magyarfutball.hu

MTK Budapest - Ferencvárosi TC 1 : 4 18:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3.5 (2 szavazat)

játékvezető: 3 (2 szavazat)

hangulat: 2.5 (2 szavazat)

1...5
betting game
tippek
  1. 0 : 2 (1)
  2. 1 : 2 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2018.07.31, 21:50 (szerk.: 2018.08.02, 13:41)
    Most néztem meg a mi góljainkat, hiszen a mediaklikken már fenn van a meccs, nagyon szépeket lőttünk, kár hogy bealudtunk a második félidőben, de a győzelem nem forgott veszélyben.

    Doll cseréi: Varga (gólt lőtt), Finnbogasson (gólpassz), Csernik (nem lógott ki lefelé volt egy jó csele, illetve elfutása, majd beadása). Melyikkel volt a baj?

    Első félidőben nem volt egy súlycsoportban a két csapat. Könnyedén fociztunk, szép gólokat szereztünk. Sajnos megsérült Frimpong, aki nagyon jó volt. Doll érthetetlen módon behozta Cserniket is. A játékunk pedig nullára esett vissza, a szokásos buzizás jött az egész második félidőben. Igaz gólt így is csak jogtalan tizenegyesből tudott szerezni az MTK. Ugyanúgy, mint a diós meccs ez is lehetett volna matiné, de nem úgy akartuk sajna.

    És kit hoztál volna be szélre helyette?
    Szélsőt mondj, aki rendelkezésre is állt. Adott egy esélyt Csernikenk egy élesebb "edzőmeccsen". Ez miért baj?

    Remelem Varga lendulete iden meg tovabb tart, mint tavaly. Nagyon kedvelem,a hogy jatszik, meg amilyen golokat lo.

    Első félidőben minden a helyén volt. Petrjak komoly fegyvertény elől... frinpong kiesése után egy picit szétestünk

    Akik nem értik, vagy nem akarják érteni a molinót.
    Az tudjátok úgy van, hogy előre szokás megírni amit gondolsz, na meg engedélyeztetni kell, na meg be kell hozni. Magyarán, nem az utolsó percekben festették fel temperával és még csak nem is a 4:1-nek szólt, hanem a nemzetközi szereplésünknek illetve a Doll féle focinak amit évek óta tapasztalunk.
    Én is elzavarnám, de azért az vicces, hogy nem telt el 15 másodperc és szólt a Doll takaroggy smiley

    Nagy büszkeség volt fradistának lenni. A passzok is gyönyörűek voltak, minden klappolt. Egyedül Frimpong sérülése árnyékolta be a játékrészt. :(
    Már milyen fontos láncszem a srác, a kiválása kisebb káoszt okozott.

    átgondolva a meccset, nem csak az okozott kisebb káoszt. bár Szpirovszki nem tudta úgy irányítani a csapatot, mint Leó, ez tény. a félidőnek még nekifutottunk, az első 10 percben volt egy-két ígéretes Varga-elfutás, a lesgól (az az volt), és utána nem sokkal Petrjak kihagyott ziccere.

    De aztán kicsit túlságosan megnyugodtunk, Vass Patrikék meg ráéreztek mit kell csinálni Heisterékkel ezen a napon, innen voltak a helyzetecskéik. De igazi gólhelyzetük nem nagyon volt.

    Meg mondjuk azt nem értettem, hogy 3:0nál miért kell Leoval variálni, miért nem próbálta ki Takács Zsombort? Akkor még nem lehetett tudni Frimpi sérüléséről, akár kieshetett volna egy hónapra is. Akkor pedig szükség lett volna a srácra, több fordulón keresztül, ennél nem lett volna jobb alkalom a beszoktatásra.

    Kimondottan "csinos" volt az első félidő.Az első gólunkhoz vezető támadást kb, 3 éve láttam utoljára...Petrjak már előtte is parádésan adott be,de abból csak kapufa lett...

