magyarfutball.hu

Szolnoki MÁV FC - Budapest Honvéd FC 1 : 1 15:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: lattila2
    2017.12.02, 19:05
    Kényelmes volt a listavezető
    SZOLNOKI MÁV-NEUSIEDLER—BP. HONVÉD 1-1 (0-1)
    Tiszaligeti Stadion, 800 n., v.: Vad (Nagy, Beidek)
    AÍÁV: Rézsó — Millinkhoffer (Lázár, 80.), Antal, Kádár, Balogh — Lipták, Szabó, Novák (Remili, 80.), Pelles - Fedor (Német, 72.), Kotula. Edző: Tóth Dénes.
    Honvéd: Molnár — Bábik, Vámosi, Budovinszky, Horky — Nánási (Dancs, 74.), Vadócz, Bonchis, Vén (Hamar, 63.) — Horváth P, Borgulya (Drobnjak, 61.). Edző: Gálhidi György.
    15. perc: Borgulya bal oldali szögletét az egymásra váró védők között Nánási 5 méterről a kapu közepébe lőtte, 0-1
    87. perc: Kotula a balösszekötő helyén becsapta Bábikot, majd remekül kínálta fel lövésre a labdát Remilinek, a csereként beállt fiatal pedig 15 méterről kilőtte a bal alsó sarkot, 1-1.
    Míg a házigazda Szolnok két vereséggel melegített a Honvéd fogadására, addig a listavezető ellenfél
    nélkül csupán egy Magyar Kupameccsel a lábában készülődött a harmadik forduló összecsapására. A Tisza-partiak három szezon után tértek vissza a Tiszaligetbe, ahonnan a tervezett stadionrekonstrukció miatt költöztek el 2002 telén. A kispesti szurkolók hangorkánja közepette jó iramban kezdődött a találkozó. A házigazdák igyekeztek megszervezni védelmüket, s a lehető legkisebb területet hagyni a vendégek rutinos támadóinak. Nem is volt benne a gól a Honvéd-játékában az első negyedórában, ennek ellenére egy amatőr találattal mégis megszerezte a vezetést. Több, mint feltűnő, hogy a Szolnok tavaszi öt találatából négyet szögletrúgás után kapott. A vezetés megnyugtatta a listavezetőt, igaz nem is volt nehéz dolga, hiszen a hazai játékosok közül Rézsó Péter kapuson kívül csak Kotula László és Szabó Attila nyújtott ekkor jó teljesítményt. Szünet után egy harcosabb Szolnok jött ki az öltözőből, ennek eredményeként Fedor Ottó akár egyenlíthetett is volna, ám ajtó-ablak helyzetből Molnár Levente kezébe fejelte a labdát. Túlságosan
    nyugodtan játszott a Honvéd, s ezt érezhette Gálhidi György edző is, aki gyors egymásutánban kettőt is cserélt, miközben Kotula helyzeténél egy hálaimát is elrebeghettek a piros-feketék. A második félidőben nem játszott jobban vendéglátójánál a listavezető, de kívülről úgy tűnt, magabiztosan őrzi minimális előnyét. Talán maguk a kispesti játékosok is úgy érezték, nem fenyegeti komoly veszély győzelmüket, s erre a hajrában ráfizettek. A csereként pályára lépő, 18 éves Remili Mohamed szépségdíjas góljával egyenlített a Szolnok, s akár a győzelmet is megszerezhette volna, ám a hosszabbításban az egyedül kilépő Német Gyulát, a lövés pillanatában Vámosi János és Budovinszky Krisztián gyanús körülmények között földre vitte a tizenhatoson belül. A listavezető csalódást okozott második félidei játékával, a házigazda pedig elsősorban csak akarásáért érdemel dicséretet.
    Jók: Szabó, Kotula, Rézsó, ill. Borgulya, Nánási, Bonchis
    Vad játékvezető a hosszabbításig szinte hiba nélkül vezette a találkozót, akkor azonban nem merte befújni a kívülről jogosnak tűnő tizenegyest a Honvéd ellen.
    Tóth Dénes: — Kis szerencsével nyerhettünk volna.
    Gálhidi György: — Ennyi helyzetet, nem lehet büntetlenül kihasználni, a szünet után pedig túlságosan is ráültünk az eredményre, s ennek törvényszerűen egyenlítés lett az eredménye.

    Forrás: Új Néplap, 2004-03-21
    Megjegyzés: A tudósításban Vámosi János néven szereplő Honvéd-játékos helyesen Vámosi Csaba