magyarfutball.hu

Maccabi Tel Aviv FC - Ferencvárosi TC 1 : 0 19:00

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése
betting game
tippek
  1. 0 : 1 (1)
UEFA Európa Liga 1. selejtezőkör 2. mérkőzés
ground : Netánja, Netanya Municipal Stadium
referee : Miguel Hugo (Portugália)
attendance:
  1. fradi.hu: -
  2. nso.hu: -
  3. maccabi-tlv.co.il: 8.000

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2018.07.24, 12:20
    Thomas Doll: Gratulálunk a Maccabinak. Az első félidőben a védekezésünk kompakt volt, az ellenfelünknek nem volt sok esélye a gólszerzése, csak úgy, mint az első meccsen. Jó esélye volt Finnbogasonnak, valamint Lanzafaménak is szabadrúgásból a gólszerzésre. A szünet előtt elkövettünk egy hibát, sajnos szép gólt szerzett a Maccabi. A második félidőben próbáltunk nyitottabban játszani. Sok lehetőségünk volt. Talán valamivel keményebbnek és bátrabbnak kellett volna lennünk, akkor jobb eredményt érhettünk volna el. Megérdemelték, hogy továbbjutottak.

    Vladimir Ivic: Kemény mérkőzés volt, továbbjutottunk a következő körbe és ez volt a célunk a párharc előtt, most folytathatjuk a selejtező második fordulójában. Erős ellenféllel találkoztunk és fel is készültünk erre, az előző napokban a Ferencvárosra fókuszáltunk és ez jól is sikerült, most pedig jöhet a következő ellenfél. Ez csak a kezdet volt, minden meccs fontos, minden meccsel egyre jobbak leszünk. Atar gólja gyönyörű volt.

    https://ulloi129.hu/2018/07/20/ivic-kemeny-merkozes-volt/
    https://ulloi129.hu/2018/07/19/doll-megerdemelten-jutott-tovabb-a-maccabi-batrabban-kemenyebben-kellett-volna/
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2018.07.24, 12:18 (szerk.: 2018.07.24, 12:52)
    Igazából nem az a baj hogy kiestünk, hanem hogy megint semmit nem fogunk tanulni az esetből.
    Amikor egy hete az 1-1 után azt mondtam hogy kiestünk, én voltam a negatív köcsög. pedig a mai meccsen ugyanúgy látható volt a különbség mint egy hete.

    Lanza se fog sokáig itt maradni! Ez a taktika és játékrendszer nem neki való!

    Az NB1-es tempó kevés. Amennyire partiban voltunk az első meccsen, annyira nem tudtuk felvenni velük a tempót a másodikon.

    A tempóhoz még hozzá kell tenni,hogy a tiszta játékidő majd 10 perccel kevesebb a mennyeiben,mint ma volt,mert Magyarországon vannak azok a bírók,akik szétfújják a meccseket.

    Nem, a kevés az a Dolly által megalkotott ócska ívelgetős játék volt, amit európai szinten már nem is játszanak azok a csapatok akik komolyabb eredményeket szeretnének elérni.

    Én arra gondolok, hogy a megszerzett labdákat számtalanszor még azelőtt elveszítettük, hogy továbbpasszoltuk volna. Úgy tűnik, a lábakban most megvan a sebesség, de fejben is gyorsabbnak kell lenni. Nemzetközi meccsen nincs idő totojázni.

    elözetesben olvastam ,hogy milyen meleg van és mennyi a páratartalom,stb.
    igy gondoltam,hogy nem fogjuk felszántani a pályát.
    szar edzövel ,gyenge felkészüléssel rossz idöpontban játszottunk egy rutinosabb csapattal

    Mondjuk Finnbogason semmivel se volt rosszabb, mint Lanza. Akkor ő is szar? És megnéztem volna Danit is, hogy mit csinált volna 40 méterre a kaputól a pontatlan előrevágott labdákkal. Még rámozdulni se tudott volna.

