magyarfutball.hu

Komlói Bányász SK - Tiszaújvárosi FC 1 : 0 16:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: lattila2
    2017.10.07, 11:03
    Komlói Bányász SK - Tiszaújvárosi FC 1-0 (0-0)
    Komló, 1000 néző. V.: Szökrény 7
    Komlói Bányász: Ádám 5 - Mosonyi 5, Augustin 6, Schuszter 5 (Sieja 78. p.), Halász 5 - Kolesánszky 5 (Pörs 5, 32. p.), Dárdai B. 5 (Gálffy - 63), Dömény 6, Geisz 5 - Szymczyk 6, Szabó Zs. 6. Edző: Dárdai Pál
    Tiszaújváros: Sinescu 5 - Vámosi 5 - Tóth 5, Sipos 5, Varga S. 5 - Kovács 5 (Szirtesi 66. p.), Farkas 5, Forgó 6, Nagy 5 (Loós 84. p.) - Ruskó 5 (Pap 72. p.), Lajkovics 6. Edző: Szentes Lázár.
    Szögletarány: 3-5 (2-3).
    Sárga lap: Mosonyi (30. p., Forgó gáncsolásáért), Dárdai B. (44. p., Forgó buktatásáért), Nagy (45. p., Pörs felrúgásáért), Lajkovics (64. p., Halász lerántásáért), Sipos (67. p., Szabó Zs. ráncigálásáért), Augustin (69. p., Farkas felvágásáért).
    9. perc: Lajkovics végzett el szabadrúgást jobbról, az alapvonaltól öt méterre. Az ötösön Farkas emelkedett legmagasabbra, fejesét Ádám tornászta ki a léc alól.
    14. perc: Mosonyi 25 méteres, középre tartó szabadrúgását Sinescu könnyedén fogta meg.
    20. perc: Mosonyi jobb oldali partdobását Kolesánszky fejjel továbbcsúsztatta, a kifutó Sinescu mellett Geisz fejese kerülte el a jobb alsó sarkot.
    21. perc: Dömény jobb oldali szögletét Szymczyk az ötösről fejelte alig a léc fölé.
    40. perc: Lajkovics jobb oldali szöglete a kaputól négy méterre álló Sipos fejéről került éppen hogy a jobb alsó sarok mellé.
    74. perc: Dömény végzett el szabadrúgást jobbról, a 16-os vonalával egy magasságban. A belőtt labda a felszabadítani igyekvő Sipos támaszkodó lábáról a kapu felé pattant, Szabó Zs. résen volt, rácsapott, és a hálóba helyezett (1-0).
    87. perc: Lajkovics lódult meg a jobb oldalon, a kifutó Adám mellett középre tette a labdát, de a visszafutó Sieja kikanalazta azt a kapu torkából az érkező Pap elől.
    Rövid tapogatózás után mozgalmas negyedóra következett. Tizenöt perc alatt mindkét kapu többször forgott veszélyben, Ádámnak és Sinescunak is szüksége volt tudása legjavára. Aztán a pálya közepére korlátozódott a játék, mindkét csapat nagyobb hangsúlyt fektetett a biztonságos védekezésre. Bár igazi helyzet nem alakult ki, a futballisták becsülettel gyűrték egymást, jó volt az iram. A helyzetek többsége pontrúgásból adódott, akárcsak a gól előtt, amihez a vendégvédők is asszisztáltak. Az utolsó percekben már csak azzal foglalkoztak a komlóiak, hogy minél messzebb tartsák a kapujuktól a labdát, ezért lelkesen rugdosták el minden irányba, és tartották otthon a három pontot.
    Dárdai Pál: - Nagyon nehéz mérkőzésen, egy fegyelmezetten játszó Tiszaújvárost lelkes játékkal, úgy érzem, megérdemelten győztünk le. Tipikus egygólos találkozó volt.
    Szentes Lázár: - Egyszer hibáztunk egy nagyot, ezt ki is használta a Komló.

    Forrás: Új Dunántúli Napló, 1998-08-10