magyarfutball.hu

Baktalórántháza VSE - Budafok 0 : 0 17:30

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: lattila2
    2017.10.07, 21:14
    Hogy a beharangozó gondolatmenetét befejezzük: egy győzelem valóban elég lett volna a baktalórántházi futballcsapatnak ahhoz, hogy az NB II-es tabella élére álljon. A Budafokkal szemben azonban gólnélküli döntetlenre végeztek Kovács János tanítványai, a pontvesztés különösen a második játékrészben látottak alapján bosszantó.

    – Most is úgy érzem, hogy mindent megtettünk a győzelemért – jelentette ki a baktalórántháziak edzője. – Irányítottuk a meccset, szünet után kifejezezetten nagy volt a fölényünk, de hiányoztak az olyan kreatív megoldások, amelyekkel át tudtuk volna játszani az ellenfél jól záró védelmét. Az első játékrészben nagyon egyoldalasok voltunk, szünetben a megsérült Ignácz helyére Pálvölgyit küldtem be azzal, hogy a másik szárnyon, a balon is minél többször a vendégek mögé kerüljünk. Ez csak részben sikerült, így kifejezetten nagy helyzetet nem is tudtunk kidolgozni. És milyen a futball, a fölényünk ellenére a végén még egy kis szerencse is kellett ahhoz, hogy az egy pontot otthon tartsuk.

    Egy ilyen mérkőzésen döntő jelentősége lehetett volna a jól elvégzett pontrúgásoknak, de szombaton a szögletek és szabadrúgások sem okoztak veszélyt.

    – Tény, a beíveléseink nem sikerültek a legjobban és veszélyes szögből sem sokszor jutottunk szabadrúgáshoz – beszélt a témáról Kovács János. – Elkeseredésre nincs okunk, hiszen a Budafok játékstílusa igazolta: a csapatunknak van respektje, ezzel együtt.

    Forrás: Szabolcs Online (http://www.szon.hu/hianyzott-a-kreativitas/szon-news-ed04-20050822-031908)