magyarfutball.hu

Pécsi VSK - Erzsébeti VTK 3 : 1 09:15

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése
NB II Nyugati Csoport 1963, 9. forduló
attendance:
  1. Népsport: 800

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: lattila2
    2018.01.13, 09:16
    PVSK—EVTK 3:1 (1:1)
    PVSK-pálya, 800 néző, vezette: Katona.
    PVSK: Hámori I., — Köves I., Mohácsi, Hámori II. — Márton, Köves II, — Opova, Tölgyes, Vincze, Gáspár. Rostási. Edző: dr. Czibulka Mihály.
    EVTK: Páli — Lipcsei, Brauer, Lengyel — Kocsis, Balázs — Ducza, Csöbör, Matulai, Horváth, Mihálkó. Edző: Gulácsi Sándor.
    A mérkőzés úgy indult, hogy az könnyű hazai győzelmet hoz. Az 5. percben Rostásit a büntetőn belül buktatták, a megítélt 11-est Vincze értékesítette. A gól után nagy hazai nyomás következett, azonban a csatárok a legkitűnőbb helyzetekben is hibáztak. Fokozatosan feljöttek a vendégek, de igazi gólhelyzetet nem tudtak kidolgozni. A 4Ö. percben Matulai mintegy 30 méterről lövésre szánta el magát, a szél által megnyomott labda a későn vetődő Hámori I. alatt a kapuba csúszott. 1:1.
    Fordulás után tovább támadott a PVSK. Szép összjáték után a 49. percben Köves II. közelről Lőtt a hálóba. 2:1 a PVSK javára. A vendégek ebben a játékrészben már csak szórványosan támadtak, fő ténykedésük az állandó hazai rohamok hárítása volt. A végeredményt a 79 percben Rostási állította be. Jók: Köves I., Köves II, Opova, Vincze, illetve Brauer, Lengyel, Matulai.

    Forrás: Dunántúli Napló, 1963-10-01