magyarfutball.hu

Szolnoki MÁV FC-Neusiedler - Dunaújváros FC 3 : 0 17:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: lattila2
    2017.11.19, 09:17
    Kiütés lehetett volna a vége
    Szolnoki MÁV FC - Dunaújváros FC 3:0 (1:0)
    Tiszaligeti Stadion, 300 n., v.: Strehó (Hegyi, Tóth I.)
    MÁV: Rézsó - Millinkhoffer, Antal, Balogh, Müller - Lázár (Fedor, 80.), Szabó A., Kádár (NagyÁ., 80.) - Novák, Pelles - Kotula (Német, 75.). Vezetőedző: Simon Antal.
    Dunaújváros: Bita - Szabó G. (Papp, 55.), Szekér, Vaskó, Barics - Pintér (Heffler, szünetben), Pénzes - Belényesi, Tamási, Jeferson - Junior. Vezetőedző: Szepessy László.
    29. perc: Pelles tört be a vendégek tizenhatosára, belőtt labdája felpörgött Vaskó lábán, a hosszú oldalon érkező Lázár 10 méterről, kapásból a rövid sarokba, bombázott, 1-0.
    70. perc: A túlságosan is kinyíló vendégvédelem mellett Lázár hosszú indításával Kotula meglódult, Vaskó még lerántani sem tudta, kicselezte Bitát, majd az üres kapuba gurított, 2-0.
    73. perc: Pelles keresztlabdáját a lesre játszó újvárosi védők asszisztálása mellett Kotula levette, majd pimasz emeléssel Bita fölött a jobb sarokba helyezte, 3-0.
    Bátran kezdett a Dunaújváros, elsősorban két méter magas előretolt csatárát, Juniort keresték a mélységből beinduló társak. Gyorsan megnyugodott azonban a házigazda, átvette az irányítást, s egy szép támadás végén megszerezte a hőn áhított vezetést. Sőt Szabó Attila akár növelhette is volna csapata előnyét, de fejese centiméterekkel célt tévesztett. A vendégek két legveszélyesebbnek tartott játékosa nem boldogult Millinkhoffer és Müller szorításában, így alig akadt veszélyes helyzet a szolnoki kapu előtt. Szünet után nagyobb vehemenciával kezdett a Duna- parti gárda, ám túlságosan is kinyíló védelmét tetszés szerint kontrázták meg a mozgékony hazai játékosok, ennek eredményeként Kotula kétszer is bevette az egyébként jól védő Bita kapuját. A hajrában aztán kiütéses is lehetett volna a MÁV győzelme, de Német Gyula a kapufát találta el, Pelles lövésébe pedig az utolsó pillanatban belelépett Vaskó. A Szolnok régen látott, felszabadult játékával ilyen különbséggel is megérdemelten diadalmaskodott.
    Simon Antal: — Az első gól megnyugtatta a csapatot, s ezúttal nem estünk múlt heti hibánkba, sokkal magabiztosabbak lettünk.
    Szepessy László: — Végig futottunk az eredmény után, bár helyenként azt játszották a fiúk, amit kértem tőlük.

    Forrás: Új Néplap, 2004-05-02