magyarfutball.hu

Hévíz FC - Orosháza FC 0 : 1 18:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése
NB I/B 2004/2005, 24. forduló
attendance:
  1. Békés Megyei Hírlap: 300
  2. Nemzeti Sport: 400

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: lattila2
    2018.01.13, 13:39
    Kiesési rangadót nyertek az orosháziak
    labdarúgó NB I B Hévíz FC—Orosháza FC 0—1 (0—1)
    NB I B-s labdarúgó-mérkőzés Hévíz, 300 néző. V.: Szabó R. (Szilasi, Lémon).
    Hévíz: Szabó A. - Balogh, Gyüre, Szíjártó, Kónya - Gorza, Czafit, Szabados, Fonnyadt - Kresz, Horváth. Vezetőedző: Bán István. Orosháza: Such — Ferenczl, Csiszár, Molnár, Szabó N. — Závoda, Lovas, Dobi, Gellér - Lupsa, Jakab. Vezetőedző: Belvon Attila.
    Csere: Gorza helyett Vég, Gellér h. Majoros, mindkettő a 62., Lovas h. Búza a 68., Horváth h. Kütsön a 71., Dobi h. Toldi a 73. percben.
    Gólszerző: Lovas a 24. percben.
    Sárga lap: Lovas (egy ápolás után engedély nélkül tért vissza a pályára) a 47., Kónya (buktatásért) a 84. percben.
    Szőgletarány. 3:6 (1:3).
    24. perc: szabadrúgáshoz jutottak a vendégek a hazai térfél közepén, amiből Dobi villám
    gyorsan indította a jobb szélen elfutó Ferenczit, aki az alapvonal közeléből középre adott, és Lovas egy csel után hat méterről a hazai kapu közepébe lőtt, 0—1.
    A rekkenő hőségben a vendégek számára nem a legkedvezőbb előjelekkel kezdődött a mérkőzés, ugyanis Serban a bemelegítésnél megsérült, így nem tudta vállalni a játékot. Rögtön az orosháziak léptek fel támadólag, az első negyedórában szinte állandóan a hévíziek térfelén folyt a játék. Negyedóra elteltével kiegyenlítettebb lett a küzdelem, ekkor már a hazaiak is több támadást vezettek. A 24. percben szép kombináció után szerzett góllal megérdemelt ve
    zetéssel térhettek pihenőre a viharsarkiak. A második játékrész elején hamar eldönthette volna a mérkőzést az orosházi csapat, de Lupsa két esetben is, nagy helyzetben elhamarkodottan a kapu fölé lőtt. A folytatásban a hazaiak nagy iramot diktáltak, mindent elkövettek az egyenlítő gól megszerzése érdekében, olykor még a kíméletlen játéktól sem riadtak vissza. A találkozó hajrája ismét a vendégeké volt, de a 90. percben Jakab, óriási helyzetben, egy méterről a vetődő kapusba lőtte a labdát. A látottak alapján a nagy akarattal és taktikusan futballozó orosháziak győzelme megérdemelt. Jó: Gyüre, Czaflt,
    ill. Such, Závoda, Ferenczi, Molnár, Jakab, Lovas.
    Bán István: - Nem minden játékosom érezte át a mérkőzés fontosságát,
    ez a sokadik egy-nullás vereségünk volt
    Belvon Attila: - Taktikusan, és fegyelmezetten játszottunk, végre egy szép eredményt értünk el idegenben is. Megint a gyatra helyzetkihasználásunknak köszönhetjük, hogy a végén is izgulnunk kellett.

    Forrás: Békés Megyei Hírlap, 2005-05-30