magyarfutball.hu

Pénzügyőr SE - Kecskeméti SC 3 : 2 15:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: lattila2
    2018.02.04, 12:02
    Pénzügyőr SE - Kecskeméti SC 3:2 (1:1)
    Bp. Kőbányai út. 400 néző. Vezette: Varga J.
    Pénzügyőr: Sarlós (Kovács) — Bene, Bogdán,, Eipel, Csekő — Kovács, Petrák, Nap — Hordai (Varga), Mózner, Lesti. Edző: Kiss László.
    KSC: Leskó — Kutasi, Elekes I,Csordás, Elekes II. — Lakatos, Szabó, Hanyecz — Farkas (Beles), Kisznyér, Sörös. Edző: Molnár Ferenc.
    A KSG játszott az enyhe széllel hátban, s mindjárt támadásba is lendült a kecskeméti együttes. A 3. perc meghozta a vezetést. Szabót buktatták a 16-os sarkánál. A szabadrúgásból Szabó a kapu előterébe lőtte a labdát, s a befutó és jól helyezkedő Hanyecz a hálóba fejelte. 0—1.
    Az 5. percben a lesre álló kecskeméti védők közül Mózner ugrott ki, de Csordás az utolsó pillanatban szögletre szerelte. A 7. percben Farkas lőtte be a labdát a kapu elé, de Eipel lábáról szögletre pattant.
    A 10. percben Mózer labdája Elekes 1. kezét érte a 16-oson belül. A 11-est Eipel a jobb sarokba lőtte. 1—1,
    A 28. percben Csordás vágta fel Lestit a kaputól 20 m-re, de a szabadrúgás a sorfalról kifelé pattant. A 35. percben Hanyecz adott be a. bal oldalról, s a 16- oson belül Kovács kézzel ütötte el a labdát, a játékvezető — nyilván látta az esetet — továbbot intett. A 41. percben Kutasi buktatta Lestit, de ez a szabadrúgás is sikertelen volt.
    A szünet után a hazaiak hibázták el az első helyzetet. Mózner 10 m-ről Leskót találta el. Az 57. percben szöglet után Lesti 5 m-ről a kapufára fejelte a- labdát. Két perc múlva Mózner került lövőhelyzetbe, de ismét Leskót vette célba.
    A 60. percben egy gyors Szabó —Farkas—Sörös támadás után Lakatos a 16-os sarkáról, kapásból a hosszúsarokba vágta a labdát. 1—2.
    A 65. percben Kisznyér elcsípett egy rossz kirúgást. Rávezette a labdát Eipelre, majd nagy helyzetből a kapusba lőtte. A 70. percben Lakatos, Sörös után Szabó elé került a labda, aki 10 méterről a kapust találta telibe, majd a visszapattanó labdát 'másodszorra a kapufára rúgta.
    A 84. percben Petrák a jobb oldalon tisztán álló Kovács elé adta a labdát. A 14 m-es lövés a kapu közepébe tartott, s Leskó a kapus hasa alatt a hálóba jutott.
    2—2.
    A 87. percben Mózner kapta a labdát a kaputól mintegy 30 m-re. Néhány métert vezette, majd kapura lőtt, s a labda a kint álló Leskó fölött a hálóba jutott. 3—2.
    Nem úgy indult a mérkőzés, hogy a KSC vesztesként hagyja el a pályát. Sajnos a védelmi hibák, s az ellenfél lebecsülése mégis vereséget hozott. A KSC kétszer is vezetett, s amikor a kihagyott nagy Pénzügyőr-helyzetek után másodszor is előnyhöz jutottak, már győztesnek hitték magukat, s az adódó 2-3 gólhelyzetet elhibázták. A végén őt perc elég volt a Pénzügyőrnek, hogy megfordítsák az eredményt.
    A kapuban Leskó két gólnál is hibázott. A hátvédsor sokat bizonytalankodott. A középpályán Hanyecz lelkesedése dicsérhető. Elöl Farkas nem tudta megjátszani a labdákat, s gyenge teljesítményt nyújtott. Sörös keveset volt játékban. Kisznyér is sokat hibázott, s kihagyott egy nagy gólhelyzetet is.
    Varga játékvezető könnyen adott 11-est a KSC ellen, s nagyot hibázott, amikor ennél sokkal feltűnőbb kezezésért. nem ítélt büntetőt a hazaiak ellen.

    Forrás: Petőfi Népe, 1980-04-01