magyarfutball.hu

Fővárosi TC - Budapesti TC 0 : 3

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: seamandarin
    2021.06.23, 22:21
    Budapesti Torna-Club győz 3:0 Fővárosi Torna-Club ellen.
    A Lehel-utczai pályán folyt le a két bajnoki csapat mérkőzése, melyet különben egy kellemet­len inczidens is megakasztott.
    Az első félidőben B. T. C. elég energikusan támad, de a Fővárosiak védelme ügyesen ellent-áll, s igy az első 45 perez eredmény nélkül múlik el.
    A második félidőben a Tornaklub hevesebben lát munkához s hét percez után a vezető goalt éri el. Fölállás után a Fővárosi T. C. kerül a piros­fehérek kapuja elé, a hol a B. T. C. kapuvédje, Felhössy, a labdával arczon vágja az ellenfél egyik csatárát. A versenybíró e miatt szigorított sza­badrúgást ítél meg a fővárosiaknak, mire a B.T.C. kivonul a pályáról, de nehány perez múlva ismét visszatér. Rapos egy veszedelmes lövést kézzel véd ki, s a F. T. C. javára megítélt handsin goalra ismét ott akarja hagyni a pályát a Tornaklub. A játék azonban békésen tovább folyik,annál inkább, mert a hands in goal révén sem érnek el a fővárosiak eredményt. A B. T. C. második goalja a 17-ik, harmadik goalja pedig a
    21-ik perezben esett.
    Versenybíró Schubert Ernő volt, a ki kétjátékost: Kisfaludyt a B. T. C. részéről, Takácsot pedig a F. T. C. részéről szabálytalan játék miatt kiállított.

    Az Újság 1904 március 7.