magyarfutball.hu

Gyula-Termál FC - FC Eger-Tengely-Közmű 0 : 0 17:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: lattila2
    2022.11.06, 11:59

    Gyulai Termál FC—Eger 0—0
    NB Il-es labdarúgó-mérkőzés, Gyula, 800 néző. V.: Bába (Kószó, Tóth S.).
    Gyula: Such — Botyánszki, Pápa, Resetár (Dávid a szünetben), Kovács P., Kiss, Tamási, Frank, Papp (Gajdács a 65.), Boruzs, Ekker (Abrudán a szünetben). Edző: Cserháti István.
    Eger: Varga — Márkus, Bocsi, Kovács, Hompoth, Béres, Márton, Telek, Szamosi, Horváth (Bercsényi az 53.), Berecz (Csuhay M. a 79.). Edző: Csuhay József.
    Sárga lap: Kiss (Szamosi letalpalásáért) a 23., Horváth (reklamálásért) a 24., Papp (Béres lerántásáért) a 38., Márkus (Papp lerántásáért) az 54., Frank (Márton akasztásáért) az 57., Dávid (Béres Ietalpalásáért) a 65. percben.
    Az első félidőben kiegyenlített, iramos küzdelem folyt a pályán. Egy-egy nagy helyzet adódott a kapu előtt. Ezek közül, különösen a 23. percben, Kiss fejese az, amit sajnálhattak a hazai szurkolók. A második félidőben a harcosabb felfogásban játszó hazaiak beszorították az Egert kapujuk elé. Több nagy helyzet is adódott a gyulaiak előtt, különösen a veszélyes Boruzs jóvoltából, de nem sikerült a fölényt góllá váltani.
    Jó: Pápa, Boruzs, ill. Varga, Márkus, Bocsi.
    Cserháti István: — Egy olyan mérkőzésen nem sikerült győznünk, ahol lényegesen többet birtokoltuk a labdát, több helyzetünk is volt, de sajnos, az
    i-re nem sikerült feltenni a pontot.
    Csuhay József: — Taktikus játékkal megérdemelt pontszerzés.


    Forrás: Békés Megyeri Hírlap, 1999-05-31