magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Vasas FC 1 : 1 19:30

   
   
Upload your own photos! »
  1. Ferencvárosi TC - Vasas FC 2018
  2. Ferencvárosi TC - Vasas FC 2018
  3. Ferencvárosi TC - Vasas FC 2018
  4. Ferencvárosi TC - Vasas FC 2018
  5. Ferencvárosi TC - Vasas FC 2018
  6. Ferencvárosi TC - Vasas FC 2018
  7. Ferencvárosi TC - Vasas FC 2018
  8. Ferencvárosi TC - Vasas FC 2018
  9. Ferencvárosi TC - Vasas FC 2018
  10. Ferencvárosi TC - Vasas FC 2018
  11. Ferencvárosi TC - Vasas FC 2018
  12. Ferencvárosi TC - Vasas FC 2018
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3.67 (6 szavazat)

játékvezető: 1.5 (6 szavazat)

hangulat: 3.17 (6 szavazat)

1...5
betting game
tippek
  1. 2 : 0 (1)
  2. 4 : 1 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2018.05.13, 13:46 (szerk.: 2018.05.16, 13:24)
    De jó,hogy Egér sérülésénél nem volt már cserénk.De jó,hogy Egér vissza tudott térni a pályára.Ma minden jól alakult számunkra.

    A látottak alapján nagyon megérdemelték a csattanót a fiúk ezen a mérkőzésen és ez így mennyivel jobb, mint ha 0-0-lal végződött volna.

    Egér lövései fantasztikusak, Benes tanári és James is elkapta a fonalat. Geri nagyon sokat tett a pontszerzés érdekében és remélhetőleg a sérülésből visszatérők is egyre többet tudnak majd hozzátenni a csapat játékához.

    Páncélt 6 játékosunk se tudta szerelni,és nem egyszer csinálta meg a keresztbe futást.Szélről sorozatban jottek a beadások.Mindenesetre én örülnék, ha mi is ilyen "fogalmatlanok" lennénk.

    Nagyon mélyen védekeztunk,életveszély volt,persze lehet ez volt megbeszélve.Nem tudtuk megtartani a labdákat,sokszor 10 másodpercre sem.

    Aki szerintem jo volt,az Geri,James-aki lassan kihagyhatatlan,Benes,Risztevszki,Hangya.

    Örüljunk az egy pontnak,de Fortuna is kellett hozzá.

    kép
    A majd 56 perc tiszta játékidejű mérkőzésen 40 szabálytalanság volt, Andó-Szabó szerint 50-50%-os megosztásban. A labda 63%-ban nálunk volt, ezalatt 506 kísérletből 439 sikeres passzunk volt (86.8%), a vendégek mutatója: 238/307 (77.5%). Leó 73 kísérletből csak 7 rosszat mutatott be (90.4%), őt Blazic (63/73, 86.3%), Lovrencsics G. (61/66, 92.4%), Szpirovszki (52/60, 86.7%) és Sternberg (50/56, 89.3%) követi.

    A 157 szabályosnak ítélt párharcból 77-et nyertünk, míg a Vasas 80-at. A mieink majd ötször annyiszor, 23-szor kísérleteztek kapura lövéssel, mint a vendégek (5), igaz a kaput nagyon rossz arányban találták el Bödéék (7-szer, ami 30%-os aránynak felel meg), a Vasas háromszor…

    Az öt legjobb InStat-indexű játékos közé egy Vasas focista került, nem meglepő módon a kapus Nagy Gergely, a harmadik helyre. Első Lovrencsics Gergő 300-zal, őt Blazic (276), Nagy G. (267), Paintsil (243) és Szpirovszki követi (241).

    A szokásosnál jóval több cselt mutattak be focistáink, ebben a legjobb Paintsil (6/9, 67%) volt, utána Varga (6/11, 55%), Amadou (5/6, 83%), Barczi (4/5, 80%) és Sternberg (4/6, 67%) következett.

