magyarfutball.hu

Salgótarjáni Síküveggyár SE - Füzesabonyi SC 0 : 0 16:30

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése
Területi Bajnokság, Mátra csoport 1984/1985, 25. forduló
ground : Salgótarján, Sugár úti pálya
attendance:
  1. Népsport: 500

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: lattila2
    2018.11.13, 14:53
    Hazai helyzetek — gól nélkül
    Síküveggyár—Füzesabony 0—0
    Salgótarján, 500 néző, v.: Selmeczi.
    Síküveggyár: Koncsik — Juhász (Garai), Verbói, Czene, Dudás — Jaszik, Králik, Dóra, Marcsok (Perényi) — Szekula, Bodor. Edző: Kiss László.
    Az első félidőt végigtámadták a hazaiak. Negyedóra elteltével fölénybe kerültek, és szinte ötpercenként hagytak ki ígéretes helyzeteket. Fordulás után már a vendégek is veszélyeztettek, akadt dolga a gyári védelemnek. Az 56. percben a 16-oson belül a füzesabonyi Nagy kezére pattant a labda, a játékvezető azonban tovább engedte a játékot. Tíz perccel később Szekula 18 méterről lőtt, a labda a fölső kapufán csattant. A 70. percben újoncot avattak a hazaiak a tehetséges, ifjúsági korú Perényi személyében.
    A hajrában előbb Bodor beadásából Dóra fejelt fölé nagy helyzetben, majd Dudás
    szögletrúgása után, Szekula labdáját Bari a gólvonalról vágta vissza mezőnybe. A 82. percben Bodor szabadrúgásból, 16 méterről messze a kapu fölé lőtt. A lefújás előtt Garai mintaszerű beadása nyomán Bodor, a még jobb helyzetben levő Králikhoz emelt, aki azonban a 11-es pontról nagy ívben fölé vágta a labdát.
    Nagy hazai mezőnyfölény jellemezte az első játékrészt. Szünet után már kiegyensúlyozottabb lett a mérkőzés, akadtak meleg pillanatok az üveggyáriak kapuja előtt is. A hajrában többször is gólt szerezhettek volna Bodorék, a helyzetek alapján ^hát a tarjániak győzelmet érdemeltek volna. A fiatal Perényi ígéretesen mutatkozott be.
    Jó: Koncsik, Verbói, Dudás, ill.: Bartos, Bari, Torba

    Forrás: Nógrás, 1985-05-13