magyarfutball.hu

Dorogi SE - Csepel SC 2 : 1

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése
NB I/B 1997/1998, 16. forduló
attendance:
  1. Nemzeti Sport: 1.500
  2. 24 óra: 1.600

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: lattila2
    2017.09.26, 10:21 (szerk.: 2017.09.26, 12:33)
    Dorogi SE — Csepel SC 2-1 (1-0)
    Dorog, 1600 néző, vezette: Arany (Mohácsi, Horváth O.).
    Dorogi Sport Egyesület: Bohner - Mucha, Faragó, Horváth G., Móra - Bodó, Szépvölgyi, Sabján (Brandhuber B. a 68. percben), Takács (Toronyi az 57. percben) - Czifferi, Bajkai (Brandhuber T. a 75. percben). Edző: Honti József.
    Csepel SC: Balázs - Varga, Rumy, Vejmola - Lukács (Nemes a 64. percben), Mészáros, Rósa, Szekeres - Deák, Máté, Bubcsó. Edző: Gyimesi László.

    Erre a meccsre igazán ráillett a hatpontos megjelölés. Mindkét csapatnak fontos volt, hogy pontot, pontokat szerezzen. A kapuk csak elvétve kerültek veszélybe. Igaz, nem volt könnyű dolguk a játékosoknak, mivel a pálya talaját feláztatta az eső. Ä 6. percben Bodó beadásába beléptek a védők, kis híján a csepeli kapuba került a labda. A 31. percben Bajkai Balázs elé kerülve kapura fejelt, de a csepeli portás nagy szerencséjére elkerülte a bal sarkot a labda. A másik oldalon a legveszélyesebb csepeli támadó, Bubcsó 23 méteres lövése kerülte el a bal sarkot. A 45. percben siker koronázta a hazai próbálkozásokat. Czifferi száguldott el a jobb oldalon, majd pontosan adott középre. A támadást követő Sabján négy lépésről a hálóba bombázott, 1-0. A félidő utolsó momentuma volt a csepeli Rósa kiállítása, aki második sárga lapját kapta Horváth G. leterítéséért...
    Szünet után, az 57. percben siker koronázta a dorogi próbálkozásokat. Czifferi rajtolt egy hosz- szú labdára, aztán ügyesen a kapu felé húzott. Kicselezte a rátámadó Rumyt, és középre gurított. A jókor érkező Takács hét méterről lőtt a hálóba, 2-0.
    A csepeliek a vereség rémétől fenyegetve nagy hajrába kezdtek, de helyzetet nem tudtak kialakítani. Mégis, a 67. percben Bubcsó 20 méteres lövéséből szerencsés gólt értek el a fővárosiak. A labda megcsúszott Faragó fején, így Bohner hiába volt rajta a lövésen, a jobb sarokba vágódott a labda, 2-1. A 83. percben Bubcsót is kiállították Toronyi feltartásáért.
    Jók: Bohner, Bodó, Faragó, Horváth G., Czifferi.
    Honti József: - Értékes három pontot szereztünk. Közönségünknek külön köszönöm a biztatást.
    Gyimesi László: - Kilencen voltunk tizennégy játékos ellen.
    Farkas János, a DSE technikai vezetője: - Dicséret illeti a fiúkat, mert nem csak fogadkoztak, hanem jól és lelkesen is fociztak.

    Forrás: 24 óra, 1997-11-10