magyarfutball.hu

Jánoshalmi Spartacus - Dunaújvárosi Építők SE 0 : 2 17:30

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése
NB II Közép Csoport 1979/1980, 32. forduló
attendance:
  1. Petőfi Népe: 800
  2. Dunaújvárosi Hírlap: 1.200

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: lattila2
    2018.01.27, 08:58
    Büntetőt hibázott a Dunaújváros
    Dunaújváros—Jánoshalma 2—0 (2—0)
    Jánoshalma, 800 néző, vezette: Tóth.
    Dunaújváros: Hancsák — Zsabka, Fúrják, Tóth, Medve, Lapu, Ármai, Béres, Mártha, Miklós II. (Németh), Klement. Edző: Formaggini Károly.
    Jánoshalma: Balogh — Geiszinger, Bátyai (Nagy), Liliom, Urbán, Faddi; Laki, Tápai, Péter (Józsa), Márkus, Kovács. Edző: Rapcsák Tivadar.
    A hűvös, esős időben a Jánoshalma kezdte a játékot, de a Dunaújváros gyorsan átvette az irányítást. A 7. percben egy biztató jánoshalmi támadás lesen akadt el.
    A 10. percben Klement futott el a bal oldalon, beadását Bátyai szögletre hárította. A 25. percben Liliom beadását Laki fejelte kapu fölé a másik oldalon. Három perccel később a jánoshalmi kapu előtt keletkezett kavarodás. Balogh kiejtett egy kapura ívelt labdát, Ármai az üres kapura továbbított, a befutó Bátyai azonban a gólvonalról kifejelte a kapuba tartó lövést. A 30. percben megszerezte a vezetést a Dunaújváros. Bátyai rosszul keresztezett, a labda Béres elé került, aki a kifutó kapus lába között lőtte a labdát a kapuba. 1—0. öt perccel később rosszül szabadítottak fel a jánoshalmi Védők. A labda Ármai elé került, aki hatalmas gólt lőtt a hosszú sarokba. 2—0. A 41. percben Laki került gólhelyzetbe, de lövését Hancsák kapu fölé öklözte.
    A második félidő elején növelhette volna előnyét a Dunaújváros. Tápai a 16-oson belül buktatta Bérest, a megítélt büntetőt azonban Miklós II. csúnyán kapu fölé lőtte. A 75. percben Ármai egyedül tört kapura, de lövését Balogh lábbal hárította.
    A 77. percben Liliom beadása jó helyzetben találta Márkust, akinek a közeli lövése a kapusról visszapattant a mezőnybe..
    A minden csapatrészében jobb Dunaújváros megérdemelten nyert a gyenge teljesítményt nyújtó Jánoshalma ellen. Jók: Hancsák, Fúrják, Márta, illetve Liliom, Geiszinger.

    Forrás: Petőfi Népe, 1980-05-06
     
  2. avatar: Longinus
    2017.06.21, 08:50
    képForrás: Dunaújvárosi Hírlap archívuma