magyarfutball.hu

Demecseri Kinizsi SE - Komáromi FC 0 : 1 13:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: lattila2
    2018.02.17, 11:30
    Demecseri FC-Komáromi FC 0-1 (0-1)
    Az új edző, Plotár Gyula sikeres bemutatkozása
    Demecser, 800 néző, vezette: Puhl, (Birincsik, Jenei).
    Demecser: Petranics - Horváth M., Szűcs, Torda, Hudák(65. p. Vacsilja) - Babjak (46. p. Tanyi), Dudnyik, Gombkötő, Lente - Szilágyi (60. p. Minyin), Mérész. Edző: Rozsnyai Béla.
    Komárom: Bíró - Wohl - Horváth L. (88. p. Bognár), Szalma, Matics - Letenyei, Dupcsik, Szenes, Megyesi (71. p. Rózsahegyi) - Kajdy, Szabó T. (84. p. Ugrai). Edző: Plotár Gyula.
    A 8. percben megszerezte a vezetést a KFC. Letenyei nagyszerűen húzott el a jobb oldalon, beadása átszállt a berobbanó Szabó T. feje felett, de érkezett Kajdy, s 6 méterről higgadtan a vetődő Petranics mellett a jobb alsó sarokba helyezett, 0-1.
    A 24. percben Dudnyik nagy lövése centikkel zúgott el a jobb felső sarok fölött. A 30. percben egy ellentámadást követően Dupcsik ballal bombázott mellé. A 38. percben Hudák 24 méteres szabadrúgását Bíró a bal alsó sarok előtt csípte el.
    A második félidőben nagy erővel kezdett a hazai gárda. Az 51. percben Hudák szöglete után Mérész fejesét Bíró nagyszerű vetődéssel hárította a gólvonalon.
    Az 52. percben újra Mérész veszélyeztetett, 18 méterről lőtt labdáját azonban Bíró kiütötte. Egy perc múlva Szilágyi jobb külsővel az oldalhálót találta el.
    A 67. percben ismét Bíró-bravúrra volt szükség: Horváth M. 26 méterről lőtt szabadrúgását ütötte szögletre a komáromi kapus. A 86. percben Dupcsik nagyszerűen ugratta ki Kajdyt, aki óriási helyzetben 13 méterről a bal alsó sarok mellé helyezett. A 87. percben Minyin 12 méteres lövését hárította Bíró.
    Plotár Gyula edzői bemutatkozása nagyon jól sikerült. A KFC ezen a napon nagyon fegyelmezett játékot mutatott be.
    Jók: Horváth M„ Hudák, Mérész, illetve az egész komáromi gárda dicséretet érdemel.
    Rozsnyai Béla: - Próbálkoztunk, próbálkoztunk, de ma nem igazán volt helyzetünk, így a vereséghez elég volt egy védelmi hiba.
    Plotár Gyula: - Óriási érzés volt ma a kispadon ülni. A csapat szenzációs akarással játszott, nagyon boldog vagyok.

    Forrás: 24 Óra, 1998-11-09