magyarfutball.hu

Vasas FC - Diósgyőri VTK 0 : 2 17:00

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése
betting game
tippek
  1. 1 : 0 (1)
  2. 1 : 1 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.07.17, 10:10
    Simunek, Hangya, Kulcsár, Vaskó jó

    Kamenar, Ristevski, Kleisz, Moha közepes

    Szivacski, Burmeister, Vida, Murka, Pavlov, Ádám gyenge, láthatatlan

    Ristevski magához képest gyenge volt, de még így is elérte a közepes szintet. Nálam most pár meccsig nem kezdene, mert nem látok benne elég motivációt.

    Simunek meg Hangya jó volt, de úgy látom jobb közegben sokkal több lenne bennük.

    Összességében, nekem továbbra is tetszik Misi 3-4-3 as rendszere, de úgy látom egyeseknek bérelt helyük van a kezdőben, ami nem biztos hogy jót tesz a játéknak.

    Ez ma kurva gyenge volt! :(

    Ezt a mai produkciót nehéz elfogadni.

    Elképzelés nélkül ténfergő játékosok között nyert könnyedén a Diósgyőr.

    A múltkor a Beitar ellen rá lehetett fogni arra, hogy jó az ellenfél ( amúgy messze nem volt az), de most egy magyar szinten is gyengécske csapat ellen szenvedtünk sima vereséget.

    Nem tudom, mi volt az a bizonyos híres mai meccsre kidolgozott taktika, gondolom, nem ez.

    Plusz még olyan játékosok is totális csőd meccsek óta, akik eddig jók voltak ( pl Kire )

    A mai meccs alapján lesz dolga a szakmai stábnak, ez a lötyögés már kevés profi szinten.

    A statisztika kedvéért kiszámoltam, hogy a mai VASAS pályára lépett játékosainak átlag életkora pont 26,0 év volt.

    Kizártnak tartom,hogy Oenning úgy küldte volna őket pályára,hogy kétszer lőjenek kapura,hogy a párharcok zömét veszítsék el,hogy a kapu előterében adjanak el labdákat,hogy gyermeteg helyezkedési hibákat kövessenek el. Oenning is bőven hibás a mai meccsben,De apályán mégis csak a játékosoknak kellett volna mutatni valamit.

    Nem kezdő csapatra, hanem pályára lépett játékosra számoltam ki, de a kedvedért kiszámoltam azt is: 24,9 év volt a kezdő átlag életkora.

    Miert , van az hogy minket mar kiismertek az ellenfelek .. Es mi, miert nem ismerjuk ki az ellenfelet ?! A fiataljaink sem rutintalanok mar . Sot , nincs is rutintalan jatekosunk ! Egyetlen egy uj fiatal nem kerult a keretunkbe . Tehat , mint ilyen nincsenek nyeretlen 2 eveseink .. Viszont , komoly csatakban Valogatotsagig eljutott 3 evesunk sok van ! Misi-nek nem artana visszanezni , a gyozelmek idejen ki ,melyik pozicicioban is jatszott . Ahogy, irtam Kleisz jovoheten Kemenar helyett lessz a kapuban .Mert , egyedul ott nem jatszott meg .. Mas . Ha , sokdszor sem lepsz a labda melle ,ha tavorol lossz es fele megy .. Akkor , nem vagy formaban . De , ha nem futsz , ha nem szakitod le az ellenfel mezet , ha nem doglessz meg a palyan .. Na , akkor mas a baj .. Es itt latom az edzo szerepet es feleloseget a veresegben . A jatekost egyenileg es csapatkent is motivalni es biztatni kell ! Tul kell elni ezt az idoszakot , es epitkezni , menni elore .

    A Diósgyőr a második félidőben kb nem csinált semmit, csak tartotta az előnyt.

    Illetve az utolsó percekben megmutatták, hogyan kellett volna görccsel lefeküdni a fúbe 2*2 percig Izraelben.

    Sajnos, nagyjából az Újpest még tavaly megmutatta, mit kell a Vasas ellen játszani (agresszív letámadás még a középpályán vagy a mi térfelünkön akár)

    s ezzel ki is nyírják a játékunkat. Maradnak a hátrapasszok, egész a kapusig, aki előre bikázza a labdát, s kb ennyi a támadásvezetésünk.

    2 olyan rutinos védő között,mint Simunek és Vaskó hogyan fejelhetett olyan simán Szarka feldolgozhatatlan számomra. Az ifiben elfogadhatlan ilyen helyezkedési hibából gólt kapni. Szerintem.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018138