magyarfutball.hu

Budalakk Konzorcium FC Dorog - Pécsi Mecsek FC 3 : 0

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: lattila2
    2017.12.02, 14:51
    Végre hazai pályán is remekelt a Dorog
    Budalakk KFC Dorog - Pécsi MSE 3-0 (1-0)
    Dorog, 3000 néző, vezette: Arany.
    Budalakk: Belányi, Németh, Róza, Horváth G., Móra - Bodó (75. p. Brandhuber), Csapó (Bajkai 7.8. p.), Marczinkó, Herczku, Czifferi, Duli (Takács 82. p.). Edző: Honti József.
    A mérkőzés kezdőrúgását Csóri László, a dorogiak egykori kiváló balszélsője végezte el. Ez a mozdulat nagy tapsot váltott ki a publikumból. A folytatás hasonlóan...
    Az 5. percben Marczinkó a félpályáról elindulva remek cselekkel kígyózott át a védőkön, Czifferivel ügyesen váltottak, aki a 16-os vonalánál berobbanó Duli elé tálalt. A fiatal csatár 15 méterről elegánsan lőtt a bal alsó sarokba, 1-0.
    Érdekes volt a hazaiak taktikája. Nem siettették a támadást, hagyták a pécsieket, birtokolják ők többet a labdát, ám életveszélyes kontrákat vezettek a Budalakk támadói. A 21. percben Marczinkó bal oldalról 23 méterről leadott szabadrúgása okozott nagy gondot a pécsi védelemnek. A 43. percben Bodót akasztották a kaputól 24 méterre, a szabadrúgást Róza elemi erővel lőtte meg, Tarlósi óriási bravúrral tolta a léc fölé a labdát.
    Szünet után 3 perccel már tombolhatott a hazai közönség. Bodó jobb oldali beadását követően Dűli a kapust megelőzve a bal alsó sarokba lőtt, 2-0.
    A 63. percben a labdát eldobó Somfalvit kiállította a játékvezető. Ezután a pécsiek elszántan támadtak, ám a dorogiak továbbra is folytatták ügyes taktikájukat, és
    mélységből vezették villámgyors támadásaikat. A 77. percben Brandhuber jobb oldali beadása suhant el két hazai csatár előtt a kapu torkában.
    A 80. percben a nagy kedvvel játszó Marczinkó saját cseleibe bonyolódva hibázott a pécsi 16-oson belül, majd Duli 20 méteres lövése alig kerülte el a jobb felső sarkot.
    A 84. percben, a néhány pillanat óta pályán lévő Takács ugrott ki a bal szélen, aztán nehéz szögből 18 méterről kilőtte a jobb alsó sarkot, 3-0. Ez volt aztán az igazán jó csere...
    Valencsik Ferenc klubigazgató: - A srácok hazai pályán is bizonyították, hogy kitűnő közösséget alkotnak. Gratulálok a fiúknak, mert ezúttal nem csak lelkesen, de látványosan is játszottak.

    Forrás: 24 Óra, 1998-05-25
    Megjegyzés: a tudósításban szereplő Pécsi MSE elnevezés pontatlan, a csapat neve helyesen Pécsi MFC volt akkor is