magyarfutball.hu

MTK - III. kerületi TVE 4 : 1 14:30

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: seamandarin
    2021.06.29, 21:17
    M. T. K. — III. kerületi T. V. E. 4:1.

    (Amerikai-úti pálya.) A Csüdör és Révész nélkül játszó Magyar Testgyakorlók Köre könnyű győzelmet ara­tott a kissé erélyesen játszó III. kerületi Torna- és Vivó- Egylet ellen. A mérkőzés nagyobb részében a III. kerüle­tiek voltak frontban, de a jól működő M. T. K.-védelmén minden támadásuk meghiúsult. Az M. T. K.-nál a fedezetsor, a III. kerületieknél a közvetlen védelem volt jó.
    Az első félidő első negyedórájában az M. T. K. támad, majd a III. kerületiek kerülnek frontba, míg Se­bestyén kétszeri lefutását csak korner árán mentik (31. p.). A következő perczben Lane lefut, a III. kerület védelme handset vét, és a megitélt tizenegyesből Biró a vezető goalt rúgja. A goal után a III. kerületiek erősen szoron­gatják a kék-fehéreket ós csak Domonkos ügyes védésén múlik, hogy támadásaik eredménytelenül végződnek.
    Félidő 1: 0.
    A második félidő elején a III. kerületiek támadnak és mégis az M. T. K. ér el goalt; Kertész II. gyenge lövé­sét ugyanis a kapus a goalba ejti (12. p.). A 20-ik percz­ben Lane beadásából Kertész I. a harmadik goalt rúgja. Az M. T. K. azután a küzdelmet feladja, míg a III. kerü­letiek viszont annál erősebben dolgoznak. Weisz Antal előreadott labdájával Sebestyén lerohan, do lövését a baloldali hátvéd korner árán menti, a melyet Kertész I. goallá értékesít (34. p.). Két perczczel később a III. kerü­letieknek is sikerül Guttmann révén goalt rugniok. Bíró: Hajós József.

    Az Újság 1911 november 2.