magyarfutball.hu

Mezőkövesd Zsóry FC - Ferencvárosi TC 0 : 1 15:30

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3 (2 szavazat)

játékvezető: 3 (2 szavazat)

hangulat: 2.5 (2 szavazat)

1...5
betting game
tippek
  1. 0 : 2 (1)
  2. 1 : 3 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2017.10.29, 13:12
    Röviden ez kurva gyenge ! bárhol bármelyik kocsma előtt összejön ilyen csapat !
    Megvan a 3 pont és ez a lényeg mondják sokan , nekem azért van hiányérzetem , nem is kevés sokan tették már fel azt a kérdést " miért szar a magyar foci " ? hát a hasonló produkciók miatt !
    Áh nem mérgelődöm a játék miatt / ami nem volt / inkább beállok a sorba és harsogom nincs semmi focira emlékeztető momentum , nem probléma fő a HÁROM pont !

    Amikor Otigba megkapta az ötödik sárgát majd bemondta a riporter hogy a padon még Leonak is négy van biztos voltam benne, hogy ha beáll megkapja ő is az ötödiket... Reméljük Batik összekapja magát jövő hétig.

    HAJRÁ FRADI!

    Kit hozott volna be?Leo volt balfasz,már nem először.Ahogy Kenny is az volt,mert olyanért kapott mindkettő,ami elkerülhető lett volna.

    Döbbenet, nem futunk, tetű lassan járatjuk a labdát. Ráadásul ilyen nevetséges tempó mellett is elfárad a csapat a 70. percre!! Lassan elkezdek kételkedni, hogy működik a játékosok fizikai felkészítése!!!

    Most már a napnál is világosabb, hogy Doll leginkább ott baszta el hogy elkényeztetett bennünket a bajnoki cím évében. Azóta nyerhetett még kupákat, meg most vezetheti a tabellát a csapattal, takarodnia kell, mert a bőrszalonna és reálmargit meccsein felnövő rendkívül igényes magyar közönség nem tűrheti ezt a játékot. Érthető hiszen Doll előtt sikert sikerre halmoztunk, de aztán a német elindított minket a lejtőn....

    Akit nem motivál és nem akarja megmutatni, hogy milyen qrva jó focista teltház előtt, hazai pályán. kib.szott nagy hangulatban, az fel ne vegye jövő héten a Fradi mezt szombaton!!!

    Nincs még egy olyan csapat, ami bár vezeti a bajnokságot, a szurkolók a vezetőedző távozását kívánják. Óriási.

    Világszám szint ilyen játékkal zsinórban meccseket nyerni. Nálam max osztályzat az ötös. Dani 6, mert megint gólt szerzett...

    De vannak megint értékelhetetlenek. Spirovskival, Otigbával mi a fasz van?!

    Minden új igazolásnál jön hullámvölgy. Náluk most. Meg Paintsilnél. Amadou meg érthetetlen, amióta kiment a válogatott meccsére és hazajött, rém gyenge.

    Volt egy érdekes jelenet,amit kivágtak ebből a videóból.Doll nyilatkozata után odament Kuttorhoz, és vagy 2 percig magyarázott neki valamit.Aztán Kuttor is mondott valamit.Ezt a párbeszédet jó lett volna fordításban hallani.Majd addig míg az edzők csevegtek feldobták a hangulatot egy világosító munkatárs ökörködésével,mert nyilván az érdekesebb volt. Na ezek az igazi profi média munkatársak!

    Doll hétközi kamuja, hogy majd most rendet tesz, az ha jól látom Kundrákig és Batikig ért, azokig, akiket nem játszatott és meccshiánnyal küzdöttek....Bravo, Doll

    pedig semmi érdekes nem történt a csapat játszotta a szokásos játékát és a szokásos kezdő csapat kezdett és szerintem semmivel nem játszottunk jobban mint a várda ellen a második félidőben

    Én úgy látom, hogy a bírók rászálltak Otigbára. Mint annak idején Dragónerre. Ha Otigba csak közelébe megy egy ellenfélnek a 16-oson belül, biztos a 11-es.

    Lefocizott minket a Kisvárda és a Mezőkövesd is. Dani fejese nem ment be a Kisvárda ellen, ami most bement. A Mezőkövesd nem kapott kamutizit, mint a Kisvárda. Ez volt a különbség a két meccs között. Ez meg belelátja, hogy jól reagáltak a játékosok. smiley

    Daniban külön szeretem, hogy ha gól után ráugranak a társak, akkor a fél csapatot simán elbírja, meg sem roggyan a térde.

    Az összefoglaló alapján megállapítható, hogy minden hazai lövés elakadt Otigba.
    Jó éjt, Hajrá Fradi!

    https://ulloi129.hu/2017/10/28/elo-a-mezokovesd-elleni-bajnokirol-5/