magyarfutball.hu

Oroszlányi Bányász SK - Dunai Kőolaj SK 3 : 2 13:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: lattila2
    2017.10.15, 09:39
    Oroszlány—Dunai Kőolaj 3-2 (3-0)
    Oroszlány, 400 néző. Vezette: László.
    OBSK: Simon — Miksi, Kláris, Verő, Grósz, Zsidó, Tamás, Ambrus (Papp), Kiss, Kiszi, Szendrei. Edző: Pallagi Róbert.
    A 3. percben Zsidó mellel maga elé tette a labdát, s 20 méterről leadott lövése a felső lécet találta el. A 8. percben Tamás elviharzott a jobb szélen, beadását Kiss a jobb sarokba lőtte. 1-0.
    A 20. percben Grósz beadását Kiss kapura fejelte, de a kapus szögletre mentett. A 30. percben a köny- nyelműsködő vendégvédőtől Kiss elvette a labdát, egyedül tört a kapura, és a kifutó kapus mellett elhúzva, éles szögből az üres kapuba lőtt. 2-0. A 35. percben Kiss újból kilépett a védők közül, lövését a kifutó kapus Szendrei elé ütötte, aki a hálóba vágta a labdát. 3-0.
    Fordulás után, a 48. percben Tamás beadását Kiss kapásból fölé lőtte, majd két perc múlva Tamás lőtt mellé. Az 52. percben veszélyeztetett először a vendégcsapat, de Simon szögletre hárított. Egyre bátrabban kitámadott a vendégcsapat, s ennek köszönhetően a 76. percben megszerezte első gólját. 3-1.
    A 85. percben, szögletrúgás után, Simonnal szemben szabálytalankodtak a vendégcsatárok, így a labda érintés nélkül hullott a hálóba, — a játékvezető sípja néma maradt. 3-2.
    Az első játékrészben a hazai csapat jó játékkal jelentős vezetést ért el. Több bányászjátékos teljesítménye alapján azt kell mondani, hogy a második félidőben csak a jelenlétüket lehetett észrevenni. Jók: Verő, Zsidó, Kiss.

    Forrás: Dolgozók Lapja, 1987-11-17
    Megjegyzés: A tudósításban egy alkalommal tévesen Pénzügyőrként van említve a vendégcsapat, ezt javítottam