    Nem vitás, volt nekik helyzetük bőven. Nagy Dominik kétszer majdnem, Böde fejes, a kapufa, Páncél kicsit mellé, szóval igen. A meccs egészét nézve az a 15 perc volt az első félidőben meglepő, mikor a vége felé helyzetekig is eljutottunk. Gaál szabija, ha nem akad meg egy stoplin, veszélyes lett volna.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018138
    https://ulloi129.hu/2018/05/14/igy-teljesitettunk-a-vasas-ellen-7/
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2018.05.13, 13:25 (szerk.: 2018.05.13, 13:33)
    Ki volt az az agysebész,aki a hosszabbításban a félpályán szabálytalankodott?Esélyt adva a szarnak,az egyetlen sanszára,a felívelésre...

    Georgijevity

    Sokat volt nálunk a labda, mert a vasas egyáltalán nem akart focizni... Mi meg töketlenek vagyunk.

    Ez a töketlenség ordít a pályáról sajnos. A 19 éves Páncél, meg az egy Blazics, meg az elfelejtett Sternberg mutatott valmit. Lovre hajt, de kevés. A többek...

    Sterni tényleg hajtott, de támadásban csak akadály volt...

    19 kapura loves..1 gol..egy kiso csapat ellen

    Utolsó 5 meccs 1 győzelem, négy döntetlen... Ebből kettő otthon.

    Ezt pofázom én is. A bajnokság finisében ... nevetséges. Ha csak a hazaikat hozzuk már semmi gond nem lenne

    Utóbbi két hazain, egy görcsös zavarodott csapatot láttam a pályán. Nem egy bajnok képét mutatjuk. Idegenbeli teljesítményünk tavasszal meg a vicc kategória.

    Egyetértek. Gépies és elképzelés nélküli. Ma valahogy az első félidőben még annyi dinamika se volt bennünk. Érthetetlen annak tudatában, hogyha minden hátra lévő meccset nyerünk... Nem fogták fel agyilag?

    Azért azt jegyezzük meg hogy Sternberg augusztusban játszott utoljára és ahhoz képest szerintem nagyon jól játszott előre! Hamarabb is reaktiválhatta volna Doll mert Pedrosotól jobb játékos szerintem.

    a bíró csak a szokásos fos volt, a vasas festett négere este megy hálát adni, hogy még csak sárgát sem kapott, a góljuk előtt 2 perccel egy síma kiállítást úsztak meg, meg úgy általában ítéletek fele érthetetlen volt - de nem miatta lett döntetlen, mert 19 kapura lövésből egy ilyen tetves fos kiesőt meg kell verni.... vagy ha máshogy nézzük: egy bajnokcsapat a 92. percben megeszi a labdát ha kell, nem is adja az ellenfélnek....

    A Tábor ma szerintem nagyon jó volt. Talán legjobb a tavasszal. Sőt a Debrecen meccs óta.

    Unom már ezt a Danira ívelgetős játékot

    Hát volt szerencsém ezt is élőben végig élvezni. Sajnos ma is azt láttam, hogy nincs megfelelő cseresorunk és ehhez jönnek tragikus egyéni teljesítmények, amit Paintsil és Blazic egyedül képtelen ellensúlyozni. Kedvelem Leot, de ma se neki, se Spironak nem volt pontos passza. Sterni hozta, amit tud, de sajnos ez a maximum tőle, ezért nem is bántanám. Ügyvéd barátunkkal sok vitám volt Dominik miatt, de most is csak azt mondom, hogy látványos alibi, haszontalan, rossz megoldások sorozata, nulla haszna van. A cserék meg ismét. Balázs nem tud fejbárbajt nyerni nála 20 centivel alacsonyabb ember ellen, akkor meg minek hoztuk be ? Lukácstól mit várunk 5 perc alatt fél év kihagyás után ? A szerb srác meg megint kapott pár percet. Lehetünk még bajnokok, de ezzel a játékkal semmi sanszunk, ez a keret nagyon vékony, most már szerencse kellene. Nem tudom volt- e bírózás a meccs alatt, de ezt az eredményt ma a töketlen játékunknak köszönhettük, óriási bírói baki ma nem volt.. És mázlink sem lehet állandóan..

