magyarfutball.hu

Paksi FC - Ferencvárosi TC 0 : 2 15:30

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 2 (1 szavazat)

játékvezető: 4 (1 szavazat)

hangulat: 1 (1 szavazat)

1...5
betting game
tippek
  1. 0 : 0 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.11.19, 17:47 (szerk.: 2017.11.19, 17:59)
    Talán a megszokottól is gyengébb játékkal nyertünk ma, ami azért mindenképp pozitívumként említhető. Sajnos a játékunk régóta unalmas, és rendkívül látványtalan, így nehéz lesz megtartani/új embereket becsalni az arénába...

    Ha a két fekete gazellánkat tesszük csatárnak,akkor változtatni kellene a játék stilusán is. Mert most csak ivelgetünk a magas embereinkre.De hogy őket megtudjuk játszani,kellene egy kombinativ játék,sok passzal,cselekkel a középpályán. De hogy ezt kikkel lehetne elérni,azt nem tudom.

    Ez a játék még az NB1-be is vékony, méltatlan a Fradihoz, nemzetközi szinten meg egy nagy nulla. Amíg Thomas az edző, erre lehet számítani a jövőben is. Megint egy nézhetetlen, mákkal nyert meccsecske, hiszen a Paks bármikor találhatott volna egy gólt.
    Ja, és egy irányító, ill. egy(kettő) gyors, jól cselező csatár is kellene, lehetőleg azonnal, mert e nélkül nehéz ügy még egy Paks elleni meccs is. Továbbá egy megfelelő taktikai repertoárral rendelkező új edző. Ha kívánhatnék valamit, akkor Doll legyen tavasszal a Hamburger SV sikeres edzője... Daninak meg gyors felépülést!

    Úgy érted, a 10 mérkőzésből 9 győzelem, 1 döntetlen az mind mák? Ostoba. Bezzeg milyen jó volt, amikor a 10-12. helyen lifteztünk, mi?

    engem nem érdekel, hogy nektek nem tetszett a játék. nyertünk és kész, pakson mégis mit vártok? ez a meccs az év legnagyobb szenvedése a számunkra.

    Priskin borzasztó volt. A helyszínen mindenki szidta, mint a bokrot.

    "Ha megnézzük a helyzeteket, egyáltalán nem érdemtelen a győzelmünk. Összességében azonban nem volt egy jó mérkőzés. Mindkét oldalon nagy volt a nyugtalanság, amikor a játékosok birtokolták a labdát. A Ferencvárossal szemben mindig elvárás, hogy domináljunk a mérkőzéseken, ez viszont nem egyszerű egy olyan csapat ellen, akik beállnak védekezni. Jól kezdtünk, irányítottuk a játékot, sikerült hamar megszerezni a vezetést, ekkor azt gondoltam, hogy nyugodt mérkőzés vár ránk. Ennek
    azonban az ellenkezője következett be, passzívvá váltunk, nem tudtunk jól belemenni a párharcokba, átengedtük a középpályát a Paksnak. Ebben a periódusban nem nézett ki jól a játékunk, meg kell tanulnunk lazábban játszani ilyen helyzetben, pláne ha vezetünk. Nem dőlhetünk hátra, még nagyobb erővel kell támadni, meg kell mutatni, hogy meg akarjuk nyerni a meccset. A nézők azt akarják látni, hogy kombinatívan, bátran játszunk, sok a kidolgozott gólhelyzet. Természetesen az eredménnyel elégedett vagyok, fegyelmezetten hoztuk a kötelezőt, ráadásul Pakson nagyon nehéz játszani. Böde Dani sérülése miatt nagyon szomorú vagyok, azt mondta, miután lejött a pályáról, olyan érzése van, mintha megszúrták volna a combját. Ez semmi jót nem jelent, az elkövetkező hetekben valószínűleg nem számíthatunk rá."

    Vezetőedzőnk kérdésre válaszolva azt is elmondta, miért volt többször is olyan szituáció a meccs során, amikor Máté Csaba irányította a játékosokat a technikai zónában állva.
    "Az elmúlt napokban az edzéseken egy kicsit elment a hangom. Mindenki, aki ismer, tudja, hogy az elsőtől az utolsó percig lázasan, érzelmekkel tele irányítom a csapatomat a pálya szélén. Az orvosom viszont most azt mondta, próbáljam meg kicsit kímélni a hangszálaimat, különben nagyobb is lehet a baj, így Csaba kisegített."

    Zulu harcosunk nem hiába fogadkozott.Alacsony volt a színvonal,de ez a mi bajnokságunk.Daninak gyors felépülést,nekünk jobb játékot és további győzelmeket kívánok.