    Ezek a júliusok és a teljesen kilátástalan nemzetközi meccsek kicsit megölik az ember lelkét évek óta.

    Magasról szarom le a nemzetközi kupát, régen sem nézték nagyon az emberek, de azért pont a Ferencváros neve és hírneve ezt nem engedi meg, ami itt megy ezen a téren.

    Hiába épül a legjobb infrastruktúra, hiába van évről évre nagyobb költségvetés, ha mindenki megaláz minket és főleg a kiesés módja megalázó évek óta.
    Palinak rá kéne jönnie, ez nem fér bele, nagyon nem.
    Oké nincs csoportkör, rendben, de azért ne így !
    Pali, így új embereket behozni a stadionban nem fogsz, még a régiket sem könnyű megtartani.
    Ferencvárost (focit) építik ezt tény, de így ez nem fog menni sokáig, hiába a szép külső, de nem fog menni, ha itt nem lesz változás.
    Doll menjen ! és Pali maradhat, de kéne egy SZAKEMBER mellé aki a szakmát képviseli, pl Gera Zoli !

    Az a baj, hogy a Maccabi erősebb csapat mint mi. Ezzel együtt lett volna sansz, de az itthoni balszerencsés egyenlítő gól után nagyon nehéz lett volna továbbjutni. Tavaly a kiállítás+tizi a Midtyland ellen, előtte a tizenegyesekkel való kiesés... A Rijeka erősebb csapat volt. De az, hogy mindig egy paraszthajszálon múlt, az edzői hiba is, valóban! Most nagyon úgy néz ki, hogy számunkra zsinórban minden rosszul alakul (bajnoki hajrá, nemzetközi kupa), de a szerencse forgandó és egyéb közhelyek... Ezzel a kerettel szemben reális elvárás a bajnoki cím, aztán jövőre újra megpróbáljuk!

    Azt pedig lényegében példátlan hibának tartom, hogy nem húzta meg a harmadik cserét a 60-80. perc között (és végül két cserével lehoztuk, mint aki feladta) úgy, hogy lefelé szálló ágban volt a játékunk. A csapat ennek megfelelően kipukkant a végére, holott egy csere akár felrázhatta volna őket. Igen, Rodriguezre gondolok Bőle helyett, mert Luki nem lubickolt, amikor középre került. Ha bevált volna a csere, ha nem, muszáj lett volna meglépni, és nem, mert nem.

    Aludtam rá egyet, de még mindig fáj ez a kiesés ... odabaszunk mi, meg támadunk, persze. Kiestünk mint a sz@r. Esélyünk se volt, pedig verhető lett volna ez a makkabi. Ha nincs Dénes, akkor még csúnyább lett volna. Nem bántom Dollt, mert a gólokat nem neki kéne rúgnia.

    Ha tényleg nem akarunk európai kupákban vitézkedni, akkor jöjjön egy Magyar edző és jöjjenek a Magyar fiatalok.

    Engem a tesze-tosza, töketlen játék idegesített, de nagyon. Ha egy küzdős, hajtós meccsen kapunk ki 1-0-ra, akkor is zavarna a kiesés (nehéz megemészteni, hogy ezzel a múlttal a leggyengébb európai kupacsapatok közé tartozunk), de ez tényleg nulla volt. És ezért a hozzáállásért az edző is felelős! Dollnak most már tényleg vége, ilyen teljesítménnyel az nb1-ben is kellemetlen meglepetésekben lesz részünk. Amin gondolkodom, hogy milyen szakmai stáb kéne:
    1. Tiszta Fradi vonal - Lipcsei, Hajnal, Gera részvételével
    2. Valamelyik, elmúlt három évben 1-4. horvát csapat stábja
    3. Leekens smiley)))
    Szerintetek?

