magyarfutball.hu

Budalakk Konzorcium FC Dorog - Salgótarjáni BTC 0 : 4

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: lattila2
    2018.02.17, 19:41
    Labdarúgó NB I. B - Kevés volt a hazaiak lelkesedése
    Dorogon a Magyar Kupa hőse sziporkázott
    Dorog - Salgótarján 0-4 (0-1)
    Dorog, 1000 néző, vezette: Dubraviczki (Bajkai, Kovács P.)
    Budalakk KFC Dorog: Belányi - Róza - Faragó (Bozai 46. p.), Móra (Vaja 58. p.) - Herczku, Bodó, Marczinkó, Takács - Bajkai (Csapó 46. p.) Brandhuber B., Czifferi. Edző: Bozai Gyula.
    A mérkőzés kezdőrúgását Buzánszky Jenő, az Aranycsapat egykori kiváló labdarúgója végezte el.
    Nagy lendülettel kezdett a Budalakk, az 5. percben Móra óriási partdobását .Bajkai megcsúsztatta, Kajli úgy mentett, hogy kis híján saját kapuja jobb felső sarkába bombázott.
    A 30. percben jött a hidegzuhany. Gyors salgótarjáni kontratámadás végén Szabó Cs. forgatta meg a nehézkes dorogi védőket, aztán 14 méterről a bal felső sarokba ívelt, 0-1.
    A szünetben Bozai mester kapu előtti határozottságot kért játékosaitól. Azonban minden maradt a régiben... Az 53. percben jött az újabb tarjám gól. A villámgyors Győri a félpályáról megindulva faképnél hagyott minden védőt, majd a kifutó Belányi fölött a kapuba emelt, 0-2.
    A 82. percen újabb tarjáni kontratámadás következett, Győri lesgyanús helyzetben kiugrott a 16-oson belül, igazított egyet a labdán, aztán nagy erővel a kapu közepébe bombázott, 0-3. A 86. percben jött a kegyelemdöfés. Ismét Győri lépett meg a félpályáról, Belányi hibáját kihasználva lőtt a hálóba, 0-4.
    A Magyar Kupa hőse, a Salgótarján, amely az Újpesttel játszik elődöntőt, minden tekintetben felülmúlta a hazaiakat.
    Bozai Gyula: - Mélységesen szégyellem magam, remélem, játékosaim is így érzik. Nincs mást tennünk, mint tovább dolgozni, és megpróbálni az NB I. B-ben maradni.

    Forrás: 24 Óra, 1998-03-30