magyarfutball.hu

Budapest Ramblers - Prague Ramblers 3 : 4

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

 1. avatar: fgymat
  2014.06.20, 23:20 (szerk.: 2017.04.05, 20:59)
  Prágai Ramblerek - Budapesti Ramblerek 4:3

  Budapesti Ramblerek: Hohes- Depold, Nagy F.- Gorszky, Deutsch, Brédy-Weisz, Bosnyákovits, Oldal, Károly, Braun. Harsády József (Postás) bíró fél órai késéssel nyitja meg a mérkőzést, akkor is a magyar fiuk csak tizen állnak ki.

  A játék mindjárt eleinte rendkívül élénken, de egyelőre középen folyik. Kosekre a fedezetsor nem ügyel, a ki remekül áttör s két szép gólt lő. A magyarok váratlanul jutnak első góljukhoz. Nagy hátvéd vagy 60 méterről szabadrugásból a gól elé irányítja a labdát, a hol Weisz befejeli (14 perc).

  A magyar fiuk második gólját a csehek balhátvédje rugja saját kapujába (18 perc). Az eredmény nem marad soká kiegyenlítetlen, mert Kosek ismét előtör, a jobb összekötőhöz juttatja a labdát, a ki védhetetlenül lő (24 perc). A 33-ik percben Bosnyákovits a magyarok hiányzó embere is beáll; a játék most már élénkebben és inkább a csehek gólja előtt folyik, de csak kornert rugnak, melyet Prága is hasonlóval viszonoz.

  Félidő 3:2 Prága javára. A második félidőben mindenki a magyar fiuk fölényét várja.

  De nem ugy történik, mert a csehek támadnak többet, sőt sokszor rendkívül veszélyesen is. Depold labdát hibáz, mire kornerhez jut Prága, melyet csakhamar második oldalrugás követ. A magyarok is kornert érnek el. Bosnyákovits szép lapos rugását óriási szerencsével védi Gordon.

  Husz perc után Deutsch bal kézre ugy megsérül, hogy kiállni kénytelen és a játék végéig ismét csak négy csatárral játszanak a magyarok, mert Bosnyákovits hátra megy fedezetnek. Kosek lövi a csehek negyedik gólját. Három perccel a match befejezése előtt a magyar csatársor lerohan, Weisz ügyesen leadja a labdát, melylyel Oldal a prágaiaknak a góljába befut, melyet Gordon az utolsó pillanatban üresen hagyott.

  http://www.huszadikszazad.hu/1905-szeptember/sport/pragai-ramblerek-budapesti-ramblerek-43