magyarfutball.hu

Monor-Ilzer SE - Előre FC Békéscsaba 0 : 0 14:30

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: bbsz
    2016.01.22, 10:15 (szerk.: 2016.01.22, 10:51)
    A vendégek közelebb álltak a győzelemhez

    600 néző Vezette: Mohácsi Lajos (Farkas György, Tóth István)
    Monor: Kisnémeth Imre 6 - Zila Zoltán 6, Flórián Tibor 4, Gubucz László 5, Kerényi Norbert 5 . Kovács Balázs 5, Kajli Zoltán 5, Szabó Zoltán 5 (Varró Zoltán 80. p.), Koltai Tamás 5 - Petyán Gábor 5 (Siklósi László 68. p.), Matheisz Zoltán 6 (Pászti Gábor 85. p.) Edző: Varga Károly
    Békéscsaba: Csirics Vladimir 0 - Futaki Krisztián 4, Serban Emil 6, Czipó Zoltán 4, Valentényi Viktor 4 (Negrau Adrian 81. p.) - Balog Zsolt 6, Bánföldi Zoltán 6, Simon Attila 5 (Majchrovics Zoltán 64. p.), Udvari Szabolcs 5 - Tóth György 4 (Lapsánszki Tamás 5, 55. p.), Keresztúri András 5 Edző: Vágó Attila
    Sárga lap: Czipó (Petyán után rúgott) 6. p. ; Kerényi (Czipó lábára rátartott) 25. p. ; Udvari (Kajli után rúgott) 31. p. ; Kovács (Tóthot feltartotta) 32. p. ; Futaki (Petyánt akasztotta) 59. p ; Bánföldi (Kovácsot felrúgta) 75. p. ; Kajli (Valentényit akasztotta) 76. p.
    Szögletarány: 4:4 (3:1)

    A békéscsabaiaknál Vágó edző nem számíthatott az eltiltott Tóth-Kovácsra és Fehérvárira, miként a sérüléssel bajlódó Kurucz kapus, Bujáki és Kurucsai sem léphetett pályára a lila-fehérek tavaszi bemutatkozó mérkőzésén.
    Az első negyedórában csapkodó volt a játék, csak a mezőnyben, a két 16-os között adogattak a csapatok, de a kapuk nem forogtak veszélyben. A folytatásban élénkebbé vált a játék, a csabaiak többet veszélyeztettek. Ebben az időszakban a játékot csak a sárga lapok színesítették. Sok hibával játszott mindkét együttes.
    Fordulás után az első félidő gyengébb teljesítményét követően jóval többet birtokolta az Előre FC a labdát, de gólt nem tudott elérni a kitűnően védő Kisnémeth jóvoltából. A legnagyobb helyzet a 67. percben adódott a csabaiak előtt, ekkor a csereként beállt Majchrovics lövése után a monori hálóőr a gólvonalról szedte fel a labdát, így maradt a 0-0. Igazi élvezetes küzdelmet csak az utolsó tíz percben láthattak a nézők, mert ekkor mindkét csapat feladta a bunkerfocit, de még így sem sikerült igazi gólhelyzetet kialakítani egyik félnek sem.
    A látottak alapján a vendégek győzelmet érdemeltek volna, de mivel nem tudtak a házigazdák kapujába találni, így meg kellett elégedniük az egy ponttal.

    Varga Károly: - Örülök, hogy ezúttal sikerült nagyobb erőbedobásra késztetnünk az ellenfelünket.
    Vágó Attila: - Idegenben mindig örülni kell az egy pontnak, de a látottak alapján győzelmet szalasztottunk el és így nem tudok maradéktalanul elégedett lenni az eredménnyel.

    7. Monor 6 1 3 2 4-8 6
    8. Békéscsaba 4 1 1 2 3-4 4

    Békés Megyei Hírlap 2001. március 12. , Futballévkönyv 2001/I