magyarfutball.hu

Diósgyőri FC - Kecskeméti TE 7 : 1 16:00

   
   
Upload your own photos! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

comments

  1. avatar: lattila2
    2017.10.19, 23:15
    Diósgyőrött padlót fogtak a kecskeméti lilák
    DIÓSGYÖR-KTE 7-1 (1-0)
    Diósgyőr, 5000 néző. Vezette: Vágner (Ring, Tompos).
    Diósgyőr: Hanyecz - Pintér, Farkas J., Farkas A., Nagy S., Varga, Kotula, Dancs, Bíró (Buliga 30. p.), Tóth (Földvári 65. p.), Lakatos (Kiser 56. p.). Edző: Verebes József.
    KTE: Molnár - Márics, Balogh, Pisont, Bende, Laczina, Bücs, Vén (Gebri 85. p.), Barna Cs., Kovács (Kopschitz 91. p.), Major (Farkas Z. 27. p.). Edző: Dajka László.
    Sárga lap: Farkas J. a 24., Márics a 35., Barna a 44. p.
    Kiállítva: Márics a 82., Molnár a 91. percben.
    30. perc: Tóth beadása Kotula és Lakatos közé érkezett, az apró termetű csatár lecsapott az elveszettnek hitt labdára, s 16 méterről kapura próbált lőni. A lövésbe Márics ugyan bele tudott érni, de ezzel becsapta kapustársát, s a labda gólba pattant: 1-0.
    51. perc: Buliga középről előre ívelte a labdát, amelyre Lakatos és Molnár is indult. A 16-oson kívül lévő labdát a KTE kapusa megpróbálta elfejelni, de közben kézzel is hozzáért. A szemfüles Lakatos lecsapott rá - Vágner előnyszabályt adott -, s amikor már a 16-oson belül járt, a visszaérkező Márics és Molnár együttes erővel szabálytalanul szerelte. 11 -es! A büntetőt Pintér elemi erővel a jobb alsó sarokba lőtte: 2-0.
    55. perc: Tóth ment el a jobb oldalon, majd a szélen az akciót kísérő Dancshoz pasz- szolt. A középpályás elfutott a szélen, s négy méterre az alapvonaltól középre adott, a bal oldalon berobbanó Lakatos pedig hat méterről a léc alá fejelt: 3-0.
    60. perc: A csereként beállt Kiser a kezdőkörben két lépés után a leshatáron álló Tóthot ugratta ki. A csatár a jobb oldalon elvágtázott, és 16 méterről a hosszú alsó sarokba lőtt:
    4- 0.
    66. perc: Barna középen kapott egy átadást, majd kisodródva a jobb oldali kapufát találta telibe. A labda a túloldalon érkező dr. Kovácshoz pattant, aki közelről a hálóba pofozta: 4-1
    74. perc: Buliga ívelt középre, ahol Kotula kiugrott, majd a kapu bal oldalába lőtt:
    5-1.
    79. perc: Kiser becsúszva csípett el egy átadást a kezdőkörben, majd Vargát indította, aki Molnár mellett is elhúzta a labdát és éles szögből, 5 méterről a kapuba lőtt: 6-1.
    82. perc: Márics a pálya közepén teljesen feleslegesen szabálytalankodott, s mivel már volt egy sárga lapja, Vágner játékvezető kiállította.
    91. perc: Kiser a 16-os vonalánál Kotulát ugratta ki, akit Molnár szabálytalanul választott el a labdától. Vágner a 11- es pontra mutatott és kiállította a vendégek kapusát. A büntetőt ismét Pintér végezte el, s ezúttal is a jobb oldalra, félmagasan bombázott a kapuba: 7-1.
    Kitűnt: Farkas J., Dancs, Kotula, Buliga, illetve senki.
    Verebes József: - A múltkor talán sokan nem hitték el, hogy 15 gólhelyzetet hagytunk ki, de most mindenki láthatta, hogy a hét gólon kívül még további helyzeteink is voltak. A két csapat között osztálykülönbség volt ezen a napon.
    Dajka László: - Azt mondják, jó mérkőzést játszottunk, aminek én nem tudok örülni, hiszen hét gólt kaptunk. Nagyon nehéz lesz felrázni a csapatot egy ilyen súlyos vereség után.

    Forrás: Petőfi Népe, 1996-05-28