    Dollal a fedélzeten lejátszott a csapat egy közel tökéletes első félidőt. A 2. félidőben kényszerűségből cserélnie kellett, és ő Varga mellett döntött, miközben Leot vitte hátra. Benne bízott és nem Takácsban. Mi ezzel a baj?!
    Közben jól Böde és a digó fejébe verte, hogy a szünet után vissza ne merjenek lépni labdáért, elmondta Heisternek is, hogy nyugodtan rúgja fel a csetlő, botló szerencsétlent, egy büntető belefér, és az sem baj, ha többet nem tud társhoz passzolni.
    A játékosok felmentve, a kókler majdnem összehozott egy pontvesztést, csak szerencséjére közben kiütöttük az MTK-t.
    Tényleg menjen minél hamarabb, - mert a jogos kritikákon felül - ezt az olcsó vádaskodást rettenetes olvasni.

    Nem tudom h mit tud Takács én is azt hittem h ő jön be. De vissza gondolva logikus volt Varga beállítása is. Gondolom átbeszélték a dolgokat és arra jutottak h biztos minden mindegy alapon támadni fog az mtk és ilyenkor a rutin fontosabb illetve úgy gondolkozhattak h előre jöjjön egy gyors játékos akivel lehet kontrázni ami be is jött mert Vargának volt 2 elfutása is a gólja előtt abból ha az egyik gól akkor már ott vége a meccsnek.

    Az én véleményem és ez független mindenki másétól és szeretném, ha ezt tiszteletben tartanák, akik mást gondolnak. Tegnap az első félidő lenyűgözött és akkor nem mondtam semmit. Talán a DVTK elleni 6:2-re emlékeztetően játszottunk. A második félidő? Maga volt a borzalom. Érthetetlen cserék, látványos visszaesés és ha Kassai a régi formájában vezet, meglehetett volna a 3 büntető, de Vass Patrik, Kanta és Lencse is simán egalizálhatott volna. Majd felrobbantam a méregtől és ha nincs Roli gyönyörű gólja /egyébként Ő is szar volt/ felrobbanok. Doll kapta az elmúlt 5 év minden balfaszságát, kezdve attól, hogy először azt nyilatkozta a vezetőség, hogy mindenkinek /edzők és játékosok/ meg kell tanulni magyarul!!!!? Aztán jött a szkenner, a nyilvánvaló politikai háttér, a csoportkörrel való ígérgetés. Sajnos a Maccabi jött, akiknek csak a koefficiense volt sokkal jobb, a pénzbeli értéke alig és láttuk, amit láttunk, a Ferencvároshoz nem méltó játék. Én ezt láttam és gondolom sok néző is a fotelekben. A feliratot nem minősítem, ez nem méltó a "B középhez" Igaza van "Moz" barátomnak, ezt az MTK-t 6-tal kellett volna verni. Ez jött ki írásban a szurkoló társaimtól.

    A Varga cserénél már elbaszta, hogy nem posztra cserélt a sérült játékos helyett. Ehelyett megbontotta a csapatot és átszervezte az addig tökéletesem működő gépezetet. Gyorsan látni lehetett a bajt, erre a második cseréjénél nem korrigálja a hibát, hanem behozza Cserniket.

    kép
    A csapat az 52:34 tiszta játékidejű meccsen 46%-ban birtokolta a labdát. 452-ből 395 jó passzt mutattunk be, ez 87.4%-os hatékonyság. 14-szer lőttünk kapura, csupán négy kísérlet találta el a kaput, így a hazai kapus, Kucsak úgy kapott egy négyest, hogy egyet sem védett. A 112 párharc 46%-át nyertük meg. Ha nálunk volt a labda, 104 másodpercenként céloztuk meg a kaput, és minden 32. passzt lövés követett.

    Az MLSZ adatbankjának hibás működése miatt nem minden játékos került be a rangsorokba – az MTK játékosok közül szinte senki sem, ahogy Ivan Petrjak sem. Így az InStat-index rangsor mellé egy igen erős csillagnak kell kerülnie – hisz ez egész biztos nem teljes: Miha Blazic (329), Lovrencsics (325), Dibusz (292), Szpirovszki (270), Lanzafame (253).

