magyarfutball.hu

Borsodnádasdi Kohász SE - Romhányi Kerámia SE 2 : 0 15:30

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: lattila2
    2020.02.15, 06:59
    Borsodnádasd—Romhány 2—0 (1—0)
    Borsodnádasd 400 néző, v.: Molnár L. Romhány: Szunyogh — Pingiczer, Zagyvai, Kertész, Jelen — Pincze, Sági, Hodur (Slezák) — Kovács, Varga, Szedlák. Edző: Beke Ferenc.
    Kezdés után azonnal a hazaiak léptek fel támadólag, beszorult a vendégcsapat. A 7. percben Stanev nagyerejű lövése zúgott el a jobb kapufa mellett. Két perccel ezután megszerezte a vezetést a hazai gárda. Bal oldali akció után Dudás beadását Fűkő fejjel megcsúsztatta, és a berobbanó Balázs II. 6 méterről a bal felső sarokba fejelt. 1—0. A gól után sem változott a játék kép«. A borsodnádasdiak nyomasztó mezőnyfölényben futballoztak. A félidő hajrájában Kiss egyedüli tort kapura, de a kínálkozó lehetőséget kihasználatlanul hagyta. Nem sokkal ezután Fükő előtt adódott nagy helyzet, de a középpályás a kapust találta el.


    Forrás: Nógrád, 1984-09-09
    A szünet után kiegyenlítettebb lett a játék. A vendégeknek is volt néhány kecsegtető próbálkozásuk, de a döntő pillanatban rendre mentettek a Kohász-védők. Az
    56. percben Stanev több ügyes csellel tisztára játszotta magát, majd Dudást ugratta ki középen, aki közelről lőtt a hálóba. 2—0. A 73. percben ismét Dudás nagy lövése adott munkát Szunyoghnak, nem sokkal később Fükő fejesét tette ártalmatlanná a romhányi kapus.
    A hazaiak javuló teljesítményt nyújtottak, nem forgott veszélyben biztos győzelmük. A romhányiaknak ezúttal csak felvillanásokra futotta erejükből. Jók: Bíró, Stanev, Dudás, ill. Zagyvai, Jelen, Kovács.