk. Ebben az időszakban a szabadabban játszó Nando és a középpályára fellépő Leó révén lényegesen többet veszélyeztettünk – ebben az időszakban mi 12-szer lőttünk kapura (4-szer eltalálva azt – ötször, ha a meg nem adott gólt is idevesszük), míg a hazaiak egyszer sem kísérleteztek gólszerzéssel. Ebben az időszakban a labdabirtoklásunk lecsökkent (54%-ra), ez többek közt annak köszönhető, hogy a kísérleteink után sorra Rózsa jöhetett kirúgásokkal, szabadrúgásokkal.

    Ebben a félórában 24 támadást vezettünk, a hazaiak ötöt (ebből 3 kontra), 15 beadásunkból 8 jó volt. Az első egy órában ezzel szemben 28 támadást vezettünk (25+3), míg a hazaiak 13-at (7+6) és mindössze két lövésünk találta el a kaput. a beadásaink is lényegesen pontatlanabbak voltak (18/6).

    A meccs során összesen 52 támadást vezettünk (49+3), ez a legtöbb volt a szezonban, a hazaiak 18-at (9+9), csak a Felcsút ellen adtunk be többször (most 33/14, akkor 40/13).

    A várható gólértékünk (xG) 2.34 volt, a hazaiaké 1.04. A 2.34-ből 0.31 volt az első órában, ami mutatja, hogy mennyire él nélkül fociztunk, míg bajba nem kerültünk.

    A passzok 59%-a hátra vagy oldalra ment, a támadóharmadba 14%-uk jutott. Mindössze ötször adtuk haza a labdát Dénesnek.

    Dibusznak, mint már fent írtuk, kétszer volt dolga, Ofosu nem okozott neki gondot, sajnos a tizenegyes igen. Egyszer kellett ezen kívül kijönnie a kapujából, 10-ből 9 passza jó volt.

    Lovrencsics 76 akciójának 70%-a sikeres volt. 82%-kal passzolt, 8 beadásból 3 lett jó, három cseléből mind sikeres volt, 13 párharcából 6-ot nyert. 6-szor vesztette el a labdát, hatszor szerezte vissza.

    Blazic 113 akciójából 81% lett jó, 92%-kal passzolt, 16 párharcából 6-ot nyert meg. 11-szer vesztette el a labdát, 14-szer szerezte vissza.

    Leandro 123(!) akciójából 82% lett jó. 91%-kal passzolt, 21 párharcból 11-et megnyert. 9 hosszú indításából 6, 7 beadásából 4 volt pontos – mindhárom csele jó volt. 9-szer vesztette el a labdát, 12-szer szerezte azt vissza. Egy lövése volt (0.07), hármat készített elő. Két poszton is kellett játszani, bejátszotta az egész pályát.

    A passzok 59%-a hátra vagy oldalra ment, a támadóharmadba 14%-uk jutott. Mindössze ötször adtuk haza a labdát Dénesnek.

    Dibusznak, mint már fent írtuk, kétszer volt dolga, Ofosu nem okozott neki gondot, sajnos a tizenegyes igen. Egyszer kellett ezen kívül kijönnie a kapujából, 10-ből 9 passza jó volt.

    Lovrencsics 76 akciójának 70%-a sikeres volt. 82%-kal passzolt, 8 beadásból 3 lett jó, három cseléből mind sikeres volt, 13 párharcából 6-ot nyert. 6-szor vesztette el a labdát, hatszor szerezte vissza.

    Blazic 113 akciójából 81% lett jó, 92%-kal passzolt, 16 párharcából 6-ot nyert meg. 11-szer vesztette el a labdát, 14-szer szerezte vissza.

    Leandro 123(!) akciójából 82% lett jó. 91%-kal passzolt, 21 párharcból 11-et megnyert. 9 hosszú indításából 6, 7 beadásából 4 volt pontos – mindhárom csele jó volt. 9-szer vesztette el a labdát, 12-szer szerezte azt vissza. Egy lövése volt (0.07), hármat készített elő. Két poszton is kellett játszani, bejátszotta az egész pályát.

    https://ulloi129.hu/2018/11/10/elo-a-haladas-elleni-bajnokirol-10/
    https://ulloi129.hu/2018/11/12/igy-teljesitettunk-a-haladas-ellen-8/
    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018131
     
  2. avatar: flex
    2018.11.11, 07:02
    Rebrov takarodj...Hihetetlen módon mèg Dollt is sikerül alulmúlni.Semmi koncepció.Megyei szintű technikai hibák.