    Én egy pillanatig nem kritizálnám ezt a játékot ha eredményes lett volna. Előre is azt írtam hogy tök mindegy hogy, ha kell a legundorítóbb módon de jussunk tovább. Az a gond hogy így utólag se nagyon tudom hogy mi lehetett a terv, mert szerintem ezzel a fossal nem volt semmi esélyünk.
    A másik pedig az örök optimistáknak az az érve, hogy nehéz volt az ellenfél. Ezt aláírom, főleg a meccseket látva jobb a csapatuk sajna mint a mienk. De én ezt a meccset nem tudom függetlenként kezelni az előző évek kupacsatáitól. Ott majdnem mindig nálunk szarabbnak mondott llenfél ellen estünk ki, így igenis kellett volna a bravúr. Ha minket ki tudott ütni egy retek Partizani akkor mi is kiverhettük volna a zsidókat. Szóval a tegnapi meccs, meg úgy az gész nk szereplés az elmúlt években elfogadhatatlan.
    Ceterum censeo: Dollnak mennie kell!!!

    "Nincs jobb szó, támadásban kegyetlennek kell lennünk."- Lovrencsics
    "Megvan a megfelelő taktikánk..." -Doll
    "itt a lehetőség, hogy megmutassuk képesek vagyunk legyőzni a Maccabit"- Blazic
    "Fontos volt, hogy ismerkedjünk a pályával, labdával hiszen mindegyik új lesz ezen a mérkőzésen" - Dibusz
    "Megvan a tervünk a találkozóra, a fiúk tudják, hogy mi kell a sikerhez. " - Doll
    "Azzal a céllal érkeztünk ide, hogy megmutassuk a minőséget, amit képviselünk." - Blazic
    "Tudok ennél sokkal jobban játszani."- Finnbogason

    Pár morzsa a két meccs közötti nyilatkozatokból! Nyilatkozni nagyon tudunk, hisz meg van a megfelelő taktikánk! Láthattuk, örültünk, hogy még a kaput sem találtuk el és lehoztuk nullára a mérkőzést! Miért kell ezeket a bullshit dumákat hétről hétre elmondani?
    Játékosokat nem tudom hibáztatni, mert a taktikát Doll mester találta ki és még az is lehet, hogy én néztem rossz adót, de oly "Sok lehetőségünk volt", hogy szegény Maccabi kapusnak még el sem kellett vetődnie!
    Szánalom amit Doll művel itt már hónapok óta, a vezetőség meg hagyja ezt! Észre kéne venni, hogy Doll már nem képes megújulni, nem tud már csapatot kovácsolni a magyar szinten jónak mondható játékosokból! Tudom, tudom, új a csapat és még össze kell szokni stb és ezért estünk ki. Bajnokságban sokkal jobbak leszünk, ősszel már 5 ponttal fogjuk a bajnokságot vezetni!
    Egyszerűen szánalmas amit lehoz hétről hétre Doll, itt az ideje felállni a kispadról és szépen csendben hazakullogni!
    Doll, auf Wiedersehen!

    Sajnos,nincs támadó játékunk.Ezt a céltalan ívelgetést már a mennyeiben is mosolyogva védik.

    Az alábbiakra válaszoljon valaki:
    - Miért nem kezd egy ilyen meccsen az elmúlt szezon 2 legeredményesebb játékosa?
    - Miért nem kezd az elmúlt 6 év legeredményesebb játékosa? Miért hozunk minden évben elé egy semmivel sem jobb csatárt, és miért élvez mindig az új elsőbbséget előtte, főleg, hogy a CSK-ról van szó? Ilyenkor szezon elején nem az összeszokottság lenne a lényeg? (Egy szót sem szólhatnánk ezek után, ha Böde elhúzna a picsába.)
    - Miért nem cseréltünk hármat?
    - Mikor működött az, hogy egyszerre két magas, lassú csatárral játszottunk? Ha ez a taktika, miért nem ívelgetünk fel ész nélkül az utolsó 10 percben rájuk?
    - Miért nem játszott egy percet sem az eddigi legdrágább igazolásunk?
    - Ha a legjobb játékosod 60 percet bír, miért nem a végére hozod be cserének? Vagy játszatod egy olyan poszton, ahol kevésbé fárad el?
    - Miért nem hozunk egy kibaszott jobbhátvédet?

