magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Újpest FC 1 : 0 19:30

   
   
Upload your own photos! »
  1. Ferencvárosi TC - Újpest FC 2018
  2. Ferencvárosi TC - Újpest FC 2018
  3. Ferencvárosi TC - Újpest FC 2018
  4. Ferencvárosi TC - Újpest FC 2018
  5. Ferencvárosi TC - Újpest FC 2018
  6. Ferencvárosi TC - Újpest FC 2018
  7. Ferencvárosi TC - Újpest FC 2018
  8. Ferencvárosi TC - Újpest FC 2018
  9. Ferencvárosi TC - Újpest FC 2018
  10. Ferencvárosi TC - Újpest FC 2018
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3.25 (4 szavazat)

játékvezető: 3 (4 szavazat)

hangulat: 4.25 (4 szavazat)

1...5
betting game
tippek
  1. 2 : 0 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2018.09.30, 13:40 (szerk.: 2018.10.03, 14:28)
    Fantasztikus szurkolás, közepes meccs. Végre egy edző, akinek a munkája tényleg látszik. Az Újpestnek egy komoly helyzete volt, mikor az afrikai srác fölèbombázta a visszagurítást. És ennyi.
    Mi reálisan lőhettünk volna mèg 2-3 gólt (11-1-es szögletarány, stb.)
    Petrjak indiszponált volt, Lanza mennybe ment. Nekem külön öröm Sigèr játèka, vègre egy magyar játèkos, akit nem agyonnyom, hanem feldob az, hogy 20 ezer néző előtt kezdő a Fradiban. Ha ez így megy tovább, toronymagasan fogunk bajnokságot nyerni (adná Isten)!

    az a majmok mázlija, hogy mi úriemberek vagyunk. ha tegnap rendesen odafigyelünk, akkor alaposan feltörölhettük volna velük a padlót. csak az utolsó 20 percben kaphattak volna egy sima ötöst. smileyD

    Felejthetetlen este, talán Bőle volt egy kicsit gyenge, de mindenki nagyon akart. A szurkolásnál volt már jobb, de csak a mi mércénkkel, igazából az is remek volt, a koreo hihetetlen. Nálam a top 3 Lanza, Sigér és Heister.

    Nemrég ertem haza ! Csodálatos hangulat volt , Lanza góljánál kitört a katarzis , jó volt átélni helyszínen!

    Az elmúlt pár hónapban sokat ekéztem Spirot, de kb Rebrov érkezése óta nagyon penge, beszarás milyen keresztlabdákat tol. Viszont Blaziccal valami nem okés... ha Botka felépül, nálam ő kezdene a helyén.

    A mai volt az első derbi az új stadionban, amikor semmit nem hallottam a makik kántálásából. Ugye nem kell magyarázni miért.. gratulálok mindenkinek, aki hozzá tett.

    Böde mikor megtudta, hogy beáll, olyan sprintet vágott az alapvonaltól a kispadig, mint fénykorában se.. smileyD A bizonyítási vágy nagyon a hasznára vált!

    A játék még nem az igazi ,de a kondink sokat javult!
    Heistert és Sigért külön figyeltem,nekem mindkettő játéka tetszett.
    Aki meg ekézi Lanzát,az remélem látta mennyi alattomos belépőt kapott a mai meccsen is!Sajnálom Lanza sárgáját mert elkerülhető lett volna.Mindentől függetlenül most is azt mondom,hogy Lanza és Dani együtt kell,hogy a pályán legyen,mert megosszák a védők figyelmét,és Dani le tudja fejelni a magas labdákat.

    Remek derby volt! A hangulat néha lelaposodott, úgy érződött mintha nem lenne 7000 ember a B-középbe, de összeségében tisztességesen ment a szurkolás végig. A meccs összképe tetszett, csak az a sok "kihagyott" helyzet picit bosszantó.

    Az első félidőben jól és okosan játszott az Újpest, a második félidőben már sehol nem voltak. Ha nincs Pajovic, akkor nagy festés lett volna a vége..

    Hosszú idő után tegnap éreztem újra, hogy ha ma reggelig tartana a meccs, a lilák akkor se rúgnának gólt. Mentálisan, fizikailag, taktikailag egyértelműen föléjük nőttünk.

    A meccsről: a hangulat szuper volt, ezt tudtuk, erre számítottunk. Dózsa: soha nem láttam még őket ellenünk ennyire gyengén játszani. Máskor akármilyen bénák is a bajnokságban, ellenünk mindig felszívják magukat, most egy darab épkézláb támadásuk volt, amikor Dibusz lábbal védett. Meglepett, hogy ennyire gyengén játszottak. Sajnos mi sem voltunk jók, persze egy-két játékos igen, de összességében véve dühített, hogy ilyen sok hibával játszunk. Értem, hogy Lanza játszik, gyönyörű gólt is rúgott, de Dani jegelését nem értem. Bőle egyáltalán nem játszott jól, nálam ő pad.

