magyarfutball.hu

Diósgyőri VTK - Vasas FC 5 : 0 15:30

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 4 (1 szavazat)

játékvezető: 4 (1 szavazat)

hangulat: 4 (1 szavazat)

1...5

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.10.16, 17:34
    Szivacskinak rémálmai lesznek Ugrai nevét hallva.

    A Diósgyőr tudta mit kell játszani.

    Szétrúgni Mohát, s gyorsan kontrázni a bal oldalon.

    Ugye vitatkoztunk sokat azon, hogy Oenning magyar szinten jó edző e, vagy sem?

    A tavalyi 3. hely azért nem volt rossz, a Fradi ellen egyesek már küldték volna haza, a Honvéd ellen az egekig magasztaltuk, szerintem a mai kudarc pedig elsősorban az övé. Maradjunk annyiban, ha tényleg kiemelkedő edző lenne (a mai 5:0-át figyelmen kívül hagyva) a 3 Bódog elleni meccsből legalább egyet hoznia kellett volna, mint ahogy pl. többek között Vignevic ellen is taktikailag rendre alul marad. Sajnos bizonyos meccsekből képtelen tanulni, és továbblépni.

    Sajnos a mai Diósgyőr elleni mérkőzésen ugyan azokat a hibákat követtük el mint az előző kettőn. Meddő mezőnyfölényben játszottunk egy Hangya helyzettel, amikor már minden mindegy volt, összességében maximálisan a Diók akarata érvényesült, mint ahogy az előző meccsen is.

    Fenntartom azt a véleményem, hogy a csapat leggyengébb pontja az edző! Ezt még akkor is állítom, ha vannak fellángolásai is.

    Csak a mai nap nem tetszett:

    -az összeállítás

    -a taktika

    -a csapat harci szelleme már az elején sem ( mentális felkészítés....... )

    -a cserék

    - Szivacs és Brumi is végig pályán lehetett

    A játékos azt játszik amit az edző kér, mert egyébként padon találja magát. Nem mentem fel teljesen a játékosokat, de a véleményem szerint az edzőt sürgősen cserélni kell. Én szívesen elfogadnám Bódogot is. (de ez csak példa!!!)

    Ez az én véleményem volt, továbbra sem kívánok vitatkozni senkivel. (főleg olyan baromsággal, hogy az Nb1 záloga a jelenlegi edző)

    Nem tudom meddig kapunk még pénzt a fiatal szabály szerint Szivacsért, de amit nyújt az egy rémálom. Valamennyi nagyarányú vereségünknél hihetetlen levegős, gyenge, NB1-es szinten is elfogadhatatlan védekezést mutatott be.

    Nem erre számítottam 4 győzelem után. 3 védő csak akkor működik ha van előtte 2 szűrő, ha van 1 játékos aki le tudja tenni a zsugát, ellenkező esetben a végeredmény valszeg 0 lesz mint most is.

    A Gaál, Kulcsár kettős sem remekelt. Szerintem az első gólnál Kulcsár pörgette oda az ellenfélnek a labdát. Kulcsárnak minden labdája rossz, elakad rajta az összjáték minden meccsen. Ilyen gyenge csatársora nincs más csapatnak. Ha nem sikerülnek a szabadrúgások akkor nem lövünk gólt. A kapu előtt nincs 2-3 jó passz, nincs kényszerítőzés, nem dolgozunk ki helyzeteket. A térfél közepén toszogatjuk csak a labdát, maszatoljuk a focit.

    Én jó edzőnek tartom Michaelt,de nem egy Rossi! Ö mondta,hogy a Diósgyőr jönni fog,erre mi mentünk a semmibe,a Diósgyőr meg kontrázott. Úgy kellett volna kezdeni,hogy jöjjenek ők.Ugraival szemben pedig meg kellett volna duplázni a védekezést. Bele szaladtunk a késbe rendesen. Félek leírni ,de Nagy G.-val nem 5 null lett volna a végeredmény.

    Én láttam a meccset, de az összkép alapján az első félidőt követően semmi nem utalt arra, hogy meg fogjuk fordítani. Légy reális, meddő fölényben voltunk, de helyzetünk sem volt. Persze kincstári optimizmussal én is bizakodtam, de sokkal reálisabb volt, hogy a Diók rá rúgnak még egyet, mint ahogy a szezonnyitón. Az 5:0-át azért én sem feltételeztem.

    Várható volt, hogy az első gólt megszerző, megnyeri a meccset. A gólig nekik sem volt helyzetük, ettől függetlenül egy biztosabb taktikát választottak. Az első fordulóban ránkzuhantak, most átadták a területet. Jobban meccselt Bódog.

    Ilyen is régen fordult elő velem,de tegnap a harmadik után kikapcsotam a tévét. Egyszerűen nem hittem el, hogy Ugrai tízszer egymás után megcsinálja ugyanazt az egyszerű cselt. Hogy Szivacs ezt nem vette észre, az egy dolog, de hogy Misi miért nem lépett erre valamit...? A huszadik percben, de legkésőbb a szünetben lekaptam volna.

    Nagyon dühít ez a meccs, tiszta szégyen. Remélem a hali ellen folytatódik a hullámvasút...

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018138