    - Mikor veszi észre Doll, hogy Gorriaran és Spirovski egymás mellett nem jó? Kell közéjük valaki, vagy egyikük helyett.

    Persze, lehet, hogy semmivel sem lettünk volna jobbak, ha Böde meg Varga kezd. De rosszabbak sem. És igenis megérdemelnék a kezdőt azok, akiknek köszönhetjük, hogy a 2. helyen végeztünk. És szinte minden évben eljátssza ezt velük Doll.

    És még mindig: nem a kiesés fáj. A jellegtelen, szervezetlen, szar játék. A tanácstalanság. Az, hogy minden évben ugyanezt a fost kell néznünk. És nincs remény a változásra.

    Persze, a bajnokság a legfontosabb. Ez tény. De egy ilyen teljesítmény beárazza a bajnoki teljesítményünket is, és sokkal keserűbb szájízzel megyünk ki. Majd a Kisvárda meg a Mezőkövesd ellen lehet bizonyítani... De jó....

    Jó a keret, de semmit nem hozunk ki belőle. Nem adja azt a pluszt Doll 3 éve, ami kéne.

    5-ből 4 magyar csapat továbbjutott. Csak mi nem. Lehet röhögni a vidikén, hogy milyen szar teljesítménnyel ment tovább, de mi az olyan csapatok ellen is bukni szoktunk. Ők legalább továbbmentek.... És néha egy erősebb csapatot is elkapnak. Pedig a keretük rosszabb, a szakmai igazgatójuk meg egy hájfejű lilamajom. De lehet bírózni meg a körülményeket szidni.

    Ez a 70. percig várunk, hogy hátha valami történik és működni fog az, ami addig nem, meg a nem használom ki mind a három cserémet, mert miért is, meg Lovrét fennhagyni végig, holott már az első félidőben, de legalábbis annak végén látszott már, hogy ez nem az ő napja... szóval mindez teljesen érthetetlen.

    Botka sérült volt. Nem volt JH a padon, ezért nem kapta le Doll. Én igazán azt nem értettem, hogy Lanza helyett miért nem Kokitót hozta be?

    Minden tényt figyelembe véve, és, hogy a Maccabi tényleg jobb csapat nálunk azért a második félidőben voltak olyan megmozdulásaink, amiket most sem értek.
    Ráadásul mindnek labdavesztés lett a vége a saját térfelünk közepén, vagy a tizenhatosunk előtt. Úgy rohangáltak a játékosaink, mint csirkék a mag után. Ezt borzasztó volt nézni.
    Fejben izgulták el, vagy ennyire szervezetlen volt az egész? Az első félidőben jól működött a csapat. Aztán ott is egy labdavesztés után kaptuk a gólt, mondjuk el is találta a gyerek rendesen...

    Az elmúlt évekhez képest most kaptuk a legerősebb ellenfelet+ idén nekünk volt a nehezebb a magyar csapatok közül. Ettől függetlenül azt mondon, hogy persze az első félidőben inkább a biztonságnak kellett fontosnak lenni. Aztán kaptunk egy bomba gólt (mi is csak biccentettünk). Hűen tükrözte Lovre védőmukáját az előtte lévő szitu.
    A második félidőben látni kellett volna Gorriaran ma sajnos nagyon gyenge napot fogott ki és cserére szorult. Lanza helyett az izladnit kellett volna phienőre küldeni (nem is értettük). Emellett nulla támadójáték és semmilyen tűz nem látszódott a csapaton. Csak az volt a kérdés mennyire tömnek ki minket (hála ezt megúsztuk). Dibusz 3-4 szép védése + 2 kapufa mindent elmond arról mennyire is voltunk veszélyesek az ellenfél kapujára.
    Tudom sokan Doll mellett vannak...Most szerintem a keret jó. Viszont taktika és motiváltság (persze a játékosok is hibásak) ismét hiányzott, mivel a Maccabi ellen nyerni most jelenleg egy bravúrra lett volna szükségünk. Ha másért nem, egy új impulzus miatt lecserélném.
    ui:Város másik végén azt megmutatták, hogyan is kell egy tőlünk fele olyan jó kerettel szívvel nyerni.