    Na megnéztem a kapott gólunkat , ennyi töketlent egy rakáson

    Egyedül hagytuk rendesen a félholt gyereket!

    Na igen. Egy 60 méteres, szemből ívelt labdából kapunk gólt a 94. percben. Mi a fasznak mentek be a 16-on belülre. Magukra húztuk a Vasast. A lágy labdád meg a szemben álló védők nem tudták kivágni. Grundfoci.

    Amilyen jól meccselt egy hete Doll, olyan szarul ma; Danit már a szünetben le kellett volna kapni, Leó a védelemben nulla, Spiro helyén jobb lett volna, és nehezen érthető, hogy Otigba hiányában miért nem Batik, amikor az ellenfél csak ívelgetni tud

    Kint inkább úgy tűnt, majd csak rúgunk egy gólt mentalitással mentünk fel a pályára. Aztán meg az a pánik, na az szánalmas volt. Méltatlan emberek játszanak a csapatunkban.

    Hülyeség, nyilván el vagy keseredve; az akarattal ma semmi baj nem volt, Oenning jól meccselt ellenünk

    A Jóisten olykor megmutatja az emberi élet minden érzését 5 percben; ma este ebben az élményben volt részünk; köszönjük meg, és nézzünk előre

    Én azt láttam, a játékosok mentek, sok helyzetet alakítottak ki, sok hibával játszottak. Kurva bosszantó egy ilyen gól... kurva jó szurkolás, öröm, majd zuhanás. Az utolsó percek bírói ítéletei megágyaztak a fetrengős, rugdosódós, időhúzós szarvasasnak. Kár az elkúrt helyzetekért... Innen kurva nehéz lesz. :(

    elég támadó volt a csapat, csak ugyanolyan baromság felállni 4 csatárral, mint tele aggatni támadókkal a csapatot. Mindenki össze vissza szaladgált, nem volt meg a szerkezeti egység abszolút. Nagy folyamatosan előre szaladgált, ezzel összesűrítve az amúgy is sűrű mezőnyt. Spiro ezért volt ilyen szar, mert léynegében neki kellett tök egyedül szervezni a játékot. Eddig meg ott volt mellette Leo és Gorriarán is. Kidolgozott helyzet nem volt, de lehet idegesség miatt nem emlékszem. De én csak egyéni megoldásokra emlékszem, csapajátékra nem. Meg a suzokásos lepattantó, kibrusztolt labdákra. Ez csak vergődés, nem csapatmunka. És az undorító cseréi, hogy neki a támadás elősegítése abból áll, hogy akkor menjen fel egy csatár, akkor menjen fel két csatár. A gól után rögtön be kellett volna hozni Batikot. Ja, hogy nem volt már cseréje,áhá...Közben a pályán volt Leo, Lovrencsics,Sternberg,Nagy Dominik, Paintsil, Bőle. Az égi meszelők, miközben a vasas az összes játékosával minden pontrúgásnál a 16-osunkon belül állt. Dehát csere már nem volt, mert elbaszta szokás szerint most is tök feleslegesen Lovrencsics Balázskára, a szerelmére. Annak az embernek egy gólja van nb1-es meccsen.

    Te kit hoztal volna be? Takacsot? Batikot? Holczert?
    A mi hosszu kispadunk csak Ulloi kepzeleteben el.
    Mai napon ennel tobbet nem lehetett volna helyzetbe kerulni...kapufak, rossz dontesek, technikai hibak....sajnos ezekre volt penzunk illetve a szerencse hetek ota nincs velunk. A szivunk tartott elen egy darabig, de a DIos meccs utan ez mar elment.

