magyarfutball.hu

FC Zaria Bălți - Videoton FC 2 : 0 19:00

   
   
Upload your own photos! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 2 (1 szavazat)

játékvezető: 3 (1 szavazat)

hangulat: 3 (1 szavazat)

1...5
betting game
tippek
  1. 1 : 1 (1)
  2. 1 : 2 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: ingersheim
    2016.10.25, 23:14 (szerk.: 2016.10.26, 12:16)
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2016.08.20, 13:11 (szerk.: 2016.10.26, 12:16)
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2016.07.08, 09:18
    Henning Berg: Nem tetszett, amit ma a pályán láttam. Néhány játékos nem állt készen a mai mérkőzésre, ez nagy csalódás számomra. Mindig száz százalékosan készen kell állnunk a meccsekre. Talán páran úgy gondolták a kezdés előtt, hogy már továbbmentünk, de a szünetben rá kellett jönniük, hogy ez nincs így, ha nem javulunk fel, kiesünk. A második félidőben már valamivel jobb teljesítményt nyújtott a csapat, de nagyon messze volt ez a produkció attól, amit el szeretnénk érni. Tanulnunk kell a meccsből – a hozzáállással és a játék minőségével kapcsolatban is. A Zaria büszke lehet a mai teljesítményére, az első találkozón se játszottak rosszul, de összességében azért úgy gondolom, hogy a jobb csapat jutott tovább.


    Vlad Goian: Az első félidőben jól játszottunk, kellett a két korai gól. Volt lehetőségünk megszerezni a harmadik találatot is, de sajnos ez már nem jött össze. Nagyon sokat dolgoztak a játékosok, az utolsó percig küzdöttek. Büszke vagyok rájuk. Nem akartam cserélni, mert jól játszott a csapat. Minden játékos bírta erővel a mérkőzést, ezért gondoltam úgy, hogy nincs szükség váltásra. Gratulálok a csapatomnak, és gratulálok a Videoton FC-nek is, sok sikert kívánok nekik a következő körben.

    http://www.vidi.hu/2016/07/07/henning-berg-nem-tetszett,-amit-lattam“.html
     
  4. avatar: magyarfutball.hu
    2016.07.08, 08:55 (szerk.: 2016.07.08, 15:16)
    Mekkora kakikban vagyunk... Faragnak, ütnek, vágnak, mi meg töketlenül és beszarva semmit nem csinálunk. Két beadás, két gól - mintha ott sem lennénk, ez hatalmas mentális csőd eddig. Fel kéne ébredni.

    (Mellesleg hiába játszunk ki a szélre sok labdát, középcsatár nélkül semmire nem megyünk a beadásokkal. Nem tudom, mi Berg elképzelése, de ha Feczesin nem játszik, akkor másképpen kellene a kapu elé kerülni.)


    Az első meccs képe alapján mire számított Berg? Hogy a moldávok nem fognak csípni, harapni, karmolni? Erre nem telerakta a kp-t súlytalan emberekkel? Ívelések meg tök fölöslegesek, amíg nincs benn Feczesin. Suljic helyett akár jöhetne is.


    Félelmetesen durung stílusban játszanak a moldávok, gyakorlatilag a könyökhasználat benne van a taktikájukban, de ez abszolút tudatos, mert látták, mennyire kibillenthető ezzel a Vidi. Szinte semmi támadójátékuk nincs, igen komoly bravúr volt két gólt összehozni nekik. Az a baj, hogy a mi támadásaink is totál sansztalanok, Géresinek ez a center szerep nem való.


    Nem értettem taktikát: le sem támadtunk, hogy esetleg az elején lezárjuk a dolgot, de nem is kontráztunk... Mintha tényleg az "ez majd úgy is meglesz" alapon álltunk volna a visszavágóhoz. Most még bejön egy hatodik védő is, őrizzük az eredményt.

    Nem az a probléma, hogy a csapat játéka még nem kiforrott, szerintem itt fejben voltunk gyengék. És az is tanulság, hogy fizikálisan még ez a gyenge ellenfél is erősebb volt.

    Megúsztuk ezt a selejtezőkört, ez az igazság.


    Csalóka ez a moldáv csapat. Az első meccs eredménye túlzó volt, és sajnos ezt be is nézte pár játékos, Lang meg hozta a Vidis formáját.

    Tegnap 253 moldáv válogatottság lépett pályára + egy argentin gyerek. Csapatként meg kifejezetten jól mozogtak. Az elején találtak egy gólt, Lang nem ki hibája után, majd összehoztak még egyet.

    Mi nem igazán tudtunk felpörögni sem. A végén meg majdnem meleg lett a pite Nego második hibája után.

    Remélem jó lecke volt.

    A többieknek grat a továbbjutáshoz. Jó lenne, ha mindenki menne még minimum egy kört.


    Elaltatott minket a 3:0 Berget is.

    Az oké, hogy megvan a szisztéma, de nem lehet büntetlenül beillesztgetni embereket.

    Lang túl korán lépett be a csapatba. Oké, hogy nagyjából ismert mindenkit, de a taktikára max 3-4 napja jutott mivel a full felkészülést kihagyta. Fejes nyugodtan maradhatott volna.

    Pátkai kiesése megmutatta, hogy ott nem volt más alternatívánk.

    Nego dekoncentrált volt, és a semmiből kaptunk két gólt az elején. Szünetben valamelyest rendeztük a sorokat de nem tudtunk felpörögni. Az első meccsen azért jóval többször eljutottunk a kapuig.

    Kovácsik a gólokról nem tehetett, de kb némán tűrte, hogy mit is csinálnak előtte a védői. Lang az első első gólnál nem lépett ki, a másodiknál meg Nego maradt le az emberéről.

    Oldalt Stopira és Szolnoki váltották el egymást.

    Bódi most meg sem közelítette azt amit az első meccsen.

    Persze szép dolog lenézni ezt a moldáv csapatot, csak azt felejtette el mindenki, hogy "összesen 235 moldáv válogatottság lépett pályára" ellenünk. A másik fórumon valaki ezt szépen észre is vette.

    Bergnek van egy elképzelése, viszont a más szerkezethez meg is kell találni a megfelelő embereket, vagy ebbe kell igazolni. Simon például alkalmatlan a szerepkörére. Se nem labdabiztos, és még csak szabályosan sem tud szerelni, ezt megfejelve, még értelmetlenül reklamál is.

    Nem lehet büntetlenül rotálni, meg kell találni most a fix kezdőt, és a megfelelő helyetteseket. Majd, ha működik a rendszer akkor jöhetnek a csereberék.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018177
     
  5. avatar: magyarfutball.hu
    2016.07.06, 09:54
    Zaria Balti (moldovai)–Videoton (Tv: Duna World)