    Az első selejtezőkörös búcsú szikár tényei.

    Az UEFA weboldalán az oda- és visszavágó statisztikái is elérhetőek: a gólok száma – nem meglepő módon – 2-1 a Maccabi javára, hiába hangsúlyoztuk a koncentráció fontosságát, Atar mindkét találkozón a hosszabbítás (előbb a második, utóbb az első félidő) alatt vette be a kapunkat. A kísérletek számában komoly fölényben voltak az izraeliek, 27-szer (15-12) próbálkoztak, míg mi 12-szer (6-6), ők 11-szer (5-6), mi pedig 3-szor (!) (3-0, igen, Netánjában nem találtuk el a kaput, miközben gólt kellett volna szereznünk…) lőttünk célra tartóan. Ellenfelünk 10-szer (6-4), mi 8-szor (5-3) lőhettünk szögletet. A sárga-kékek jóval sportszerűtlenebbek voltak, 44-szer szabálytalankodtak ellenünk (22-22), mi 24-szer (14-10), ez a büntetőlapok számában nem mutatkozott meg ilyen élesen, a Tel-Aviv játékosait 3-szor (2-1), minket pedig 2-szer (2-0) figyelmeztettek sárga lappal.

    Thomas Doll nemzetközi szereplése a Fradival így egy újabb párharccal bővült, összesített eredménye: 8 párharc (1 Bajnokok Ligája selejtező, 7 Európa Liga selejtező), ezekből hármat vett sikerrel (mindhármat az Európa Ligában: Sliema Wanderers, Go Ahead Eagles, Jelgava). 16 mérkőzés, 4 győzelem, 5 döntetlen és 7 vereség. A gólarány 16-21.

    azt meg tudná mondani nekem valaki, hogy miért játszunk 60 méter hosszan felállva, amikor :
    - futni nem tudunk többet az ellenfélnél,
    - a meleg / páratartalom sem nekünk kedvez,
    - nem tudunk 1 v 1 -ben játszani a csapatposztok jelentős részén,
    - a párharcokat nagyrészt elveszítjük ellenük,
    - elöl európa leglassabb játékosait vonultatjuk fel (lehetőleg egyszerre többet is!),
    - nincs kész a csapat (hiányzik az összhang, a támadás építés)
    - a jobbhátvéd (akinek még véletlenül sem ez a posztja) semmilyen segítséget nem kap a középpályáról

    Vagy csak ez a meccs egy erőnléti edzésnek lett szánva?

    Játékkép nem volt szórakoztató, féltünk, beszariak voltunk, joggal. Piszok gyorsan kontráztak, szervezettek voltak.

    Ez van,dolgozunk továbbbhajrá Fradi!

    nem védem a tegnapi játékot, szar volt. De nem dőlök a kardomba, ha egy erősebb csapat ellen esünk ki 1 góllal összesítésben.

    Az egy gól csalóka, mert ha 4 a vége akkor sem lehetett volna egy kva szavunk se.

    Reálisan nézve a pech része annyi volt,hogy itthon kaptunk egy balszerencsés gólt a végén,ami meghatározta a kinti meccset.Azt is ki merem jelenteni,hogy a zsidók a gólt a semmiből rúgták tegnap,pont abban a periódusban,amikor egy hangyányival mi játszottunk veszélyesebben.A 2. félidő menthetetlen,viszont ha nekünk van hatalmas mákunk,mint nekik itt,akkor mi is ugyanúgy találhattunk volna a semmiből egy hosszabbítást érő gólt,csak Blazic nem bízta a véletlenre és vérhólyagot rúgott a labdára.