    Kicsit komolyabban, nem sírás oldalról.
    Varga és Leo totál homály volt. Szerintem ideje pihenniük és lehet Leo nem volt még 100%os. Dani és Lovre szürke volt. A Szpiró-NagyD duó akadozott. Nagy Domi egy külön történet. Az első félidőben Ő maga eldönthette volna a meccset, de nem ment be semmi! A másodikra ki is pukkadt. Úgy tűnik 45 perce elég még csak.
    Sternberg meglepően jó volt!
    Most megy a Dollozás, de ahogy ameccs előtt olvastam rengetegen elégedettek voltak a felállásal.
    Batikolást-Bőlézést nem értem "ezeréve" nem játszottak csak hazardőr kezdett volna velük. (mondjuk kezdetektől nem értem a Batik mániát! 2 éve volt, két jó meccse kb.)
    Lehet, nem árt egy kis vérpezsdítés csatár poszton Georggal.
    És egyszerűen muszáj a gyors dinamikus emberekkel felállnunk!
    Paintsil-Nandó-Amadou-NagyD. muszáj hogy pályán legyen. A tilitoli-ívelgetünk, nem megy most jó pár meccse, ez látszik.

    Ez egy förtelmes gól volt a végén. És azért volt 4 perc hosszabbítás, mert ezek a mocskok húzták az időt, erre a hosszabbítás kisegítette őket.

    Sok meccset végigizgultam már, de ez a tegnap esti 94.perce kapott gól olyan sokkhatás volt, amilyet még talán sosem tapasztaltam. Szinte hallani lehetett hogy tört össze 12ezer ember egy másodperc alatt....

    Dollnak ami felróható:
    - egy taktikánk van
    - amikor átállunk több csatárra, egyértelműen nincs betanítva normálisan
    - sokszor iszonyat idiótán cserél (pl. több csatáros játék esetén leviszi a szélsőket és meglepődünk hogy nincs egy értelmes beadás sem)
    - Joe szélen erőltetése a legnagyobb hülyeség, amit edző megtehet
    - Pedrosot kb. az első 2-3 tavaszi forduló után kukázni kellett volna
    - számtalan játékosunk van rossz formában
    - sok játékosunk van aki perceket sem kap, pedig egy próbát megérne
    - nemzetközi szinten 0 amit produkálunk vele
    - mentálisan nagyon gyengék a játékosaink, ez azért hosszútávon edzői hiba is.

    Srácok, egyszerű a képlet. Gyakorlatilag nincs cserénk formahanyatlás esetére, mert ilyen-olyan okok miatt 13 ember játszotta végig az idényt, amiből a végére kiesett Pedroso és bekerült Dominik.

    Egy kicsit pihentebb (? egész nap álmos voltam, de a meccs után még két órával később is még csak forgolódtam) átgondolva, ezen a vasárnap is mérhetetlenül szomorú vagyok.

    Jól ment a csapat az első félidőben, de hiányzott a gól. Lövéseink fele ész nélkül lett elvégezve. Néha az az érzésem, ha nem tudnak könnyen gólt rúgni, akkor mindenki a Puskás díjra hajt.

    Csinálták a srácok amit kellett, de nem voltak fejben a pályán 100%-ban. Ez a csapat nem érdemli meg a bajnokságot. Egész tavasszal tudása alatt játszik. Ez elmúlt 3 szezon tavaszait megnézve, botrányos. Semmi köze Nyilasi által mindig várt Fradi tavaszhoz.
    Ha 20 pont előnyünk van, akkor azért nem focizunk, mert minek. Ha pedig szoros a bajnokság, akkor meg a tét nyomja le Őket.

    Ez a Vasas tegnap semmit sem mutatott. Állítólag volt kaput eltaláló lövésük. Az elsőre nem emlékszem. Kibrusztoljuk a 90. percben a vezetést, és olyan könnyen odaadtuk az Angyalföldieknek megint egy pontot, mint a Kassai által dirigált 2-2-n.
    Ilyet nem tehet egy csapat. Ősszel egész szépen összeállt a csapat, alig kaptunk gólt. Lassan tavasszal viszont kétszer annyit kapunk, mint ősszel.

    Lehet, hogy írányitott a bajnokság, ebben bízhatom. Más különben azt kell, hogy mondjam. Megint romlott a focink színvonala. Ez szánalmas mindkét cspattól. Igaz a vidinek csak az eredményeit látom, meg a támogatásait. Egyik csapat jobban összefossa magát, mint a másik. Nem érdemeljük meg a bajnokságot. De a vidi sem. Két ilyen szuperül összevásárolt csapat botladozik egész tavasszal. Ez lehet, hogy Juhász Rolinak izgalmas, számomra borzasztó, és idegtépő.

