magyarfutball.hu

Honvéd Osztapenko SE - Oroszlányi Bányász SK 1 : 1 16:30

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: lattila2
    2017.10.17, 19:49
    H. OSZTAPENKO SE —OROSZLÁNY 1—1 (1—0)
    Bp., Postás-pálya, 150 néző, vezette: Oláh.
    Oroszlány: Simon — Miksi, Kláris, Grósz, Filep (Hetzmann), Zsidó, Búza (Kishonti), Ambrus, Kiszi, Tamás, Szendrei Edző: Pallagi Róbert.
    A 13. percben Búza iramodott meg a jobb oldalon, beadását Kiszi 7 méterről kapu fölé fejelte. A 20. percben a felboruló oroszlányi védelem m ellett Morozsán megszerezte a vezetést a hazaiaknak 1—0. (Az első fővárosi támadás volt.). Ezután Tamás és Búza hagyott ki nagy helyzeteket.
    Fordulás után tovább tartott a vendégek lendülete. A 63. a 64. és a 75. percben előbb Szendreit vágták fel a 16-oson belül, majd a hazai védők kézzel mentettek , harmadszor pedig Tamást buktatták . Mindhárom esetben elmaradt a jogos büntető.
    A 76. percben Tamás ugrott ki a védők közül, de a lövés pillanatában a kapus felvágta a csatárt. A büntetőt Zsidó a bal alsó sarokba lőtte. 1—1. A 91. percben futott a pályán a hazaiak második (!) támadása, és majdnem gólt szereztek.
    Az oroszlányiak erőtlen, minden elképzelés nélküli támadójátékuknak köszönhették, hogy pontot vesztettek. Csupán Zsidó második félidei játéka emelhető ki.

    Forrás: Dolgozók Lapja, 1987-04-10