magyarfutball.hu

Várpalotai Bányász SK - Pécsi MSC 0 : 0 15:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: lattila2
    2018.01.06, 09:58
    Továbbra is élen a Pécs
    Várpalota—PMSC 0:0 (0:0)
    Várpalota, 2000 néző. V.: Fehér.
    Várpalota: Palotai — Bor, Csapó, Albu, Kozma — Kisbej, László, Gadányi — Horváth (Bertalan a 65. percben), Szöllősi, (Verboczki a 46. percben), Farkas. Edző: Palovecz Béla.
    PMSC: Katzirz — Iványi, Toma, Schulteisz, Kincses — Kiss, (Englóner a 80 percben), Dárdai P., Lőrincz — Kardos, Nagy, (Fábián a 70. percben), Jónás. Edző: Kovács Imre.
    Élénk iramú kezdés után a 7. percben Nagy a félpályáról vitte fel a labdát, a jobbszélre játszott, Kardos lapos lövését Palotai védte. A 21. percben szép pécsi támadás után Kardos a kapuban álló védőt találta el, és nehezen szabadítottak fel a hazaiak. A 25. percben Nagy—Jónás volt a labda útja. Jónás beadását Dárdai P. a bal kapufa mellé bombázta. A 30. percben Iványi szép beadását Jónás estében a kapu fölé fejelte. A 31. percben Kozma félpályáról elfutott és a léc alá tartó lövését Katzirz a kapu fölé tenye- relte. A 38. percben hazafejelt labdát Palotai kiejtette, Dárdai P. az üres kapu elé emelt, de nem volt pécsi csatár.
    Szünet után az 50. percben László jó lövését Katzirz szögletre hárította. Az 56. percben a kitörő László elől Katzirz merész előrevetődéssel mentett. A 62. percben a beállt Bertalan kapura perdített, Katzirz ismét jól nyúlt közbe. A 85. percben Schulteisz félpályáról tört kapura, jó lövését Palotai remekül védte.
    Alacsony színvonalú mérkőzésen az első félidőben a pécsi csapat akár többgólos vezetést is szerezhetett volna. A szünet után pedig a hazaiak előtt volt gólsierzési lehetőség. A pécsi csapatból Katzirz hibátlanul védett. A védelemből Schulteisz és Toma játszott jól. A középpályás sor képtelen volt szervezni a játékot, minden elképzelés nélkül játszott. A csatársor erőtlenül, kevés mozgással nem tudta feltörni az ellenfél védelmét. A hazaiak közül László, Kozma, Gadányi volt jó.

    Forrás: Dunántúli Napló, 1976-09-20