magyarfutball.hu

Soproni FAC - Kecskeméti TE 1 : 0 17:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: lattila2
    2018.02.17, 19:25
    Kettős emberhátrányban
    SOPRONI FAC- KECSKEMÉTI TE 1-0 (0-0)
    Sopron, 1800 néző. Vezette: Molnár J. (Szarka, Boda).
    Soproni FAC: Bíró - Kelemen L„ Sipos, Kovács T., Kelemen Zs., Filipovics (Srdics a 74. percben), Csepregi (Mayer az 57. precben), Guti, Homyák, Mikóczi, Tikosi. Edző: Supka Attila.
    Kecskeméti TE: Sinescu - Gubucz, Szél, Gligorovics, Kecskeméti (Bajusz az 57. percben), Czipper, Márkus, Tuboly (Kovács L. a 79. percben), Vincze, Lajkovics, Babai. Edző: Linka József.
    Sárga lap: Guti a 20., Kelemen L. a 45., Filipovics az 59., Mikóczi a 67., Gubucz a 82. percben.
    Kiállítva: Czipper a 63., Gubucz a 82. percben.
    19. perc: Tuboly 25 méteres szabadrúgása zúgott el a léc fölött.
    38. perc: Tikosi bal oldali beadását Mikóczi 10 méterről fejelte kapura, Sinescu bravúrral hárított.
    57. perc: A védőkről lecsorgó labdát Gligorovics éles szögből, balról alig lőtte mellé.
    63. perc: Szöglethez készülődtek a vendégek, miközben az ötös sarkán Czipper és Hornyák akaszkodott össze. A játékvezető sípolt és ütésért Czippernek felmutatta a piros lapot.
    77. perc: Látszólag veszélytelen beadás érkezett a jobb oldalról a KTE kapuja elé. Márkus azonban elvétette a labdát, és a csereként nemrég beállt Srdics a tehetetlen Sinescu lábai között a hálóba gurított, 1-0.
    82. perc: A vendégtérfél közepén egy szabálytalanság után Gubucz reklamált a játékvezetőnél, amiért sárga lapot kapott. A labdarúgó aztán tovább folytatta a beszédet, ezért Molnár játékvezető a pirosat is felmutatta neki, mehetett zuhanyozni.
    88. perc: Márkus lyukat rúgott, így Tikosi egyedül lódulhatott kapu felé. Megcélozta a jobb alsó sarkot, ám Sinescu hatalmas bravúrral kiütötte a labdát.
    Az első félidőben a soproniak játszottak mezőnyfö- lényben, ám hiába ívelgették a kecskeméti kapu elé a labdát, a védők magabiztosan hárították a támadásokat. A KTE játékosai gyors ellentámadásokra vártak, ám ezek lehetőségét nem adták meg nekik a hazaiak. Szünet után sem tudott egyik csapat sem a másik fölé kerekedni, egészen a 63. percig. Ekkor fegyelmezetlenség miatt emberhátrányba került a KTE. A soproniak innentől kezdve folyamatosan támadtak, a kecskemétiek csak védekeztek. A hazai fölény a 77. percben ért góllá. A hajrában egy felesleges reklamálás miatt még jobban megfogyatkozott kecskeméti csapat elkeseredetten harcolt az egy pontért, de hiába.
    Kitűnt: Kelemen L., Mikóczi, Tikosi, illetve Sinescu, Kecskeméti.
    Supka Attila: - A védekezésre berendezkedett csapat ellen több góllal is győzhettünk volna, de csak egy helyzetet tudtunk értékesíteni.
    Linka József: - Ezt a Sopront ekkora nyomás alatt, mint amekkora ránk hárult, tizenöt játékossal sem tudtuk volna legyőzni. Molnár játékvezető többször lemaradt az eseményekről.

    Forrás: Petőfi Népe, 1997-08-04