magyarfutball.hu

MTK Budapest - Gyirmót FC Győr 1 : 0 18:00

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése
betting game
tippek
  1. 1 : 0 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2016.10.24, 09:39
    Úgy néz ki akkor a teljes rendszer halt meg, mert az Újpest meccsen sem lehetett már jegyet venni. Ott mondjuk megoldották, kézzel ráírták a jegyekre az adatokat és azzal engedtek be.
     
  2. avatar: NNS
    2016.10.23, 23:14 (szerk.: 2016.10.23, 23:15)
    Sziasztok, Lilla vagyok, 2 éves, MTK szurkoló. Tegnap nagyon örültem, mert apa megígérte, hogy megnézhetem az új MTK stadiont. Így indultam a meccsre, mosolyogva. Bejutnom azonban nem sikerült.
    Apa azt mondta, hogy azért mert elromlott a rendszer és hiába álltunk ott fél órát, nem tudtak jegyet adni. Ebből én semmit nem értek, csak azt, hogy a biztonsági őr bácsi nagyon csúnyán beszélt anyával (akivel épp a kistestvérem várjuk).Egy kisfiú pedig ott sírt mellettem. Aztán haza kellett mennünk, mert nem tudtak jegyet adni az új stadionba. Meg még sokaknak, akik szintén nem tudtak bejutni. Apa azt mondja, hogy benn 600-an voltak és nem 1200-an, mint mondják. Azt is mondta, hogy sokan el se indultak a meccsre, mert a felnőtteknek a jegy nagyon drága. Én hiszek apának. Szomorúan mentünk haza és nem értjük, hogy kinek épült a stadion, ha nem nekünk, szurkolóknak. Én még kicsi vagyok és sok mindent nem értek, de apa azt mondta, hogy nagyon nem jó irányba mennek a dolgok az MTK-nál. Én hiszek apának...
    Mint ahogyan a bölcsiben szoktuk mondani: KÉRJÜK VISSZA A JÁTÉKUNKAT!

    forrás: https://www.facebook.com/ultrasmtk - 2016.10.23.