magyarfutball.hu

Komlói Bányász SK - MATÁV SC Sopron 2 : 0 17:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: lattila2
    2017.12.02, 14:12
    Egyet fejjel, egyet lábbal
    Komló - Matáv Sopron 2-0 (1-0)
    300 néző. V.: Szabó Zs. 9.
    Komlói Bányász: Herbert 7 - Halász 6, Augustin 6, Geisz 6 (Farkas 6, a szünetben) - Dárdai B. 6, Schuszter 6, Mosonyi 6, Kiss Cs. 6, Berkics 6 (Kolesánszky -, 68. p.) - Dömény 6, Bori 5 (Orlovics 6, 59. p.). Edző: Gyurina József
    Matáv Sopron: Borsi 6 - Horváth R. 5, Szabados 6, Sánta 5 - Sifter 5 (Horváth S. -, 61. p.), Perger 5, Tóth 5, Búzás 5 (Varga -, 74. p.), Kulcsár 5 - Bausz 5, Bognár 4 (Dudás -, 61. p.). Edző: Róth Antal.
    14. perc: Kiss Cs. jobbról szögletet ívelt be, Augustin 6 méterről a jobb alsó sarokba fejelt (1-0).
    72. perc: Kiss Cs. balról beívelt a soproniak 16-osára, ahol Orlovics jobbról, kissé kisodródva a jobb alsó sarokba lőtt (2-0).
    A Komló egy kapufát lőtt, a Matáv Sopron kettőt. Gólokban viszont a hazaiak voltak a jobbak, hiába támadott sokat a második félidőben az élvonalba igyekvő soproni együttes, a helyzeteit kihagyta, vagy pedig Herbert védett, aki csapata legjobbja volt. A hazaiak nagyon lelkesen futballoztak, nem engedték pontosan passzolgatni a tartalékos Matáv Sopront, kemények voltak az ütközéseknél. A vendégegyüttesnek nem jöttek be a cseréi sem, a kezdőcsapatban szereplő két csatáruk nem jelentett veszélyt a kapura.
    Az eredmény ugyan meglepetés, de csak azok számára, akik nem látták a Komló szervezett játékát. Geisz sérülése után félő volt, hogy megbomlik a házigazdák védelme, azonban a második játékrészben hiba nélkül védekeztek, Farkas pedig jól helyettesítette Geiszt.
    Gyurina József: - Úgy érzem, megérdemelten nyertünk. Talán a gödörből is kimászunk.
    Róth Antal: - A Komló rászolgált a győzelemre.

    Forrás: Új Dunántúli Napló, 2000-05-15