    Nemrég értem haza. A hangulat jobb volt, mint a meccs, ilyenkor sokan ellőjük, hogy bár mindig ilyen lenne a Grupi. Lanza góljának nagyon örülök, reméltem hogy legalább ő gólt rúg, ha más nem is. Páran azért elég harmatosan játszottak, sok hibát vétettünk és rosszul mértük fel 1-1 helyzetnél azt, hogy kinek és hova kéne passzolni, illetve érdemes-e lőni. De győztünk és jelenleg más nem számít smiley Köszönöm ezt a klassz estét!

    Amiota Vignye az edzo en meg nem lattam ilyen fogalmatlan szar ujpestet. A vegen 5 perc alatt volt 5 ziccerunk. Nagyon csalodott voltam hogy ezeket elszorakoztuk mert komoly csapat ezert buntetni fog. Lanza ma nagyon ott volt a szeren ami persze nekem nem volt meglepetes hisz tegnapelott megmondtam hogy o lovi a golt es egy nullra nyerunk csak a tizit tevesztettem de a biro nem fujta be az elso felidoben igy kenytelen volt akciobol.

    Nagyon okosan vertük meg őket. Egy félidőt bírtak, utána szét lettek szedve, egy gólhelyzettel hozták le a meccset. Tetszik, amit akarunk játszani, vagy középen nem is ívelt, hanem lőtt indításokkal megyünk egyből labdaszerzés után, vagy a széleken, de egyérintőből próbáljuk. Ezek többnyire még nem sikerülnek, de látszik, hogy nemzetközi szinten csak ez működhet. A labdajáratós, szélről betuszkolós vagy szélen háromszögelős megoldások remélem elfelejtve.

    Jobbak voltunk vitán felül. Csak a két fekete-lila ember volt komolyabb falat nekünk. Az első félidőben volt két komoly támadásuk, a másodikban semmi, de az utolsó szögletüknél kicsit remegett a gyomrom.
    Ha kicsivel jobban koncentrálunk, a 75-80 perc környékén lezárhattuk volna a meccset.
    A hangulat jó volt, a meccs előtt az aluljáróban olyan füst volt, hogy 5 méterre lehetett ellátni, aszittem valami horror filmet forgatnak.
    A BKV kapja be saját magát, a meccs után nem tudom mi tartott tizenöt percig, hogy a metrópótlók odaérjenek.

    összegezve: EZ JÓ MULATSÁG, FÉRFIMUNKA VOLT!!!

    Az első félidőben az Újpest hozta a szokásos agresszív terület védekezést és odaértek mindehova. Sehol nem voltunk, de a labdaszerzéseknél látszott, ha egyszer pontosan passzolnánk meg tudnánk fogni őket.
    A második játékrészben már volt egy pici területünk. Nem sok, de annyi pont elég, hogy egy ilyen zseni gólt lőjjön. Parádés gól volt. Senki nem számított rá.
    A gól után, további gólokat lőhettünk volna négyet ötöt akár, de sajnos a gyilkos ösztön, akárcsak Dollnál, most sem ült. Kár, mert Dani is megérdemelte volna a gólt. Jó volt látni a játékát..

    Bőle és Petrjak sok labdát elszórt. Ennek oka volt. Szorosan zártak a lilák. Kevesebb gólt kaptak, mint a MOLajbányász eddig. Annyit csak, mint mi. A legkevesebbet a mezőnyben. Azaz hátul egyben vannak. Ennek az ára az, hogy keveset is rúgnak..

    Igen, nagyon jól tette hogy lehozta Lanzát. 10 emberrel necces lett volna ha sikerül a dózsásoknak még párszor rájátszani.

    Győkér pajovics rá is játszott egyszer,mert tudta,hogy van egy sárgája.

    Én úgy éreztem ,hogy mindenki gólt akart lőni főleg Lanza gólja után, mert sok volt a kapu előtt az egyéniesledés. Csak egy tovább passz és a 80%os ziccerből lesz egy 100% os ajtó ablak. Ezt megértem, mert a hangulat nem csak őket ragadta magukkal, hanem mindenkit.

    Minden hazai meccsünknek így kéne kinézni szurkolói szempontból.

    Mindenki fantasztikus volt és ahogy érzem a tábor és a csapat egymásta talált ismét

    Teljes gyönyör. Nem volt a csapatnak gyenge pontja. Lanza, Heister,Sigér,Szpiró 7-es, a többi 6-os lesz a sportban. két 8-as lesz, a maki kapus és a jv. Meglepően jól vezette.

