magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Mezőkövesd Zsóry FC 5 : 0 18:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 4 (2 szavazat)

játékvezető: 3 (2 szavazat)

hangulat: 3.5 (2 szavazat)

1...5
betting game
tippek
  1. 4 : 2 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.07.31, 12:20
    Na ez az amit nem kell megmagyarázni. Végre minden klappolt!

    Amadou-9,Varga,Gorriaran-8 a többiek általában-7(Lovre,Pedro,Botka,Dibusz,Leo,Batik)Koch-4...

    Nálam Lovre is 8. Zseniális labdákat adott előre, és 5:0 után is sprintben közlekedett..

    Nekem az tűnt föl,hogy kegyetlen jó megelőző szerelései voltak.Pazar volt.Gorriaran viszont nem tudom mennyit futott sprintben,de,hogy 10 km fölött,az biztos.A nagy fekát megette.Nagyon kell mellé egy Thiam,nagyon örülnék,ha jönne,mert úgy sokkal több ereje lenne az előrejátékra a kis uru-nak.Abban is parádés lesz...

    Pedro megint olyan killer egyérintőket csinált néha, hogy senki sem kérdőjelezheti meg, hogy jó igazolás-e. kapu előtt megint mondjuk eltökölt két helyzetet, amit jó formájában értékesíteni fog.

    Varga második gólja előtt szerintem a 3/4 mennyeis játékos megpróbálja bebaszni a rövid sarokba, észre sem veszi hogy érkezik valaki jobb 'kötőben, nagyon önzetlen és jó játékos.

    Egyébként a mezőkövesdi edző tényleg tudta, hogy kell semlegesíteni a játékunkat smiley de szerencsére hoztunk helyette valami más taktikát

    Egyébként Csernik sok mozgása is sokat segített ma. Szerintem összességében hasznosan játszott, bár sok hibával, de erre lehet építeni.

    Nem véletlenül mondta Doll Amadura, hogy nagyon tanulékony játékos. Valóban látszik a játékán, hogy folyamatosan fejlődik. Eleinte a labdakezeléssel is komoly gondjai voltak, de már egész jól belejött.
    És emlékezzünk csak Somira, ő is milyen suta volt eleinte.

    Egy rém egyszerű cselt csinált meg kábé 10-15ször sikeresen a meccsen. Mindig előbb tolta meg a labdát, ahogy a védője odalépett volna. Aztán már csak a hátát nézték. smiley

    Amadou,Leonardo legszebb napjaira emlékeztetően játszott ma...sőt.

    Ha kellő terület nyílik előtte, akkor nagyon nehéz útját állni. Jó lenne, ha stabilan kapna támogatást azon az oldalon, ahogyan a Rami-Lamah szél is működött.

    ilyen szélsőjátékot nem nagyon láttunk még magyar pályán, max amikor a Debrecen EL-csoportkörös volt és jöttek jó ellenfelek.

    Eléggé rendben voltunk ma este. Mindenkiről szinte csak pozitívumokat tudnék felsorolni. Az, hogy a Kövesd ilyen szarul játszott, az legyen az ő bajuk. Hogy egy túlsúlyos játékost játszatnak jobbhátvédben, az pedig meg végképp
    Ahogy egy szurkolótársunk megjegyezte, egy néger sz.patta a borsodiakat.... smiley
    Köszönet az uraknak a társaságért!
    ....és akkor felzúgott a : MOUTARI, MOUTARI, MOUTARI....! smiley

    Nem volt nehéz. Ezek 1 pontért jöttek. Kellett Anulu gyors gólja, mert anélkül nehéz lett volna. Igazából látszott, hogy nem tudják mi legyen a bekapott gól után.

    Klasszikus kiütés volt, csak azt sajnáltam ,hogy Amadou második félidős cselsorozatából nem lett gól, Tóth Bence dőlt minden irányba, mint a fenyő.
    Sok következtetést ebből a meccsből sem vonnék még le, a kövesd' elképesztően gyenge volt, mintha mindegyik napszúrást kapott volna.
    Mi makulátlanul játszottunk, minndenki előtt le a kalappal, Amadou, Varga, Nando, Lovre kiemelkedő volt. Csernik se volt rossz, szerintem gyorsabbak lettünk, amikor váltotta Gerát. Két játékost nem értek azonban továbbra sem, Priskint és Rui Pedrót. Nem értem, hogy mit csinálnak a pályán. A játékukból az sem következik, hogy elvileg mit kéne csinálniuk. Mindenki más faszán tolta, Leo óriási tanár volt.

    Még Koch-ot emelhetnéd ki, megint majdnem összehozott egy kapott gólt.

    Minden nagyon jó volt, két kivétellel. Doll Csernik és Koch cseréje. Doll Csernik személyében megtalálta Hajnal méltó utódját. Ugyanaz a súlytalan, lélek nélküli kocogás, párharc nyerés nulla százalék jellemzi Cserniket, mint Hajnalt. Rossz volt nézni a pályán. A másik Koch!? Mennyit kell még hibáznia, hogy elzavarják innét.

    Szép volt! Ma,helyenként jól játszva,néha csak nyögvenyelősen,néha pontatlanul, sokszor pazar labdákkal,egyszer kétszer bénán eladva a lasztit, s sokszor ügyes cselekkel,jó elfutásokkal tarkitott meccset láttam.Amadou-Nando-Botka-.Őket láttam ma legjobbaknak. Pedro-Varga-Lovre jók voltak. Van egy hetünk,hogy a sérültjeink felépüljenek,s lassan összeálljon a csapat,amely a maitól 3,helyen térhet majd el. Több koncentrációval elkerülhető az olyan helyzet,ami ma Koch-al történt,őt tényleg csak végszükségben szabad a leghátsó alakzatban játszatni.Dani is utoléri magát a héten,s kezdhet a jövő hétvégén.Pár könnyebb meccs jön,ki kell hozni a maximumot belőlük. Hajrá Ferencvárosom!

    Egyébként az öreg Sólyom vén korára, kezd megtanulni játékot vezetni.smiley ma hagyta a test-elleni kontaktokat, nem fújta szét a meccset...Már néha vártam is hogy na most aztán, de nem.smiley Jól adott előnyszabályt és a sárgái is helyén voltak, szóval soha rosszabb bíráskodást! Az igazság kedvéért, hogy ne csak szidjuk őket mindig!.smiley

    Botka kiugrása a gól előtt abszolút nem tűnt lesnek a helyszínen. A visszajátszás mit mutatott?

    A helyszínen is annak tűnt. Egy ütemmel később kapta Cserniktől. Szegény Csernikben 3-4 hasonló helyzet elakadt.

    http://ulloi129.hu/2017/07/30/elo-a-mezokovesd-elleni-bajnokirol-4/