magyarfutball.hu

Előre FC Békéscsaba - Bőcsi KSC 0 : 0 16:30

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: bbsz
    2016.01.29, 14:07 (szerk.: 2016.01.29, 16:00)
    Gól nélkül nem megy

    1000 néző Vezette: Ember Tibor (Tamássy Péter, Kalmár László) 16.30 óra
    Békéscsaba: Csirics Vladimir 5 - Futaki Krisztián 5, Serban Emil 5, Bujáki József 4 - Balog Zsolt 5, Simon Attila 4, Bánföldi Zoltán 5, Tóth-Kovács Tamás 4 (Ursz József 64. p.), Udvari Szabolcs 4 - Negrau Adrian 4 (Lapsánszki Tamás 4, 56. p.), Majchrovics Zoltán 4 (Kurucsai András 4, 56. p.) Edző: Vágó Attila
    Bőcs: Fülöp Róbert 5 - Farkas János 5, Márkus Péter 5, Cap Valerij 4 - Kovács Péter 5 (Vass László 4, 55. p.), Pachinger János 4, Fehér Zsolt 5, Sándor Zsolt 4 (Soltész Péter 86. p.), Sivák Sándor 4 - Jáger András 4 (Konyha Péter 66. p.), Forgó Péter 5 Edző: Huszák Géza
    Sárga lap: Negrau (Forgó után rúgott) 13. p. ; Kurucsai (hátulról felvágta Sivákot) 75. p. ; Simon (elütötte Farkast) 81. p. ; Bujáki (lerántotta Fehért) 92. p.
    Szögletarány: 6:2 (4:1)

    A két csapat a tabella alsó fertályán foglalt helyet és egyforma pontszámmal álltak a szombati bajnoki mérkőzésig, miként azt követően is. Csupán annyival van előrébb a lila-fehér együttes, hogy jobb a gólaránya. Most az első játékrész azonban azt sugallta, hogy egyik csapat sem tud a másik fölé kerekedni. Mindkét gárda meglehetősen unalmas játékot mutatott be, a kapuk szinte egyáltalán nem kerültek veszélybe. A mezőnyjátékosok összetömörültek a pálya közepén, a széleket egyáltalán nem használták ki és csupán annyiban mutatkozott meg az enyhe hazai fölény, hogy a bőcsi egy szöglettel szemben a hazaiak négyet végezhettek el.
    A fordulás után valamelyest élénkült az iram és egyre többet birtokolta a labdát a hazai csapat. Ám akkor sem tudtak igazán mit kezdeni a labdával, amikor a kapu közelébe kerültek. A vendégek zömében a kontrákra hagyatkoztak és volt időszak, amikor néhány életveszélyes formációt mutattak be ezekből. De ez a kevéske megvillanás elég is volt számukra, mert ezután végleg beszorultak a kapujuk előterébe. A csabaiak azonban meglehetősen meddőnek bizonyultak és a hibák száma sem csökkent. A 90 perc során nem sok tervszerűséget lehetett felfedezni a játékukban. Így aztán az alapszakaszt követő rájátszás során továbbra is nyeretlenül áll hazai környezetben a Békéscsaba, ami meglehetősen vékony teljesítmény saját közönsége előtt.

    Vágó Attila: - Nem tudtuk feltörni a végig fegyelmezetten védekező Bőcs védelmét. Meddő mezőnyfölényben játszottunk, de gól nélkül nem lehet nyerni.
    Huszák Géza: - Az első hatvan percben három-négy nagy lehetőségünk maradt ki. Az utolsó húsz percben beszorított bennünket a Békéscsaba, két nagy lehetőség adódott előttük, de összességében nekünk több gólhelyzetünk volt.

    9. Békéscsaba 8 2 3 3 6-7 9
    10. Bőcs 9 2 3 4 9-14 9

    Békés Megyei Hírlap 2001. április 9. ; Futballévkönyv 2001/I