    A két meccsből a tegnapi utolsó 20-25 perc miatt van kiborulva a nép, szerintem. Az, ahogy telt az idő, egyre vállalhatatlanabb lett. Lehet, hogy a világon senki nem tudna Fradi-mezbe öltöztetett focistákba hitet, önbizalmat és tökösséget plántálni ilyenkor, de azért csak leváltanám Dollt, hátha mégis...

    kb. ez az első reális elemzés a párharcról, azzal kiegészítve, hogy a sorsolás után még ennyi esélyt sem adtak volna nekünk

    3 dolgot szeretnék hozzáfűzni ehhez a cikkhez. Először is tegyük a szívünkre a kezünket és valljuk be a sorsoláskor egy büdös garast sem adtunk a Fradinak a Maccabi ellen. Aki ismeri a Fradit és nem csak azt nézi mennyi játékos jött az tudja sem a nemzetközi múltja és a rutin, sem az edző nagysága és képességei sem az összeszokottság sem pedig az idegenbeli játékunk nem jogosított fel minket arra hogy továbbjussunk. A Maccabi nem Rabotnincski nem Nefjcsi Baku. Ez a Maccabi megverte a Villarealt vagy a Hajduk Splitet is nemrég , mi meg? Volt egy Máltai egy Lett meg egy Holland kupagyőztes elleni győzelmünk az elmúlt években. Itt is sokan 10 emberből 9 azt mondta sima kiesés lesz mégis ez a 9 ember most azt mondja szégyen. A szégyen nálam a kiütés és a nagyon rossz játék 2 meccsen. Ez itt nem ült igazából az itthoni meccsen mi is győzhettünk volna 2-3 góllal ahogy a kinti meccsen az ellenfél. A sorsdöntő fordulat mindkét esetben a Maccabi-nak sült el jól ez megpattanó lövés a 91. percben, és a 2. mérközésen, hogy helyzet nélkül szereztek egy távoli gólt. Azt látni kell egyszerűen ez a szisztéma hogy minden évben új játékosok érkeznek egy olyan edző kezében mint Doll nem működik ,és ez így nem mehet tovább . Ez egy zsákutca! Doll nem tud meccselni képtelen a korszerű focira főleg idegenben ,nem tud reagálni a meccs közben s nem tud cserélni , sok esetben nincs arculata a csapatnak. Természesetesen ezek a hibák inkább a nemzetközi porondon csúcsosodott ki. Szóval első lépcsőben neki kellene menni mindenképpen!
    A 2. dolog ami a többi magyar csapatot is érinti egy nagy gratulációa 3 továbbjutó csapatunknak! Manapság ahol nagyon sok meglepetés születik egy Európa ligában nagy tett 2 magyar csapattól is mint a Honvéd és az Újpest hogy 4-0 -ra győz és kiüti ellenfelét. Nekik mindenképpen hatalmas gratula szép siker még ha tudjuk nem nagy csapatok ,de azt is tudjuk ezek a kis Azeri , Macedon klubok is szereztek már nagy skalpokat. Jó volt látni az agressziv és gyors focit és a mindenáron győzni akarást mindkét magyar gárdától.
    a 3. dolog meg a bajnokság! Ne legyenek kétségeink a Fradi ott lesz az 1-2 helyen mert a játékosok addigra összeszoknak mint minden évben és lehet megharagudtok de valószínűleg a Honvéd és az Újpest is kiesett volna a Maccabi ellen ahogy a Fradi is továbbjutott volna a Rabotnicski és a Nefjcsi ellen. Nem véletlen hogy egy olyan játékos akinek értéke 2 millió euró olyan gólt lőtt 24 méterről a pipába. A Fradi a magyar bajnokságban komoly védelemmel rendelkezik igaz támadóink nem nagyon vannak főleg nem nemzetközi szinten ,de a magyar bajnokságra elég. Számomra nagy csalódás volt Lazanfame és Finnbogasson játéka főleg miattuk estünk ki és a támadójátékunk miatt. Én várom a magyar bajnokságot mert magyar vagyok , szerintem sokat javult és sok jó meccs lesz , s remélem jövőre már Doll nélkül talán több szerencsével és jobb játékkal nekünk is lesz keresnivalónk a nemzetköziben. Hajrá Magyarok!

