magyarfutball.hu

Sáma-Kunszentmártoni TE - Kiskőrösi FC 2 : 0 15:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése
Kvalifikációs NBI/B, Keleti B-csoport 2000, 10. forduló
attendance:
  1. Nemzeti Sport: 400
  2. Új Néplap: 400

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: lattila2
    2017.10.01, 21:46 (szerk.: 2017.10.01, 21:57)
    Sáma Kunszentmártoni TE - Kiskőrös 2-0 (2-0)
    Kunszentmárton, 400 n., v.: Hanyecz (Rischák, Tóth P.).

    Kunszentmárton: Rézsó P. - Hóbel, Boros, Major L., Kosán - Csatlós T., Csatlós Cs., Lévai (Polonkai a 65.), Ludasi (Koltai a 79.) - Farkas K., Mérész. Edző: Vígh Tibor.

    Kiskőrös: Bicskei - Aszódi, Makrickij, Sendula, Füleki - Molnár Z„ Závoda, Filus (Deli a 45.), Farkas T. - Nedelea (Hleba a 45.), Baranov (Molnár L. a 65.). Edző: Linka József.

    Gólszerző: Boros a 34., Mérész a 37. percben
    Sárga lap: Aszódi, Makrickij mindkettő a 21., Hóbei az 56., Molnár L. a 68., Füleki a 72.
    Kiállítva: Aszódi a 78., Boros és Molnár L. a 86. percben.

    34. perc: Jobb oldali szögletet végzett el Ludasi, a kapu elé csavarodó labdáját a magasra felugró Boros fejjel csúsztatta a hosz- szú sarokba, 1-0.
    37. perc: A kunszentmártoniak állított labdákért felelős középpályása, Ludasi ezúttal a másik oldalról ívelte be a labdát a sarokzászlótól, amit a kiskőrösi védők a tizenhatoson helyezkedő Mérész elé mentettek röviden. Az apró termetű csatárra azonnal kirontott Sendula, de a kunszenti fiú elhúzta mellette a labdát, és nagy erővel a bal alsó sarokba zúdította, 2-0
    78. perc: A labda megszerzéséért a kapuját elhagyó Rézsó Péterbe a vendégek cserejátékosa, Molnár László csúnyán beleszállt, a mögötte futó Boros pedig azonnal revánsot vett rajta azzal, hogy belerúgott. Hanyecz mindkettőjüket kiállította.

    Jó szokása szerint visszahúzódott a hazai együttes arra várva, hogy a sereghajtó védelme fellazuljon. A kalkulációba annnyi hiba csúszott az első fél órában, hogy a hosszú indítások nehezen találták meg a fürge Mérészt és a tűzgolyó Farkas Krisztiánt, akik a középpályások támogatása nélkül olykor nem bírtak a túlerővel. Boros fejesgólja és Mérész találata ugyanúgy szöglet után esett, amiért a kiskőrösi védők nem kaphatnak dicséretet, ellenben az Ér-partiak minden elismerésre igényt tarthatnak, mert azonnal lecsaptak a felkínált lehetőségekre.
    Szünetig már nem változott az állás, viszont a hazai együttes számos szép megoldással kárpótolta szurkolóit az első fél óráért. Fordulás után megint a Kiskőrös játszott rámenősebben, míg vendéglátója megpróbálta elaltatni. A tartós visszavonulás azzal a kockázattal járt, hogy folyamatosan a KUTE harmadában „táncolt” a labda, állandó védekezésre kényszerült a hazai együttes. Ha persze hozzá vesszük, hogy a csapatnak ez a legnagyobb erőssége — mindössze öt gólt kaptak eddig — , akkor talán helyeselhető a behátrálás. Ennek az is oka lehetett, hogy a két játékmester, Lévai és Ludasi nagyon fáradtan mozgott, egyszerűen nem tudták összekapcsolni a védelmet a csatársorral. Ahogy múlt az idő, úgy durvult, provokált egyre többet a vendégcsapat, látva, hogy nem tud még szépíteni sem. Aszódit azért állították ki, mert lerántotta Farkas Krisztiánt, Molnár kirívó sportszerűtlensége azonban azzal az áldozattal járt, hogy Borosra is eltiltás vár. Mivel mellette Hóbel besárgult, a következő összeállításnál egyikük sem vehető számításba.

    Jók: Rézsó P., Boros, Kosán, Mérész, illetve: Bicskei, Farkas T., Závoda.

    Vígh Tibor: - Az első félidőben jól és eredményesen játszottunk, ami a szünet után sajnos már hiányzott.
    Linka József: - Felkészületlen csapatom még a munka elején tart, ezért nem képes megbirkózni ennyi emberrel.

    Forrás: Új Néplap, 2000-10-02