magyarfutball.hu

Vasas FC - Gyirmót FC Győr 1 : 1 15:30

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése
betting game
tippek
  1. 2 : 0 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.02.26, 12:28
    A Gyirmót nem sokat ért a döntetlennel, mi többet. Ami csalódás volt számomra, Mahir. Tőle vártam többet, mint ami volt. Ha a vége jó, minden jó. Az eleje lehetett volna egy.kicsit jobb. Bebeto nem volt, Csani inkább, igazoljuk le.


    A bíró kritikán aluli teljesítményt nyújtott de mind két tizinél jól döntött a lassítások alapján!


    Vida hianyzott es az atlovesek. Szogleteknel nagyon egykupcban vagyunk, egy embert se tettunk a hosszu oldalra, ami meglepo volt. Szerintem , nincs it gazsmiley En picit az allitott szituaciok helyezkedeseben lattam a gyenge pontunkat. Szabadrugasainkba es a szogletekben tobb tudatossagot kene beletenni.


    Berecz 5x rúgott kapura úgy hogy nem zavarták, a legközelebbi a kapútól 3 m-re zúgott el. Ez nem téma igen is lőjön, de azért más is próbálja meg....


    A meccset a helyszínen tekintettem meg. Bár a játékvezető kritikán aluli volt, sajnos a Vasas még ezt is alulmúlta: ötlet nélküli, nagyon gyenge támadójáték, futballra semennyire sem emlékeztető NB III-as teljesítmény. Röviden ennyi. Ennél csak jobb jöhet, mert ezt alulmúlni nem lehet.


    Néhány megjegyzés. Beadásainknál visszasírtam Lázokot. Ha egy bajnoki címre hajtó csapatnál Király Botondnak, Szivacskinak és 40 éves Ferenczinek kell hozni az új lendületet, akkor egyértelmű az üzenet a 6. hely a cél. Oldalpasszainknak nagy része értelmetlen mert nem mozgatjuk meg vele az ellenfelet. Murkát rendre egyedül hagytuk a szélen, annyira nem jó.


    Kiküld a mester 11 tehetséges srácot feltehetően valami taktikával, ehhez képest ötlettelen, sematikus, könnyen kiismerhető és hárítható támadások, a mezőnyben rengeteg átadási hiba! És most már nem először majdnem helyzetnélküli félidők! És még mindig a dobogón vagyunk! Sokan elhomályosult szemekkel hozsannáznak! Sajnos most jönnek azok az elenfelek, akik óvatos becsléssel is 2-3 góllal jobbak! Oening mester a 24. órában vagyunk le kellene szállni a földre ill. a dobogóról és elkezdeni komolyan dolgozni mert ez így nulla!

    Vasas Drukkerkocsma
    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018138