magyarfutball.hu

Békéscsabai 1912 Előre SE - Ceglédi VSE 3 : 1 16:30

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

 1. avatar: bbsz
  2019.03.19, 22:57 (szerk.: 2021.11.02, 10:52)
  A 3-1-es győzelem ellenére nehéz szülés volt
  Békéscsaba 1912 Előre SE - Cegléd 3-1 (2-0)


  Békéscsaba, Kórház utcai műfüves pálya, 1000 néző
  V: Agócs
  Békéscsaba: Such - Tóth-Kovács, Czipó Z., Brlázs - Cseke, Czira, Juhász P. (Miklya), Szenti, Juhász Gy. (Süli) - Dobi (Kocsis), Lengyel. Edző: Jakab Péter
  Cegléd Kiri — Cseh, Kosaras, Abdel Mazsid, Magyari - Farkas J. - Kecskeméti, László (Lendvai), Utassy (Kun), Juhász D. - Szabó T. Edző: Ványi Zsolt

  13. p.: Lengyel kitűnő 40 méteres indítást kapott Czipótól, a kaputól 18 méterre átvette a labdát és a kiinduló Kiri fölött látványos mozdulattal a hálóba emelt, 1-0.
  30. p.: Bal oldali szöglethez jutott a Békéscsaba, míg a 16-oson belül nagy kavarodás, lökdösődés, dulakodás zajlott, Lengyel beívelte a szögletet s az őrizetlenül hagyott Dobi 5 méterről fejelt a jobb sarokba, 2-0.
  73. p.: Egy jobb oldali, kemény, lapos beadást a békéscsabai védők és Such kapus elvétett, a labda így akadálytalanul jutott Magyari elé, aki 3 méterről az üres kapuba továbbított, 2-1.
  88. p.: Békéscsabai akció alakult ki a jobb oldalon, Lengyel az alapvonalról középre ívelt és Kocsis 8 méterről a ceglédi kapus fölött a hálóba fejelt, 3-1.

  Kitűnő időben, jó pályán jól kezdődött a mérkőzés a Békéscsaba szempontjából, hiszen már a 13. percben egy remek támadás után vezetést szereztek a hazaiak. Ezután is többet birtokolták a labdát és még az első félidőben növelték az előnyt egy érdekes szögletszituáció után.
  Ezzel az eredménnyel a Békéscsaba az első félidőben elégedett lehetett és így ők készülődhettek a szünetben nyugodtabban.
  A második játékrész eleje nagy békéscsabai fölényt hozott, ebben az időszakban akár két-három gólt is szerezhetett volna a hazai gárda. Azonban a helyzetek kimaradtak és továbbra is maradt a 2-0.
  A mérkőzés vége felé egy nem túl veszélyes szituációból ajándék gólhoz jutott a ceglédi gárda, ezt követően teljesen felborult a játék, a békéscsabai csapat nem tudott magához térni a gól utáni sokkból s emiatt nehéz helyzetbe került.
  Szerencsére a végén egy szép kontrát eredményesen fejezett be Kocsis és így magabiztosabbá vált a győzelem.

  Jó: Dobi, Lengyel, Brlázs, Czira ill Farkas.

  Jakab Péter: Magunknak tettük nehézzé a végét, de remélem, hogy utoljára fordult elő ilyen.
  Ványi Zsolt: Második félidei játékunkkal sikerült izgalmassá tenni a mérkőzést. 2-1-nél ha nem a kapufát találjuk el, a döntetlent megszerezhettük volna.

  1. Békéscsaba 19 13 5 1 38-14 44
  ...
  12. Cegléd 4 6 9 17-25 18


  Békés Megyei Hírlap, 2006. április 18.