    Kezdődnek a disznóvágások.!Csak nem gondolod,hogy nélküle? Elbiceg ott a pörzsölésnél,aztán meg a kóstolgatások,aztán a toros vacsora!

    Dani sajnos szakadhatott, alig tartott a lába.
    Idén már nem fog játszani sajnos.
    Lovre előtt itt az esély.

    Miert nem volt szurkolás?

    A helyszínen is csak pletykákat hallottunk, hogy talán a bejáratnál lekapcsoltak kb. 20 szurkolót. Hogy miért, azt nem tudni, egyelőre. Elvileg emiatt nem volt szurkolás.

    Utolsó 20 percre volt valami.De nem tudni,hogy miért volt előtte a ,,csend,,.

    Kétszer azért begerjedtek de csak diszkréten

    Tényleg ritka szar meccset játszottunk,de tudtuk hogy kb ez lesz,nem sokkal jobb a mi csapatunk mint ez a Paks. Priska megint végig szenvedve kamu hátrapasszokkal basszus persze hogy kiakadnak a szurkolók. Van aki egy kicsit másképp fogalmaz vérmérséklettől függően.

    mond már meg őszintén mit kellene mondani a teljesítményről? Kritikán aluli amit nyújtottunk.Te nem látod,mennyi labdát eladunk kikényszerítetlenül? Örül mindenki a győzelemnek de rengeteg hiba nekem felfoghatatlan.

    ha egy játékos gyenge formában van, mégis játszik, akkor általában az edzőre haragszom, nem a játékosra. Nem Priskin teszi be magát a kezdőbe. Az viszont elgondolkodtató, hogy miként kaphatott évi 100 millás szerződést bizonytalan egészségügyi állapotban, problémás térddel...

    Nincs itt senki, aki ott volt Pakson? Tényleg elvitt a rendőrség GMeseket? Vagy mi volt a gond?

    az a hír járja ,hogy igen még meccs előtt , bent meg valaki pirózott azokat meg a secu vitte el ... elég sérülékeny ez a megegyezés :(

    klasszis ez az átvétel Moutaritól, pont a megfelelő távolságra tolta meg, sem a védőnek, sem a kapusnak nem volt esélye.

    Bármelyik magyar játékosuk, bármelyik magyar játékosunkat simán tudná helyettesíteni. Kivétel Dibusz és Varga! Például a jól cselező Bartha bohóckodott a 16-osnál, azonnal lecserélte. Jó pedagógus.

    Mai meccs tanulsága:
    Nyertünk (2 fa ide)
    Böde megsérült, mert előtte sem volt egészséges. Ez akár az egész további karrierjére is rossz ómen.
    Priskinről kiderült, hogy futni sem tud, és passzolni sem, helyette megáll és körbe forog, míg el nem szédül, és persze elveszti a labdát. Ha labdát veszít, akkor meg megáll.
    Paintsil gyors, ügyes, de még a magyar mezőnyben sem bír 90 percet.
    Lovrencsics lassan a kapuban is szerepet fog kapni.
    Gorriaran kicsit halványabb volt, viszont megint adott Moutarinak egy gólpasszt.
    Spirovszki egész meccsen robotolt. de a támadás-vezetés és befejezést nem kellene erőltetnie.
    Botka elszakadt nála a cérna, ezért kellet cserélni.
    Pedroso most halványabb volt támadásban, de védekezésben ok.
    Dibusz Kiderült, olvassa ezt a fórumot.
    Blazics tanár a védelemben.
    Otigba elszégyellte magát, és nem ölelgetett ma senkit. Nem is tudott a bíró tizit fújni ellenünk.
    Leo Azon kívül, hogy "takarított" középpályán, semmi jelentőset sem alkotott. A bíró jóindulatától függött, megúszta sárga nélkül.
    Lovre B. Próbálta lekoppintani Böde játékát. ment is, de sokkal gyorsabban.
    Moutari két gólpasszt kapott, a másodikat beverte.
    Doll Botkát cserélte, így meg lett úszva egy sárga/piros. Bőlét most nem kockáztatta, nagyon mély és nehéz volt a pálya.
    Én: mindegy, milyen a meccs, nekem a fotelben a helyem.

    Mester, középpályánk már két éve nincs. Rendre átengedjük a ķözéppályát az aktuális ellenfelünknek. Letámadással sem próbálkozunk, mert sok a lassú ember elöl. Szerencsére a szélekről belőtt labdákkal és rögzített szituációkkal meg tudtuk oldani a magyar mérkőzések többségèt.