    Szpiró úgy tűnt, komolyabban megsérült. Frimpong Sigérrel komoly takarítást fog végezni a védősor előtt.

    Bőlétől és Matyitól várnék a jövőben egy szintugrást - utóbbinak előbb ugyan be kellene kerülnie csereként a csapatba.

    Lanza7 az Isten!

    Ma kivaloan jatszott. Sokat vallalt es be is jottek a dolgai tobbnyire.
    Tipikus olasz ez az igazi kozege. Egy ilyen jatekos nem valo a honvedba vagy a vidibe.

    Csak hazaértem már. smiley Rövid véleményem a szurkolásról az hogy Hamberger és a GM óriási munkát tesznek bele a dolgokba, mindenbe. A dózsások meg rendőröznek volt belügyes csapatként, de ezt hagyjuk is smiley Lelátói visszhangokból annyit tudnék mondani hogy Hesiter király a többiek csak ilyen hercegi rangban vannak egyenlőre. smiley Bár nekem Lovre (mint mindig) tűnt az egyik legjobbnak. ÉÉÉS egyre jobban bírjuk erővel a meccseket.

    Kedves Újpestiek (de tényleg)

    Hogyan juthattatok odáig,hogy Juhász Rolandot,jobban utálom,mint a komplett kereteteket.
    Hogyan juthattatok odáig,hogy a pulzusszámom,csak akkor ment 60 fölé,amikor a gólnál valaki nyakon öntött sörrel.
    Hogyan juthattatok odáig,hogy a derbyről kifelé menet egyetlen Újpestet gyalázó rigmus sem hallatszott.
    Hogyan juthattatok odáig,hogy észre sem vettem,hogy a mérkőzés hosszabbításában járunk.
    Hogyan fordulhatott elő,hogy a mellettem ülő nővel kedélyesen beszélgettem,amikor attól is idegbajt kapok,ha nőket látok a stadionban.
    Hogy ünnepelhettétek a meccs végén azt a csapatot,amelyiknek egy célja volt:kikapni súlyos megaláztatás nélkül.
    Ennél a 9 emberrel játszó Kisvárda is többet mutatott ellenünk.
    Egész meccsen a tavat gereblyéztétek,annyi közötök sem volt,mint lónak a hátúszáshoz.Amikor megláttak a játékosaitok egy zöld mezest feléje sétálni,pánikrohamot kapva passzolt a kapushoz,aki mellesleg az egyetlen értékelhető teljesítményt nyújtotta nálatok.Leszámítva azt a pillanatot,amikor látványosan összeesett és csak 1 perc után jött rá,hogy már vezetünk.

    Pozitívumok:

    - Rendőri biztosítás végtelenül korrekt, semmi erődemonstráció, emberkedés.
    - Lilák megtapsolják Géczyt.
    - Az egész 2. félidő, az nagyon rendben volt.
    - Lanzafame játéka tanári volt.
    - Böde úgy szállt be a játékba, ahogy azt kell.
    - B-közép szurkolása, és az egész stadionos koreó.

    Negatívumok:

    - Első félidő tityi-totyi játéka, néhe pánikszerű megoldások.
    - Szusza zászló elégetése. Értem én, hogy a lilák nem álltak ki a zászlójukért, de Szusza az egyetemes magyar labdarúgás egyik nagy alakja volt. Vissza kellett volna adni azt a nyomorult zászlót, egyébként még megalázóbb is lett volna.

    Fel lett nekik dobva nem egyszer, hogy visszaszerezhetik bármi is legyen a matek vége. De még arra sem képesek, hogy kiálljanak a saját drapijukért. Nem hinném h ez Szusza személye ellen szólt volna, nincs is ehhez a törtenethez semmi köze. Így is el van már eléggé kurvulva a hazai szurkolói világ, nemhogy visszaadni...

    Szégyen az, ha tényleg rendőrt hívtak az ustawkára.

    Viszont mivel azt a zászlót nem megszetezték, hanem vmi takarító adta oda, azt én is visszaadtam volna az idiótáknak.

    De a pyro , hogy megy be? Lehet nem lehet?

    Kint jön az info, hogy be lehet vinni, királyság!

    1 órával elötte új info, nem lehet bevinni, elvettek már legalább 100at, be kell csempészni.