    Hogy az MLSZ adatbankjával gondok vannak, mutatja az is, hogy az InStat-indexre alapuló forduló csapatába nem csak Petrjak nem került be, hanem a forduló legmagasabb InStat-indexét hozó Blazic, vagy Szpirovszki sem, annak ellenére, hogy az indexük jóval magasabb, mint a posztjukra kerülő Pillár (259), Szeles (260), illetve Tőzsér (246) vagy Varga (254). Sőt, a forduló válogatottjába bekerült Böde Dani is a 225-ös indexével, Lanzafame 253-asával azonban nem.

    Szerencsére egyéni adatok rendelkezésünkre állnak a Wyscout jóvoltából, ezek a következők:

    Dibusz: 17-szer passzolt, ebből 11 volt jó. Négy lövés érkezett a kapujára, háromszor kellett védenie, ebből kettőnél szükség volt a reflexeire. Négy kirúgás végzett el, egyszer kellett lehúznia a labdát és egyszer kellett kifutnia a kapujából. Tizenkétszer kapta meg a labdát. 32 akciójából 17 sikeres volt.

    Lovrencsics: 40 passzából 37 jó volt, 59 akcióból 44 volt sikeres. A 11 párbajának 55%-át megnyerte, köztük az egy db fejpárbaját is. Nyolc passzt lopott le, 3-szor tisztázott.

    Frimpong: A sajnos mindössze egy félidőt játszó védő 39 passzából 37 jó volt, 52 akciójából pedig 42. 9 párbajból 4, az egy db fejpárbaját megnyerte. Egy labdát adott el és hatszor szerezte azt vissza.

    Blazic: 65 passzából 60 volt jó. 10 párbajból 6-ot, 3 fejpárbajból 2-öt nyert meg. Négy passzt lopott le, hétszer tisztázott. 83 akciójából 68 volt sikeres.

    Heister: 32 passzából 26 volt jó, 56 akciójából csak 29, ez 52%. 13 párharcából kettőt nyert meg, öt passzt olvasott le. 4-szer szerezte vissza és 9-szer vesztette el a labdát. Két lövése volt, a kaput nem találta el.

    Leandro: 53 passzából 51 jó, 70 akciójából 54. Nyolc párharcából egyet nyert meg, ellenben 7 labdát lopott le. Hét hosszú indításából hat jó volt.

    Szpirovszki: 45 passzából 43 volt jó, 63 akciójából 51. 13 párharcból nyolcat nyert meg, hat passzt lopott le, 4 labdavesztésére tizenegy labdaszerzés jutott.

    Bőle: 22 passzából 18 volt jó, 47 akciójából 24. Kétszer lőtt kapura, egyszer találta el a kaput, a fantasztikus első gólnál. Négy cseléből 3 jó volt, 18 párharcból 5-öt nyert meg, ezeket mind támadásban nyerte meg.

    Petrjak: 28 passzából 25, 57 akciójából 35 volt jó. Három cseléből kettő, négy lövéséből kettő találta el a kaput és lett gól. 20 párharcából 8-at nyert meg (ebből 5 támadásban), ötször ért a labdába a tizenhatoson belül, 5 szabálytalanságot szenvedett el. Három lövést készített elő.

    Böde: 10 passzából 8 jó, 36 akciójából 15 (42%). Három cselkísérletéből egy jó. 17 párharcából 5, 4 fejpárbajából 1 volt győztes. 2 lövése volt, kaput nem talált.

    Lanzafame: 26 passzából 19, 61 akciójából 30 volt sikeres. 23 párharcából 8, 5 fejpárbajáról 3 volt nyertes. Két lövést készített elő, ebből egyből gól lett.

    Csernik: mind a négy passza jó volt, 14 akciójából 7 volt jó. Hat párharcból 3-at nyert meg, 2 labdát lopott le. Egy lövést készített elő.

    Varga: 7 passzából 5 volt jó. 17 akciójából 8. Egy lövése volt, abból gól is lett. 5 párharcából 2-t nyert meg.

    Finnbogason: 7 passzából 5 volt jó, 17 akciójából 7. 8 párharcot vállalt, 2-t nyert meg, ezek fejpárbajok voltak.

    https://ulloi129.hu/2018/07/29/elo-az-orokrangadorol-7/
    https://ulloi129.hu/2018/08/02/igy-teljesitettunk-az-mtk-ellen-10/