    Én azért most már adnék egy piros pontot Dollnak, mert már meccsek óta jól meg van szervezve a védekezésünk. Már-már úgy védekezünk, ahogy egy bajnoki címért harcoló csapatnak kell.

    Hát én lenn voltam Pakson, de max az összefoglalót fogom megnézni, pedig majdnem mindig vissza szoktam nézni felvételről.

    Tamás, a cserédből arra a következtetésre jutottam, hogy Te csak az 1 darab erőcsatáros játékban tudsz gondolkozni. Pedig ebben a keretben bőven van sebesség.

    Botka helyett Leo teljesen jó csere volt, a középpályát kellett stabilizálni, utána már nem is volt ott gond. A teljesen elfáradt Paintsil helyére a gólszerző Amadou érkezett.

    Az, hogy Botkát lehozta, az kiverte biztit. Nem tudom a felvételen látszott-e Lovre reakciója, mikor megtudta, hogy megint jobbhátvédet kell játszania....hát, az elég beszédes volt.
    Priskinről ne is beszéljünk.

    Endit ha nem hozza le akkor tíz emberrel fejezzük be a meccset. Láthatóan elgurult a gyógyszere, van ilyen, előfordulhat bárkivel és már volt egy lapja. Leo jött be, Endi helyére meg Gergő lépett vissza. Egyik sem parádézott, de nagyobb hiba nélkül lehozták a meccset. Ebben benne volt az is hogy Otigba végre úgy játszott mint az első pár meccsén.
    Paintsil lépni alig tudott amikor lejött, kifutotta magát meg elég mély volt a talaj, ez is sokat kivesz egy sokat futó emberből. Valószínűleg pont emiatt nem a sérülékeny Bőlét küldte be hanem Moutarit, aki végül két helyzetéből az egyiket belőtte, így jó cserének bizonyult.
    Dani megsérült és a helyére tőle szokatlanul nem védekező hanem támadó játékost, Balázst küldött be, aki ráadásul gólpasszt adott, így ez is jó csere volt.
    Priskin szarul játszott, de nem volt több cserelehetőség és bár meccs közben dühös voltam amiért nem hozta le, utólag örültem mert akkor nem lett volna cserénk Dani helyett.
    Rám nem lehet azt mondani hogy nagyon kedvelném Dollt, de most jól meccselt. Én így látom.

    Megmondom őszintén tudom volt azt hiszem Barthával egy összezördülése Botkának, de annyira "megvadult" volna én nem láttam rajta. Ráadásul Barthát le is cserélték, szóval annyira nem érzem indokoltnak a cserét. Paintsil cseréjénél már több meccsen kaptam ezt az elfáradt magyarázatot, holott ő az, aki az utolsó percig fut. Nem hiszem, hogy nem bírna kilencven percet. Dani cseréje sajnos nagyon sajnálatosan szükséges volt, csak nem épp egy használhatatlan ólommadárra, hanem ha már Dollosan betoljuk a seggünket a kapuba és ellentámadni próbálunk, akkor gyors emberre. Talán lehet igazad Bőle sérülékenységéről, de ha egy ember ennyire használhatatlan, ekkor meg el kell küldeni vagy le sem igazolni. Priskin le nem cseréléséről meg annyit, hogy aki ennyi nulla teljesítmény után egyáltalán játszatja az nem normális, vagy valami érdek fűzi hozzá, hogy betegye ...

    Volt utána még egy elkésett belépője is, jobb volt így mert így játszhat a következő meccsen. Paintsilt én is fáradtnak láttam, de mindegy is mert a helyére beálló Moutari is betalált. Joseph rengeteget fut és nem mindegy hogy ezt milyen talajon teszi. Bokáig érő sárban fárasztóbb smiley
    A Dani helyett beálló Balázs tegnap hozta Dani játékát, viszont valamivel gyorsabb volt Daninál, így pont azt tette amit kívánsz smiley
    Ráadásul ez alatt a 20 perc alatt is volt két szép beadása, kár hogy az első után Moutari kihagyta a kihagyhatatlant, meg egy indítása amiből végül a 2. gól született.
    Bőlét kár lenne elengedni, vannak ilyen spílerek akik érzékenyebbek egy szar mély talajra, sérülékenyebbek, ugyanakkor ideális körülmények között hülyét csinálnak az ellenfélből.

    Én sem kedvelem az ilyen célfocit amit jó ideje játszik a csapat, de cserélni most szerintem jól cserélt Doll.
    Legyen szép napod neked is és Papának is.

    https://ulloi129.hu/2017/11/18/elo-a-paks-elleni-bajnokirol-9/
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2017.11.19, 17:12
    kép
    FTC instagram