magyarfutball.hu

Püspökladányi FC - Gyulai FC 2 : 0 16:30

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése
NB II Keleti Csoport 1998/1999, 3. forduló
attendance:
  1. Nemzeti Sport: 500

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: lattila2
    2017.10.03, 10:10 (szerk.: 2017.10.03, 13:10)
    Püspökladány FC— Gyulai FC 2 — 0 (1—0)
    NB Il-es labdarúgó-mérkőzés, Püspökladány, 500 néző. V.: Farkas Gy. (Nagy S., Nagy I.) Püspökladány: Varró — Fige, Kondás, Máté, Czövek — Molnár, Gulyás, Nagy II. Cs. (Palotás, 53.), Keserű (György, 46.) — Berecz (Geszti, 78.), Nagy Zs. Edző: Magyar Balázs
    Gyula: Such — Diczkó, Resetár, Kiss L. — Tamási, Papp, Kulcsár, Frank, Kovács (Gajdács, 69.) — Ecker (Bíró, 78.), Borbola. Edző: Cserháti István.
    Gólszerző: Gulyás a 38. percben, Palotás a 78. percben.
    Sárga lap: Resetár a 25. percben, György a 46., Nagy II. Cs. a 48. percben.
    38. perc: Fige 28 méteres szabadrúgását követően a kem ényen meglőtt labda Such kapusról kipattant, s a berobbanó Gulyás öt méterről a kivetődő kapus hasa alatt a kapu közepébe helyezett, 1— 0.
    78. perc: Gulyás remekül indította Györgyöt a bal összekötő helyén, a középpályás egyből középre adott, s az érkező Palotás 8 méterről a kapu közepébe lőtt, 2— 0.
    A kezdeti tapogatózó mezőnyjáték után a házigazda Püspökladány került mezőnyfölénybe. A kapu előtt azonban elfogyott tudományuk, mint ahogy a ritka gyulai ellentámadások is veszélytelenek voltak. A félidő hajrájában m egélénkült a játék. A hazai gól — amely nagy kapushibából esett, felrázta a vendégeket, bátran kitámadtak, s az utolsó percekben több gólszerzési lehetőséget is elpuskáztak. Szünet után is a Cserháti-legénység maradt támadásban, azonban a hazaiak jól védekeztek, s kontratámadásaik mindig veszélyt jelentettek. Egy ilyen akcióból végül sikerült úrja betalálniuk, s ez el is döntötte a három pont sorsát.
    Összességében a helyzeteit jobban kihasználó Püspökladány megérdemelten szerezte meg győzelmét a lehetőségeket kialakító, de azokat értékesíteni nem tudó Gyula ellen, Jó: Gulyás, Máté, Czövek, Nagy Zs., ill. Resetár, Tamási, Frank.

    Magyar Balázs: — Nagyvonalú játékvezetés mellett, küzdelmes mérkőzésen megérdemelten nyertünk.
    Cserháti István: — Amíg a helyzeteket csak kialakítjuk, de nem értékesítjük, addig nem nyerhetünk.

    Forrás: Békés Megyei Hírlap, 1998-08-24