magyarfutball.hu

Jánoshalmi Spartacus - Esztergomi MIM Vasas 2 : 2 14:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: lattila2
    2018.01.27, 09:01
    Az Esztergom elvitte az egyik pontot
    Esztergom—Jánoshalma 2—2 (2—1)
    Jánoshalma, 1200 néző. Vezette: Aczél.
    Esztergom: Bulfán — Huszák, Varga, Weizer, Pelinger — György, Czenczi, Lelkes — Markó (Horváth a 42. percben), Peszeki I., Salth (Peszeki II. a szünetben). Edző: Monostori Tivadar.
    Jánoshalma: Csernák — Faddi (Gizinger a 65. percben), Maráczi, Fenyvesi IV., Bátyai — Liliom, Angeli, Józsa (Horváth P. a szünetben) — Bényi, Márkus, Tápai. Edző: Fertőszegi Béla.
    Hazai támadásokkal kezdődött a, mérkőzés, s a vezetést is elég hamar megszerezte a Jánoshalma. A 12. percben Fenyvesi IV. vitte fel a labdát, s a kaputól mintegy 18 méterre váratlanul lőtt. A labda a jobb alsó sarokba vágódott. 1—0. Mindenki jó folytatást várt, ám a játék nem így alakult. A kezdeményezést a vendégek vették át, s a 27. percben egyenlítettek. Faddi kezezését a játékvezető szándékosnak látta, s mivel az eset a 16-oson belül történt, büntetőt ítélt. A 11-est Peszeki I. lőtte a hálóba. 1—1.
    Még egy perc sem telt el, s ismét a hazaiak kapujában volt a labda. A bal oldali beadás után
    Peszeki I. maga elé tette a labdát és 16 m-ről Csernák kapujába küldte. 2—1.
    A szünet után a jánoshalmi csapat elkeseredetten támadott. A 60. percben bal oldali beadás után Angeli magasra ugorva a hálóba fejelte az egyenlítő gólt. 2—2.
    A hajrában sorra alakultak a jobbnál jobb helyzetek a vendégek kapuja előtt, de ezeket a jánoshalmi csatárok elhibázták, s bár közelebb álltak a győzelemhez, az Esztergom mégis elvitte az egyik pontot. Jók: Csernák, Maráczi, Angeli, illetve Peszeki I., Varga, Weizer.

    Forrás: Petőfi Népe, 1979-10-16