magyarfutball.hu

Ferenczvárosi TC - Postás 2 : 1

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: seamandarin
    2021.09.16, 19:47 (szerk.: 2021.09.18, 10:35)
    F. T. C. I.—Postás I. 2:1

    Postások kezdik a játékot és mindjárt támadólag lépnek fel a fe­rencvárosiak ellen, kik eleinte csak 10 emberrel játszanak; majd a ferencvárosiak veszik át a tá­madást, de eredmény csak a 10-ik percben tudnak elérni Pokornyi révén. A ferencvárosiak továbbra is támadnak, és támadásukat a remekül játszó két hátvéd tudja megakadályozni. Csaknem 10 percnyi folytonos -erős támadás után a ferencvárosiak, Weisz éles lövése révén, megszerzik a második goalt.

    — A második félidőben megváltozik a játék és a Postások több szép lefutást csinálnak és csak a Ferencvárosi kapus játékán múlik az, hogy ered­ményt elérni nem tudnak. Közben a ferencvárosiak Scheiber révén újból goalt érnek el, melyet azonban a bíró nem ad meg, mivel a határvonalon kívül fogta el a labdát. Közvetlen utána Kolhanek goalt lő, a lövést a kapus védi ugyan, de csak leütvén a labdát, ast a közelben álló Holub a goalba röpíti.

    Biró: Ordódy Béla (B. E. A. K.) volt.

    Pesti Napló, 1904. október 24.
     
  2. avatar: seamandarin
    2021.09.16, 19:42 (szerk.: 2021.09.18, 10:35)
    A Ferenczvárosi Torna Club 2 : 1 győz a Pos­tások ellen.

    A Lágymányoson mérkőzött ez a két csapat. A Postások utóbbi időben gyenge formát mutattak, mig a Ferenczváros múlt héten nagy arányú győzelmet aratott a M. U. E. csapatán és igy szebb eredményt vártak tőlük. A Postások kezd­ték a játékot a F. T. C. tiz emberrel játszó csapata ellen, de csakhamar a Ferenczvárosiak intéznek tá­madást még pedig sikerrel, mert Pokorny már a tizedik perczben megcsinálja az első goalt és ugyan­csak tiz perczczel később Weisz a másodikat. A második félidőben a Postások támadnak, néha-néha szép lerohanásokkal és Kolhanek meg Holub révén, elérnek egy goalt.

    Biró: Ordódy Béla (B. E. A. C.) volt.

    A F. T. C. e győzelmével az első helyre ke­rült a M. T. K. mellé, amelylyel egyenlő pontszá­muk van most.

    Magyarország, 1904. október 25.