magyarfutball.hu

Mosonmagyaróvári TE-Motim - Beremendi Építők SK 2 : 0 16:30

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: lattila2
    2017.11.19, 17:39 (szerk.: 2017.11.19, 18:02)
    Mosonmagyaróvári TE-Motim - Beremendi Építők SK 2:0 (1:0)
    Mosonmagyaróvár, 1500 néző. V.: Saskőy
    Motim TE: Nagy K. - Rácz (Horváth, 78. p.), Tiba, Nagy T., Zahorán (Szekeres, 32. p.) - Csenteri, Teidl, Segovics, Kertész - Farkas, Süle (Szakái, 68. p.). Edző: Piski Elemér. Beremend: Hatala - Bábli, Macsi, Vida - Martinov (Juhász, 68. p.), Lóth (Halász, 72. p.), Elek (Nagy A., 52. p.), Varga - Polgári, Fülöp, Fónai. Edző: Toma Árpád.
    37. perc: Martinov rosszul szabadított fel, Nagy T. futott el a bal oldalon, Szekeres elé tálalt, aki fejjel a hálóba továbbította a labdát (1-0).
    50. perc: Süle a kapust is kicselezte a 16-oson belül, mielőtt azonban a labdát elrúghatta volna, Hatala elhúzta a csatár lábát. A büntetőt Sülé értékesítette (2-0).
    Az első félidő Motim-fölényt hozott, az első harminc percben volt olyan ötperces zavar a Beremendnél, hogy a hazai csapat három ziccert alakított ki. A 37. percben megszerzett vezetést a szünetig már megtartotta a hazai csapat. Ä második játékrész elején 11-esből megszerzett gól eldöntötte a meccset. A Beremendi Építők hiába szorította oda az utolsó húsz percben a Motim-ot a kapujához, Polgári kapufájánál többre nem tellett.
    Összességében a Motim megérdemelten nyert, szervezetten és sokkal jobban játszott a nagyon gyenge napot kifogó Beremend ellen.
    Piski Elemér: -A mezőny egyik legszívósabb csapatát sikerült a határozottabb támadójátékunkkal kétvállra fektetni.
    Torna Árpád: -Rengeteg hibával játszottunk, védekezésben és támadásban egyaránt. Ennek más eredménye nem lehetett, mint a vereség.

    Forrás: Új Dunántúli Napló, 1999-05-10