    A másik nagyon ellenszélben játszunk. Soha egy szezonban nem láttam ilyet amit idén, hogy ennyire ellenünk legyenek. És sokszor mondják az ítéletek kiegyenlítik egymást egy szezonon belül. Azonban idén van először, hogy alig tudok egy két esetet felsorolni, amikor a mi javunkra fújnak valamit a bírók.

    Persze ez a legutolsó dolog, mert ha a csapat jól játszana, akkor annyi gólt nem lehet visszafújni, hogy ne nyerjünk.
    A bajnokság a Diósgyőr elleni úszott el. Azt a meccset nagyon könnyen(!) elengedtük, azóta pedig fej fej mellett szenvednek a csapatok.

    Meginvitáltak múlt héten még a rangadó előtt a Diósgyőr elleni meccsre, de nem megyek. A következő három meccsen valószínűleg. Ugyanez lesz, hogy nem akarnak az ellenfelek játszani. És ez ellen nem tudunk mit tenni a pályán.

    Sokan itt viszont bízakodnak a bajnoki címben. Így meghagyom Nekik a hitet! Ezért a nemzetközi zakóig, háttérbe vonulok (a meccsek sem érdekelnek majd elolvasom a kóla összefoglalóját), hogy itt a REMÉNY továbbra is megmaradjon!

    Jó szurkolást mindenkinek! Ti megérdemelnétek a bajnoki címet!

    Egy kérdés azokhoz akik tv-ben nézték: a 2. félidőben ha jól láttam az a kis homokos egerszegi gyalulta le Bőlét a mi tizenhatosunknál, nekem sima pirosnak tűnt. Én néztem be valamit, vagy más is így látta?

    Labda rég nem volt ott, magasan odarúgott, egyértelműen emberre ment, nálam is piros.

    Vida volt. Nálam piros, térdmagasságban rúgott.

    Nincs egy hete, hogy irtam.

    Nincsenek megfelelő birói itéletek.

    A végén piros és viszont látásra, nyerünk, e helyett 2 sárga és X.

    Ettől függetlenül ez a töketlen csapat nem érdemel bajnoki címet.

    Ilyen mázlija egy csapatnak 50 évente van. Kiállítás helyett kaptak egy kamu szabadot, mi meg benéztük. Görcsösen, szarul játszottunk. Andó meg örülhet.

    Miért piros? Taktikai fault volt, saját tizenhatosunk előtt, messze attól, hogy egyértelmű gólhelyzetről lehessen beszélni, legfeljebb ígéretes kontralehetőségről.

    Hazaértem. Deja vu-m van, mert 3 éve ugyanekkor játszottunk a Lokival, akik szintén a meccs végén egyenlítettek. Sajnos igazságos a döntetlen, mert egész meccsen szenvedtünk. A kapusuk hatalmasakat védett, a megpattanások mindig 2 cm-rel kerülték el a kaput. A bajnoki címről még nem mondanék le, nehogy már a Vidi minden meccsét megnyerje, persze nekünk se lesz egyszerű Kispesten.
    Szerencsére már csak egy meccsem van a szezonból, DVTK-ra kimegyek, aztán szevasztok nyárig, jöhet a foci vb.

    Leo: belső védő volt, nem a középpályán játszott, de így is voltak jó felpasszai.

    Lovre. G. : nekem valamiért idegesnek tűnik a játéka

    Spirovszki: sokkal többet várnánk tőle játékszervezésben, átlövésekben

    Varga: szerintem az látszik a játékán, hogy fél az újabb sérülésektől, megy-megy, de nem az igazi

    Nagy: lépni nem bírt az utolsó 25 percben

    Böde: hozta, amit kell. A lecserélését sokan nem értettük.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018131
    https://ulloi129.hu/2018/05/12/elo-a-vasas-elleni-bajnokirol-9/