    Ahogy én hallottam, a meccs előtt, amikor vitték volna be a pyrot a látványhoz használt kukászsákokba rejtve, akkor a rendőrök előkaptak egy szimat őrmestert, és kb fél milla értékben koboztak el görögtüzet.

    kép
    Az 51:25-nyi tiszta játékidejű meccsen a lilák minimálisan többet birtokolták a labdát, többet is szabálytalankodtak, minden más mutatóban azonban jobbak voltunk. A mieink 79%-kal 477-et, a vendégek 78%-kal 452-öt passzoltak. A gólszerzésre tett kísérleteink száma bő hatszoros (19-3) és tucatszor többször találtuk el a kaput (12-1). A párharcokban is előnyünk volt, épp úgy, mint szögletekben.

    Ami az InStat-indexet illeti: Lovrencsics Gergő végzett az élen (310), őt a Dózsa kapusa, Pajovity követi (309), a harmadik a gól szerzője, Lanzafame (298), majd Dini jön (290), a TOP5-öt a lilák védője, Bojovity zárja.

    A passztérképet nézve láthatjuk, épp úgy, ahogy a szezon eleje óta rendszeresen, a két szélső, a támadóközéppályás és a center egy vonalban helyezkedik el.

    Ami a két csapat lehetőségeit, illetve azok minőségét illeti, az 1.84 várható gól (xG) a negyedik legjobbunk a szezonban [a DVTK (3.61), a Kisvárda (2.83) és a Haladás ellen (2.14) volt magasabb]. Kevesebb lehetőséget a Dózsánál (0.22) csak a Várdának (0.19) és a Kövesdnek (0.18) adtunk. Rebrov érkezése óta messze ezen a meccsen volt a legjobb támadójátékunk. A Mezőkövesd ellen a várható gólok száma 13/4 lövésből 1.45 xG, a MOL ellen 0.82 xG (17/4), a Honvéd ellen 0.59 xG (10/1). A MOL-nak sok lehetőséget engedtünk (1.32, 15/5), ahogy a Honvédnak is (1.06, 12/5), szerencsére ebben is előreléptünk (0.22, 3/1).

    xG-mutató szerint a legnagyobb helyzet Lanzafame 4. perces próbálkozása volt (0.25), ezt Bőle kísérlete követi a 48. percből (0.23), majd Zsótér lövése jön (0.21). Lanzafame góljánál 5-ből egyszer volt várható ilyen helyzetben gól (0.2), a TOP5-öt Szpirovszki csúsztatása zárja az 5. percből (0.19).

    36 pozíciós támadás mellett 1 kontránk volt, ezekből 11 vezetett lövéshez, 11 szögletünk közül hat. A liláknál ez 28/1, illetve 1/1, ami mutatja a védekezésünk hatékonyságát. 19 beadásunkból 8 volt jó, ez 42% (lilák 12/5, 42%), a támadópárharcok 55%-át nyertük meg.

    Ami a két csapat lehetőségeit, illetve azok minőségét illeti, az 1.84 várható gól (xG) a negyedik legjobbunk a szezonban [a DVTK (3.61), a Kisvárda (2.83) és a Haladás ellen (2.14) volt magasabb]. Kevesebb lehetőséget a Dózsánál (0.22) csak a Várdának (0.19) és a Kövesdnek (0.18) adtunk. Rebrov érkezése óta messze ezen a meccsen volt a legjobb támadójátékunk. A Mezőkövesd ellen a várható gólok száma 13/4 lövésből 1.45 xG, a MOL ellen 0.82 xG (17/4), a Honvéd ellen 0.59 xG (10/1). A MOL-nak sok lehetőséget engedtünk (1.32, 15/5), ahogy a Honvédnak is (1.06, 12/5), szerencsére ebben is előreléptünk (0.22, 3/1).

    xG-mutató szerint a legnagyobb helyzet Lanzafame 4. perces próbálkozása volt (0.25), ezt Bőle kísérlete követi a 48. percből (0.23), majd Zsótér lövése jön (0.21). Lanzafame góljánál 5-ből egyszer volt várható ilyen helyzetben gól (0.2), a TOP5-öt Szpirovszki csúsztatása zárja az 5. percből (0.19).

    36 pozíciós támadás mellett 1 kontránk volt, ezekből 11 vezetett lövéshez, 11 szögletünk közül hat. A liláknál ez 28/1, illetve 1/1, ami mutatja a védekezésünk hatékonyságát. 19 beadásunkból 8 volt jó, ez 42% (lilák 12/5, 42%), a támadópárharcok 55%-át nyertük meg.

    https://ulloi129.hu/2018/10/03/igy-teljesitettunk-a-dozsa-ellen-9/
    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018131
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2018.09.27, 20:26
    Az összes jegy elkelt az Újpest elleni derbire. Akiknek van belépőjük a mérkőzésre, azokat arra kérjük, hogy időben induljanak el a találkozóra. Kapunyitás már 2 órával a kezdés előtt!

    https://www.facebook.com/fradi.hu/photos/a.608063452583597/2071196492936945/