magyarfutball.hu

Terézvárosi TC - VII. Kerületi SC 0 : 0

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: seamandarin
    2022.03.11, 20:05 (szerk.: 2022.03.15, 16:39)
    A TTC — VII. ker. SC mérkőzés után lefolyt verekedésnek kezdemé­nyezője Procenko, a TTC játékosa volt, aki mellbe boxolta Ferderbert, a VII. ker. SC játékosát, mert szó­belileg megsértette, Ferderber viszon­zásul arcul ütötte Procenkot. Juhász (VII. ker.) neve indokolatlanul került a bűnösök lajstromába. Csak néma szemlélője volt az ataknak. Szüsz Hugó jóindulattal kezelte a dolgát s nem lépett föl erélyesen a játékosok ellen s ez okozta, hogy a mérkőzés forró levegőjében a később bekövet­kezett botrány megfogamzott.

    Spothirlap, 1921. február 17.
     
  2. avatar: seamandarin
    2022.03.11, 20:02 (szerk.: 2022.03.15, 16:40)
    TTC - VII. ker. SC 0:0

    Hungáraa ut.
    Bíró: Szüsz Hugó

    A TTC támadása vezeti be a játékot. Maly beadását Bornsiein eihibázza. Egy ideig a TTC van fölényben, de csakhamar is sorozatos támadást intéz a TTC kapujára, főleg Herzog révén. Centerezésétt Bernát a kapu mellé lövi. A 23. percben Procenkó otíside gólt lő, amelyet a bíró természetesen nem ítél meg. Rosenberg balszélső lövése kapufát ér. A II. félidőben Jánosi jó helyzetben kapu mellé lő. A TTC kornert ér el A 20. percben Győry erős lövését Wágner kornerre menti. A 22. percben Juhász megrugja Procenkót, aki néhány pecre kiáIl. A 37. percben Juhász a 16-os vonalon belül elfaultolja Procenkót, de a bíró nem itél 11-est. A TTC erősen támad a mérkőzés végén, de eredménytelenül. A TTC-ból Maly, Kluger és Braun, a VII. ker.-ben Wagner, Kojsza és Bernát tűnt ki.

    A mérközés végén csunya verekedés tá­madt, amelyet Procenkó szóbeli sérése veze­tett be és Juhász tettlegességig menö válaszával folytatódott. Az erre kóvetkezö parázs verekedésből nemcsak nehány játékos, de a pályára tóduló közönség is kivette részét. A verekedés még akkor is tartott, amikor már a Törekves és Vasas játékosai is megjelentek a pályán.. Végül is a rendőrségnek kellett rendet teremtenie a pályán.

    TTC: Braun—Kovács, Fried — Győri, Klguer, Paukovics — Maly, Recht. Borstein, Procenkó, Rosenberg.
    VII. ker. Wagner—Juhász, Ferderber— Brenner, Kojsza, Melich—Jánosi, Csuzman, Weszter, Bernát, Hezcog.

    Sporthirlap, 1921. február 14.