magyarfutball.hu

Romhányi Kerámia SE - BKV Előre SC 2 : 0 14:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése
Területi Bajnokság, Mátra csoport 1984/1985, 9. forduló
attendance:
  1. Nógrád: 800

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: lattila2
    2018.11.11, 00:43
    Romhányi Kerámia SE - BKV Előre SC 2 : 0 (1:0)
    Romhány, 800 néző, v.: Mészáros.
    Kerámia; Kovács — Pingiczer, Zagyvai, Jelen, Kertész — Szlezák, Pincze (Kecskés), Varga — Sági, Kovács I., Szedlák. Edző: Beke Ferenc.
    Már a 7. percben rezgeti az ellenfél hálója: a kaputól 18 méterre, szabadrúgásból legurított labdát Sági védhetetlenül bombázta a bal felső sarokba. 1—0. Nem sokkal később Kovács I. végzett el pontrúgást, és labdája a két kapufa találkozásánál levő „pipából” pattant vissza a mezőnybe. A 30. percben ismét a középcsatár veszélyeztetett; beadásból Sági a kivetődő kapusba lőtte a labdát, amely onnan a kapufára, majd újra a mezőnybe pattant. Még a félidő lefújása előtt Suszter hagyott ki egyenlítési lehetőséget — az ötösről, kapásból fölé lőtt.
    Fordulás után, az 53. percben megint Kovács I. vezette a kapura a labdát egyedül, Béres hibájából, de hosszan szöktette magát, így kimaradt a helyzet. A végeredményt aztán ő állíthatta be mégis a 65. percben: Sági a félpályáról vezette föl a labdát, három védőt kicselezett, majd lőtt, a kapus öklözött, pontosan Kovács elé, aki biztosan lőtt a hálóba. 2—0.
    A nagy iramú mérkőzésen a jól és lelkesen küzdő gyáriak megérdemelt győzelmet arattak a sportszerűtlenül, sokszor kíméletlenül játszó fővárosiak ellen, akik közül hárman is sárga lapot kaptak a mérkőzést végig jól kézben tartó játékvezetőtől.
    Jók: Sági. Zagyvai, Jelen, Varga, Szedlák.

    Forrás: Nógrád, 1984-10-14