magyarfutball.hu

Esztergomi MIM Vasas SE - Pénzügyőr SE 2 : 0 13:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: lattila2
    2017.10.15, 09:34
    MIM Vasas—Pénzügyőr 2-0 (1-0)
    Esztergom. 800 néző. Vezette: Horváth.
    MIM Vasas: Katona, Parragh, Fogarasi, Ormándi, György, Cserép, Hernádi J. (Meszes), Spáth, Tóth (Csapucha), Iski, Antal. Edző: Mezei József.
    A mérkőzés kezdőrúgását a Csülök vendéglő dolgozói vették meg, s a népszerű Ildikó végezte el a kezdőrúgást.
    A mezőnyben sok átadással játszott mindkét csapat, az első negyedórában a kapusoknak nem is akadt dolguk. Aztán a 18. percben Parragh bedobása után Iski az alapvonalig vezette a labdát, beadását Spáth a jobbösszekötő helyén, a védők között vette át, és 10 méterről a kimozduló kapus mellett lőtt a hálóba. 1-0.
    A 30. percben gyors baloldali Pénzügyőr ellentámadás során Peller került jó helyzetbe, éles lövését Katona lábbal kivágta. Később, a 33. percben tovább növelhette volna előnyét a MIM Vasas. Spáth labdáját Iski középre lőtte, Antal senkitől sem zavartatva elhamarkodottan, közelről fölé vágta.
    Fordulás után újra az esztergomiak kezdtek jobban. Az 52. percben a balösszekötő helyéről György lőtt a kapuba. 2-0. A vendégek igyekeztek szépíteni, több formás támadást vezettek. A 61. percben Bozsik szabadrúgását védte elvetődve Katona, majd a kisodródó Majort szerelte Fogarasi. Ezzel el is lőtte puskaporát a nagy fölénnyel játszó MIM Vasas. Sorrendben Meszes Antal, és Csapucha hagytak ki gólnak látszó helyzeteket. Jók: Parragh, Fogarasi, Ormándi és György.

    Forrás: Dolgozók Lapja, 1987-11-17