magyarfutball.hu

Oroszlányi Bányász SK - Budafoki MTE-Törley 1 : 0 17:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: lattila2
    2017.10.18, 20:50
    OBSK—BMTE-TÖRLEY 1-0 (1-0)
    Oroszlány, 500 néző, vezette: Sabján.
    OBSK: Tőkés — Miksi, Kláris, Verő, Tóth. Zsidó, Tamás (Papp), Ambrus, Kishonti, (Borbás), Kiszi. Szendrei Edző: Pallagi Róbert.
    A 2. percben Kláris tértölelő átadásával Szendrei kiugrott és a kifutó kapus m ellett a kapuba emelt: 1-0. Utána Ambrus kapáslövése szállt mellé, majd Tamás egy kényszerítő átadással kiugrott, de a kifutó kapusba lőtt. Zsidó lövését védte a 29. percben a budafoki kapus. Az ellentámadás során Kishonti átadását Tamás a kapusba lőtte. A 40. percben Szendrei a bal oldalon elhúzta a labdát a budafoki középhátvéd mellett, aki csúnyán felvágta az oroszlányi fiút. A magáról megfeledkező védőt kiállította a bíró. A 47. percben Ambrus 18 m éteres szabadrúgását védte szögletre a kapus. A beívelésből Kiszi centiméterekkel fejelt mellé.
    A 69. percben Szendrei óriási helyzetből lőtt mellé. A 82. percben Ambrus lövése szállt mellé, majd Szendrei beadását védte bravúrosan a vendégek kapusa. A 88. percben a kiugró Papp a kapujától messze kint álló kapus fölött fölé emelte a labdát.
    Nagyiramú, küzdelmes mérkőzést láthatott a közönség, melyen megérdemelt győzelmet aratott az oroszlányi gárda. Jók: Miksi, Ambrus, Kiszi és Szendrei.

    Forrás: Dolgozók Lapja, 1988-05-10