magyarfutball.hu

Szeged-Dorozsma FC - Tiszavasvári Alkaloida SE 1 : 0 17:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: lattila2
    2017.11.17, 15:42
    A meccs a tudósítás alapján nem a Felső-Tisza parti stadionban, hanem Kiskundorozsmán volt
    Dorozsma messze, a pontszerzés közel volt
    Szeged -Dorozsma -ASE Tiszavasvári 1-0 (1-0)
    Kiskundorozsma, 1000 néző. V.: Ábrahám (Balajti, Vavika)
    Szeged-Dorozsma: Csehó - Magyar, Stredie, Szabó B. -Tóth- Kovács -Süli, Stefanov, Djurasevics, Udvari - Barna, Miklós. Edző: Vágó Attila.
    Tiszavasvári: Szabó L. - Havelant, Papp, Szarka - Szemán, Bánföldi, Lenkey, Lajkovics, Homann - Kocsis. Rosu. Edző: B. Kovács Zoltán.
    Csere: Szarka h. Horváth a46., Süli h. Krajczár a 69., Stefanov h. Tóth Á. a 83., Miklós h. Takács Z. a 85., Kocsis h. Dencsuk a 86. perpben.
    Sárga lap: Papp a 4., Djurasevics a 15., Tóth-Kovács az 52., Miklós a 82. percben.
    Gólszerző: Miklós a 30. percben.
    17. p.: A veszélyesen előretörő Kocsis elől Miklós az utolsó pillanatban szögletre mentett.
    26. p.: Szabó B. pontos beadását Miklós mellel levette, de az ötös sarkáról a kapu mellé lőtt.
    27. p.: Udvari beadását Süli kapásból lőtte kapura, de Szabó I. a helyén volt.
    30. p.: Barna Szabó B.-t szöktette a bal oldalon, aki pontosan középre adott, s a jól érkező Miklós mintegy hat méterről a jobb sarokba pörgette a labdát. 1-0.
    38. p.: Szabó B.-Süli-Miklós volt a labda útja, de utóbbi egyedül hagyatva, a kapuval szemben állva, öt méterről mellé fejelt.
    44. p.: Szarka húzott el a jobb oldalon, középre kanya- rított, Rosu azonban centiméterekkel ugyan, ám a kapu mellé bólintotta a labdát.
    46. p.: Papp ment el a bal szélen, a középen felzárkózó Szemán elé tálalt, aki elvétette a labdát...
    58. p.: Egy szöglet után Csehó alaposan aláfutott a labdának, de ez meglepte a teljesen üresen álló Lenkeyt is, mert néhány lépésről sem tudott a hálóba találni.
    62. p.: Miklós vezette fel a labdát, majd pontosan Stefanov fejére ívelte a labdát, akinek stukkolását Szabó L. a levegőben úszva védte.
    63. p.: Csehó is bizonyította: ő is tud olyat, mint kollégája. Bánföldi 17 méterről lőtte rá’a labdát, a hazai kapus szép vetődéssel szögletre mentett.
    88. p.: Krajczár adott be a jobb oldalról, Barna pár méterről lyukat rúgott, s a hozzá visszapattanó labdát az üres kapu mellé küldte.
    Lagymatagon kezdtek a csapatok, az első negyedórában egyik kapu sem forgott veszélyben. Ettől kezdve azonban megélénkült a játék, s jöttek a helyzetek is. A hazaiak kétszer is hibáztak a kapu előtt, de a 30. percben Miklós megszerezte a vezetést, ami - mint később kiderült - három pontot érő találatnak bizonyult. A félidő hajrájában jobbára csak védekezett a Tiszavasvári, bár Rosu kis híján így is egyenlített.
    A fordulás után a vendégek átvették az irányítást, s nekibátorodva, munkára fogták a dorozsmai védőket. Erőfeszítésüket azonban nem koronázta siker, nem tudták bevenni Csehó „ketrecét”.
    A Tiszavasvári közel járt a pontszerzéshez, ám lehetőségeit elhibázta, eképpen üres kézzel kellett távoznia a Délvidékről.
    Vágó Attila: - Ez az Alkaloida elleni siker gyógyírként hat a csapatra.
    B. Kovács Zoltán: - Saját magunkat vertük meg, hogy az első félidőben gyengén játszottunk. Meddő volt a második félidei jó játék.

    Forrás: Új Kelet, 1997-05-20