    Azt elmagyarázhatná nekem Doll,hogy mi szükség volt Petrak jobb oldalon történő égetésére,amikor ott Roli is kezdhetett volna,meg Bőle is...

    Roli sérüléssel bajlódott, nem edzett teljes intenzítással a héten. Luki az más. Irányítóban játszatni óriási hiba volt!

    Azzal is tele van a tokom, hogy nalunk is megusztak egy pirosat, es ma is, az a terdrugas...

    Az izraeli tv szerint is tobb mint sarga volt...

    Minden benne volt a meccsben, de ez a gól nem. Semmit nem tettek érte, Lovrencsics puha volt, Dibusz meg szarul mozogva lassú.

    Kiesünk úgy néz ki, de ezek a 2 meccs alapján semmivel nem jobbak.

    Tehát, akkor idén elbasztak ~ 1 milliárdot új igazolásokra kubatovék, többet, mint a másik három honi kupacsapat együtt. A másik három csapat tovább jutott, dollék meg ismét megégtek. De sebaj, majd a bohóc ligát behúzza a csodacsapat. Ha esetleg megint nem sikerülne, akkor természetesen a bírók és az mlsz lesz a hibás.

    1. Szerintem jól erősítettünk (magunkhoz képest meg pláne).

    2. Az első meccs vállalható volt, noha a támadásokat nem erőltettük, hagytuk a Maccabit labdázni a saját térfelén. Peches gólt kaptunk, de az a meccs kb a miénk volt.

    3. Tegnap az volt a cél, hogy elkerüljünk egy 0:3-at, szerintem ez megbocsájthatatlan.

    4. Doll a bajnokság utáni edzéseken a védekezésre helyezte a fő hangsúlyt, ez két dologból is látszott

    a) nem védekezünk IGAZÁN jól, de ennyi is elég lett volna (nyilvánvaló volt, hogy kapunk egyet tőlük)

    b) támadásban az volt a cél, hogy 20-30-40 méteren szabadrúgást kapjunk, és hátha bepattan valakiről.

    5. Kurvára hiányzott Pánczél Józsi. Vele hozhatók lettek volna ezek a meccsek. NAgyon sokba került az, hogy ez így sikerült elbaszni



    Gorriaran, Bőle - szerintem ők nem voltak rosszak, de amíg ez a barom az edző, nem fogunk tudni előrébb lépni. Az olasz iskola, kiesésre állnak a svédek ellen, de nem támadnak minden mindegy alapon.

    És az utolsó percben az a szabadrúgás... Édes istenem, milyen csapat, milyen felkészítés zajlik. Nem láttam, Dibusz előrement??? Vagy az utolsó 3 percre még behozta Holczert is mellé, hogy őrizzük a kiesést.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018131
    https://ulloi129.hu/2018/07/19/elo-a-maccabi-elleni-el-selejtezorol-2/
    https://ulloi129.hu/2018/07/20/a-maccabi-tel-aviv-elleni-parharc-szamokban/
     
  4. avatar: magyarfutball.hu
    2018.06.20, 20:50
    A visszavágót a Maccabi arénájának átépítése miatt nem Tel-Avivban, hanem a nagyjából 40 km-re található Netanyában, a Netanya Stadionban játsszuk.

    https://ulloi129.hu/2018/06/20/fradista-reakciok/